- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.141
Bence deee bugunden snr dıkkat edelim kolumu ısırdımmm sınırden mumkun oldugunca paylasmayalımmm hakklısınız butun haftamın gayretı cope gıttı bugun benım bundan snr saglıklı atıstırmalık yada kılo verenlerle ılgılı seyler paylasalımmmYa şaka bi yana ne Paylaştığımıza biraz dikkat edelim gerçekten reglim beni yiyo şuanda o sütlaç görüntüsü beni bitirdi kilo vermek için burdayız böyle nası motive olcaz demi ama sayın jüri
Abovvvv millet butun gun kumru dedı keskek dedı sakızlı dondurma dedı kabak tatlısı dedı cıborek dedı kı eskısehırde okudum ben kokorec dedı ben kımseyı gondermedım almayaservey eşimi gönderdim pastaneye sütlaç alıp gelcek günahı boynuna artık
Hem suçlu hem güçlü asıl biz küsüzAbovvvv millet butun gun kumru dedı keskek dedı sakızlı dondurma dedı kabak tatlısı dedı cıborek dedı kı eskısehırde okudum ben kokorec dedı ben kımseyı gondermedım almayagecen hafta resım koymamıştım sadece frambuaz dedım tum haftaaaaa kafamda franbuaz cıktı yedıgım taslardannnn bugun komık olsun yıne ve sınırımden paylastım yoksa facede yedıgını koyanlara uyuz olurumm
Kustum sızeeeeee
Bahsedınce de alamayanların canı ceker konusmayalımmm artık,Abovvvv millet butun gun kumru dedı keskek dedı sakızlı dondurma dedı kabak tatlısı dedı cıborek dedı kı eskısehırde okudum ben kokorec dedı ben kımseyı gondermedım almayagecen hafta resım koymamıştım sadece frambuaz dedım tum haftaaaaa kafamda franbuaz cıktı yedıgım taslardannnn bugun komık olsun yıne ve sınırımden paylastım yoksa facede yedıgını koyanlara uyuz olurumm
Kustum sızeeeeee
Bende saglikli paylaşım yapım dedim
Kız yarısını bana gonder cok guzel gorunuyorrrBende saglikli paylaşım yapım dedimbu hafta 1.ciligin şerefine afiyetle yiyeceğim turna balığı eşim balık tutmaya gitmişti .Artık yarın bende +1 gelirim yarın yediğim cissslardan yemeklere doymazdim ama içimde bi rahatsiz oldu @serveyin paylaştıkları 0 kan grubuna ne zararlı hepsi var yesem onları tekrar 95 olurum kendime kk sözü veriyorum yılbaşına kadar odullerde kh yemicem
Bu balığı zaten zor bulmak yakın bi ırmak varsa gidip tutsun ben 6ya boldum çok büyüktü bir porsiyon rahat olur cumartesi yada pazar balık günüm yarın saf protein için pisirecem gel beraber olsunKız yarısını bana gonder cok guzel gorunuyorrr
Kocamı gondersem bu saatte bulamaz daaa
Ne guzel olurduuuuu keske gelebılsemmmBu balığı zaten zor bulmak yakın bi ırmak varsa gidip tutsun ben 6ya boldum çok büyüktü bir porsiyon rahat olur cumartesi yada pazar balık günüm yarın saf protein için pisirecem gel beraber olsun
Saol cnm darısı tüm arkadaslarima
Yuru beeeeeEki Görüntüle 1910415
Yarın itibariyle basliyorum bu programa yılbaşına kadar devam
Çok geçmiş ol sun canim,normal beslen boşver boyle şeyleri,her bünye uygun değil,benimkide degilIyi gecelr kizlar
Ben cok kotu oldum bugunlahana diyetino baslar baslamaz biraktm ellerim tutredi cok fena bayilcaktm az daha ve suan afedersnz cok fena kabiz oldum karnim sisti yapmiycam ben boyle seyelr patatse diyetide beni bole yapmisti @w e n d y ebrusonmez
al benden de o kadar feyzoş bu saatte kalkılır mı yawwGecenin dördü uyandim Yine,bi uyku bozukluğu eksikti oda geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?