Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay betüş Allah seni naapmasın, güldürdün beni :) sık dişini gidicek merak etme 65'te

ay 100'le çarpmamışım kız, diom neden 0,0032 çıktı, yuvarlayamadım da sabit bu dedim aferin matematik iyi

beni sevenlerin kalbini kıramam ben 65 ide kıramıyorum bak :))

ne kadar ince düşünmüşsün canım yaaa

tamam kaptanım, hemen bulup alayım, diyet sonrası da lazım olur bu bana

ay mantarlı süper olur valla, köri seviyo muydun bilmiyorum, o da çok yakışıyo, hadi al da gel

ben de mantarlı tavuklu soteye köri, tarçın ve karabiber atıyorum harika oluyor

Mezun olmiycam ben ya gebelik iznine ayrilirim diyorum hem belki sorumlulk yuklenince fazla yemem ne diyosun napim sence kizlarrrrr sizede soruyorum ne yapsam acep

Vuuuo kadar verirsn diyosun yaniii

bence hamile de kalsan gruptan uzaklaşma çok pişmanım lan ben

Allah hakkında hayırlısını versin canım. Adamdaki pişkinliğe savunmaya bak yaaa

ay genelde bulantıdan falan yiyemezler benim bi kaç arkadaşım eksiyle doğuma gitmişlerdi, senin bünyenin de maaşallahı varmış valla

benim bulantım hiç olmadı ilk aylarda haberim de olmadığından sadece sabah bulantılarım oluyordu ben de midemi üşütmüşüm dedim hep

ben korunmayı yeni bırakmıştım 2,5 yıl hapla korundum o kadar çabuk olacağını düşünmedim o yüzden ilk ay regl olmayınca hapı bıraktığım için olduğunu düşündüm ikincide olmayınca test yaptırdım ondan öyle geç öğrendik

Keske gecen haftasonu abartmasaydımmm franbuaz cıktı tartı ekranındaaaa

frambuaz mıııı vermişsindir ya, inanmam

benim bulantım hiç olmadı ilk aylarda haberim de olmadığından sadece sabah bulantılarım oluyordu ben de midemi üşütmüşüm dedim hep

ay canım yaa, nası da masum düşünmüş

ay aslında doğum kontrol hapları regli düzenliyo ya, asıl sonrası çok riskli işte, minicik mucizen var işte daha ne olsun

morordek ayyy beni de listeye almissin çok.mutlu oldum:)))_çok tesekkur ederim bitanem:)

hahah, yakında 1. takımın olcaz senin, kanına girioz

Tesekkur ederım canımm

ay ben bu listeyle kilo alırım sanki, gerçi düzenli ve sağlıklı beslenme oluyo bu ama

Iyı aksamlar canımmm
daha ıyı gunlerım olmustusıfır uykuuu

sabah kadar uyumuyo mu elacım kuzum?? gündüz çok uyutma olmadı, ya da o uyur uyumaz sende uyucan, öle derler ama ben hiç uyuyamazdım gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…