- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.101
Canim bence haftaya 71 grursun gbi geliyo bana gelecek haftada 6li rakamlara gecersn artikYa çok aşırı uzun olmasa da 166 ben gelinlikte çok iri dururum. Diye düşünüyordum ama korktuğum gibi durmadı. Şu 70 in altına bir inim baya mesut olacam
Ole deme canim hep brber kilo vericez insallah cocugun hasta dye bu hafta asilamadn ama olsn sen devm et geleck hafta insallah verirsn takimn cogu bu hafta lahana corbasi dyeti yapio sende katil aralarina en az 3 kilo verirsn motive olursn tam gaz aslirsn en azndan diyetineay beni boşverin kızzzzz ben boş verdim kendimi sohbete gelirim artık
Sağol canım...Ole deme canim hep brber kilo vericez insallah cocugun hasta dye bu hafta asilamadn ama olsn sen devm et geleck hafta insallah verirsn takimn cogu bu hafta lahana corbasi dyeti yapio sende katil aralarina en az 3 kilo verirsn motive olursn tam gaz aslirsn en azndan diyetine
kız o nasıl spor 1000 kalorilik olan... karatay gibi 2 öğün mü yapıyosun
Öncelikle 2. olduk sanırım canım. Menün de çok guzel olmus bıraz daha su içmeye calıssan faydasını görürsün tatlım.. Umarım kafana yatan gelınlıgı bulursun bır an once. çok heyecanlı bı deneyımmm.. kız ıcıne sınenı gössterırsın bıze artıkMerhaba bayanlar bugün aşırı yoğundum. Haftasonu da öyle olacağım. Malesef mesajları okuyamadım. Kaçıncı olduk etiketlwyebilir misiniz? Ben diyete tam gaz devam. Bugünkü menum:
Sabah: 2 yumurtayla yapılmış jambonlu yumurta, espresso
Ogle: 2 köfte, yoğurt, turşu
Aksam: Semizotlu yoğurt
Su: 1 lt Spor: 30 dk tempolu yurume
@KumraL_KrakeR çok tatlısın.
Pazartesi gelinlik provasına 72 kilo gitmek istiyorum hadi inşallah
Selam serveyımSelam millettttttt
Ay masallah sana tatlım cok guzel bı gelın olucaksın ınanıyoruz bız sanaBu arada gelinlikte düşündüğüm kadar kilolu durmadım çok mutluyum o yüzden. 74 e indiğimde de cook sevindim. Darısı 70 e
Güzel menu olmus afıyet olsun canım.. mıllet yazmıs hep nasılmıs bu 1000kalorılık spor at bıze de bızde nasıplenelımBugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek
Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata
Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse
Kız bıtmıyo bu ödüllerin.. neyse gofret dısında güzel menü olmus tatlım.Bgunku menum gelsin ozman
Protein+sebze 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
1 kupa 5'i bi yerde cayi
Arada su ve kiraz sapi cayi
Ogle 15.00
2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kendime odul verdim bgun
1 tane cikolatali gofret yedim
Aksam 19.00
Firinda 2 tavuk baget
1 kcuk kase kirmizi lahana salatasi
1 bardak zero
Simdi 5'bi yerde cay
1kupa kiraz sapi cayi iciyorum ve su
Bgun temizlik yaptim yemek fln biraz daha omzum duzelene kadr spor yapmaya korkuyorum suanlik dnleniyorum pazartesi leslie ve platese baslicam insallah
nilsub inatettimolacak morordek toplight
saol canim sanada hayrli gecelerrrSağol canım...
İyi geceler tatlı rüyalar...
ayy evet yaSelamlar datluslarrr,eve gelip 2 saat uyuyunca bı kafam yerıne geldı dönüyom sıze..
Ayrıca bugün maşallah konuşmadıgınız yüksek kalorılı cici seyler kalmamışşyapman şunu yahuu eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmeyin
Menülere yorum da bu aksamdan ıtıbaren yapmaya calısıcam.. farkındasınız zaten kızlar cok yogunum vakıt bulamıyorum. muhabbete bıle zor gelıyorum bazen.. neyse kaptanlarınızı beklemeyın sız soyleyın bırbırınıze bıseyler
Ayrıca kilo veren herkescikleri çookk çoook tebrık edıyorum basarınız daim olsun hiç artılarla gelmeyın -benım gıbı- neyse düştüysek kalkarız nedir yani
Öncelikle 2. olduk sanırım canım. Menün de çok guzel olmus bıraz daha su içmeye calıssan faydasını görürsün tatlım.. Umarım kafana yatan gelınlıgı bulursun bır an once. çok heyecanlı bı deneyımmm.. kız ıcıne sınenı gössterırsın bıze artık
Selam serveyımnapann??
Ay masallah sana tatlım cok guzel bı gelın olucaksın ınanıyoruz bız sana
Güzel menu olmus afıyet olsun canım.. mıllet yazmıs hep nasılmıs bu 1000kalorılık spor at bıze de bızde nasıplenelım
Kız bıtmıyo bu ödüllerin.. neyse gofret dısında güzel menü olmus tatlım.
Masallah canim sabah tartil bakalim fark edilcekmi kilondaNasıl tamamlayacaksam artık. 333 kalori + 4bin adım =125 kalori şimdi. 70 kalori yi sayarsak bugün 500 kaloriyi halletmiş bulunuyorum.
Hemen etkisi olur mu bilmiyorum çünkü spordan dolayı su toplama meselesi oluyor maalesef. Yarın hemen etkisini görür muyum bilmiyorumMasallah canim sabah tartil bakalim fark edilcekmi kilonda
saol canim sanada hayrli gecelerrr
ayy evet yaservey e cektim galiba
Kacamak yapmadan duramiyorumnese kilo veriyorum ama yinede ona sukur bu arada yuzdelere baktim 2. gorunuyoruz suan bide bireysellerde 5 puan farkla 3.lugu kacirmisim haftaya gorursunuz siz bireyselerdeki derecelere giricem
Kumru İzmir de yenir :)Ben sevmedimSosisi çok ciğ geldi.Normalde de öyle mi?
Ve çok ketçap koymuştu ağırdı.
Kumru yu izmir de yemelisin beklerim kaptancım buyur gel :)ayy bende hiç kumru yemedim yaaa
oyyy gelinlikmprovasına mı gitcen canım yaa ne güzell kızlar ben bu akşam dibine vurdum ödülün bununla yılbaşına kadar giderim haftasonu giremezsem abartmayın haaa
Sen bu azimle görürsün cnm gelinlik hangi genç kızda kötü durabilir zaten :)Bu arada gelinlikte düşündüğüm kadar kilolu durmadım çok mutluyum o yüzden. 74 e indiğimde de cook sevindim. Darısı 70 e
Sen Aydına geldin mi ben Aydın lıyım ne yedin bakemtoplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var
ayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürüm @morordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kıztoplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var
wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcanBugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek
Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata
Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse
İyi hadi geçmiş olsun cnmkimseyi etiketleyemedim herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize geçti şükür kesildi kusması bugun çok iyiydi
Aa hemşeri mi çıktık neresindenAydın'in neyini begendin söyle bakayim canım memleketimin :))
Hadi insallah ulasirsin canim :)
inş matildacım kaç kere geldim izmir e ama izmir deyince ben ya konak ta gezmeyi ya da eski foçada balık yemek aklıma geliyo hiç kumru denememiştim hep balık türevi hazır taze bulmuşkenKumru yu izmir de yemelisin beklerim kaptancım buyur gel :)
İnşallah inşallah kesinlikle buranın etkisi baya fazla üzerimde. Artık aksatmak yok nasipse.wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcan
nilsub tatlım iyi olmasına sevindim tatlım oğluşunun
özgecim sınavlar bitti mi bittiyse sende rahatlarsın
hadi kızlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?