- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.081
toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var
Aydın'in neyini begendin söyle bakayim canım memleketimin :))toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var
Hadi insallah ulasirsin canim :)Hayrli aksamlar kizlar bgun cok ugrayamadim arada yazilari okumaya calstim ama katilamadm knusmalara ben pazartesi gunune hedef koyuyorum hedef koyunca ona ulasmak icin elimden geleni yapiorum ve ulasiyorum galiba bu cuma icin 69.5 demstim 69.4 cktim oyuzden bu pazartesi hedefim 68.8
Yani kahvaltı yerine çorba ve meyvede oluyor demi??Kahvaltı yok normalde ama meyve salatası yapıp yiyebilirsiniz
sen ne yapıyon yineYani kahvaltı yerine çorba ve meyvede oluyor demi??
Ben de yemem ama belki ucundan denerim. Güzelmi ciddenBen hiç bi sakatat yemem ama aciliysa bide güzel pismisse tadı bi baska
Haklısın valla kuzum.. Ne diyelimm.Ye gitsinn sen bize bakmaYavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn
kız o nasıl spor 1000 kalorilik olan... karatay gibi 2 öğün mü yapıyosunBugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek
Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata
Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse
gofret olmayaymış menün çok güzel olucakmış...Bgunku menum gelsin ozman
Protein+sebze 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
1 kupa 5'i bi yerde cayi
Arada su ve kiraz sapi cayi
Ogle 15.00
2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kendime odul verdim bgun
1 tane cikolatali gofret yedim
Aksam 19.00
Firinda 2 tavuk baget
1 kcuk kase kirmizi lahana salatasi
1 bardak zero
Simdi 5'bi yerde cay
1kupa kiraz sapi cayi iciyorum ve su
Bgun temizlik yaptim yemek fln biraz daha omzum duzelene kadr spor yapmaya korkuyorum suanlik dnleniyorum pazartesi leslie ve platese baslicam insallah
nilsub inatettimolacak morordek toplight
Insallah canimmmAydın'in neyini begendin söyle bakayim canım memleketimin :))
Hadi insallah ulasirsin canim :)
Oda nazar boncugu olsundu amaaaagofret olmayaymış menün çok güzel olucakmış...
hadi bugun cuma olsun bakalımOda nazar boncugu olsundu amaaaa
Ya çok aşırı uzun olmasa da 166 ben gelinlikte çok iri dururum. Diye düşünüyordum ama korktuğum gibi durmadı. Şu 70 in altına bir inim baya mesut olacamSenin boyda uzundu ideale yaklaştım sende en azından mekikle destekle diyetini daha hızlı incelirsin gayet guzel bir gelin olacaksın
Nilguncum sen kaç kilo çıktın bu cumahadi bugun cuma olsun bakalım
ay beni boşverin kızzzzz ben boş verdim kendimi sohbete gelirim artıkNilguncum sen kaç kilo çıktın bu cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?