- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.181
Sağol canım amin cümlemiz yaşamasın inşallah...Ayy çok şükür..
Allah bir daha yaşatmasın.
Kesinlikle zaten İzmire yolun düşerse belki bir daha denerim.Kumru İzmir de yenir :)
Geçmiş olsun canım. Neden öyle oldukiIyi gecelr kizlar
Ben cok kotu oldum bugunlahana diyetino baslar baslamaz biraktm ellerim tutredi cok fena bayilcaktm az daha ve suan afedersnz cok fena kabiz oldum karnim sisti yapmiycam ben boyle seyelr patatse diyetide beni bole yapmisti @w e n d y ebrusonmez
Kaptanım bende hazır tam yerindeyken yapalım diyorum ama malun yabancı olunca biraz işler farklı oluyor..cocuklar büyüsün bende trekking grubuna katılmayı istiyorum gezilecej görülecek yerleri gördüm
Geçmiş olsun.günaydın kızlar
hasta oldum üşüttüm ya bi boğaz agrısı öksürük mahfetti beni sabaha kadar..
dünkü menümü yazayım
sabah
muz,elma,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım üstüne biraz yulaf kepeği döktüm
1 fincan şekersiz sütsüz kahve
öğlen
muz,kivi,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım gene üstüne yulaf kepeği döktüm biraz
ara 1 elma
akşam avakado ezmesi yaptım limonlu sarımsaklı ve biraz zeytinyağıyla ezdim kaşık kaşık yedim çok güzeldii
1 tane greyfurt yedim
işe gelirken 35 dk yürüdüm
2,5 litre kadar su
hastayım ama pazartesi + çıkmamak için ilaç içmek istemiyorum bakalım inşallah kötü olmam iyice
@toplight @inatettimolacakmorordek
Başlaadın demek..Çok güzell.Günaydın kızlar; lahana diyetinin ilk günüyle karşınızdayım :) @keremcemim senin tarifinle yaptım böyle bi yemek yok valla, inanılmaz lezzetli olmuş, eşim de başladı benimle dur bakalım akşama neler yiyip gelicek :)
Ev işi çamaşır bulaşık beni bekler, öpücükler hepinize :)
Öyle mi??Salam, sosis ve diğer çiğ etler yasak kuzucum
Dün bozduğum için bugun 1. günden başlıyorum.Salam, sosis ve diğer çiğ etler yasak kuzucum
Sıfırdan mı başladın Ebrucum yoksa 2. Günden devam mı?
Tuhafmışş İlk kez duyuyorum.Kumrudan midem bulanmaz kuzum benim bende nasil bi mide varsa zaten
Salam, sosis gibi seyler yasak canim hamilelikte. Sucugu da cok nadiren ve cok iyi pişirerek yiyorum canim çekerse.
Ayy sen hergün bu eziyete maruz kalıyorsun demek
Gerçekten mi yaa :)))))servey eşimi gönderdim pastaneye sütlaç alıp gelcek günahı boynuna artık
Gece gece milleti isyana teşvik etmişsin bitanem
Abovvv televizyonda reklamını ızledıklerı herseyı gıdıp alıyorlar mııı, milletın de hemen ısyana gelesi varmışşşAyy sen hergün bu eziyete maruz kalıyorsun demek
Ben hiç dayanamazdım.Sana helal olsun.
Gerçekten mi yaa :)))))
O nasıldı canım anlatsanaaGeçmiş olsun canım, kendine uygun olanı yap sen, zorlanmanın manası yok zaten
Ay ben patates diyetiyle de 4 günde 2,5 kilo vermiştim, en zevk aldığım diyetlerden biriydi o da :)
Onu da bi ara yeniden yapim olmazsa :)
Basladık gene sabah sabahKesinlikle zaten İzmire yolun düşerse belki bir daha denerim.
Bir arkadaşta İzmir'dekini seveersin dedi...
Ördeğim sakın sakın çiköfte yeme içinde et yok deseler de cunku cok fazla bakterı var içindeeeKumrudan midem bulanmaz kuzum benim bende nasil bi mide varsa zaten
Salam, sosis gibi seyler yasak canim hamilelikte. Sucugu da cok nadiren ve cok iyi pişirerek yiyorum canim çekerse.
Tesekkurler ebrucum. İşte ne kdr hayır desem de bozuluyor kendı sıstemınnn dunu toparlamak ıcın butun hafta ugras durrrrAyy sen hergün bu eziyete maruz kalıyorsun demek
Ben hiç dayanamazdım.Sana helal olsun.
Gerçekten mi yaa :)))))
Ok kaptanımmm anlasıldıkızlar bu diyet grupları sltında biri beni durdursun topiği var @serveyim bu tarz baskılara maruz kalırsan oraya koy resimleri tatlım seni durduracak çok kişi çıkar orda neyse kızlar ben biraz daha uyumaya çalışayım
teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun.
sırf bu yüzden tv izlememAbovvv televizyonda reklamını ızledıklerı herseyı gıdıp alıyorlar mııı, milletın de hemen ısyana gelesi varmışşş
Canim sosis salam zaten normalde de cok saglikli seyler degil :) çiğ etten gecebilen hastalıklar var, o yuzden o tur şeylerden uzak durmak gerekiyor hamilelikte.Tuhafmışş İlk kez duyuyorum.
Evet canım biliyorum. Zaten icine Çin tuzu falan da koyuyorlarmis, hic saglikli degilÖrdeğim sakın sakın çiköfte yeme içinde et yok deseler de cunku cok fazla bakterı var içindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?