- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.121
Çeşme'de Kumru yemek üstünede sakızlı dondurma yaz akşamları denizden sonra yapılacak en güzel keyifler :)inş matildacım kaç kere geldim izmir e ama izmir deyince ben ya konak ta gezmeyi ya da eski foçada balık yemek aklıma geliyo hiç kumru denememiştim hep balık türevi hazır taze bulmuşken
Hadi ozman bu hafta rakibem sen ol kim dereceye girecek bakalimHaftaya birincilik benim nasipse
Tamamdır efendim. Görelim bakalım kim girecekHadi ozman bu hafta rakibem sen ol kim dereceye girecek bakalim
Bunlar ne gı gece gece tövbe tövbe
Ya şaka bi yana ne Paylaştığımıza biraz dikkat edelim gerçekten reglim beni yiyo şuanda o sütlaç görüntüsü beni bitirdi kilo vermek için burdayız böyle nası motive olcaz demi ama sayın jüri
Napmaya çalışıyorsun çok merak ettim doğrusu
Kız sen bunları bi sinirle attın da alan var alamayan var şimdi napsin millet telefonumu yalasin topik öğrenci dolu
Cnm ben meyveyi yoğurtla yiyorum doyurucu oluyo hemde çok yemeyi onluyoBen de bi bakayım dedim kızlara,meyve komasına girdim koca bi tabak yedim gidem kızlara söyleyeyim ki durdursunlar beni diye.. gördüklerime bakkulaklarımla ve gözlerimle inanamıyorum
Aslında arkadaşım öyle bir gezi grubuna takılıyor Turkiyeyi geziyorlarayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürümmorordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kız
wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcan
nilsub tatlım iyi olmasına sevindim tatlım oğluşunun
özgecim sınavlar bitti mi bittiyse sende rahatlarsın
hadi kızlar iyi geceler
Canımın içi butun ısrarlara ragmen coguna elımı surmedım hatta kızdım koydukları ıcınnBunlar ne gı gece gece tövbe tövbe
Günaha girdin benden söylemesi bunları yediysen hele ki o sütlacı küstüm sana veysiş
Şu regli derdiyle kıvranırken bu yapılır mı ağzımı suyu teli bozcak yani o derece
Onu hıc dusunmemıştımmm sılmıyum artık cezayı yerımmmmmKız sen bunları bi sinirle attın da alan var alamayan var şimdi napsin millet telefonumu yalasin topik öğrenci dolu
Çelik gıbı ırade olmalı yemınle obez olursunNapmaya çalışıyorsun çok merak ettim doğrusu
Kız sen bunları bi sinirle attın da alan var alamayan var şimdi napsin millet telefonumu yalasin topik öğrenci dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?