- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.201
Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diyeGünaydın kızlar; lahana diyetinin ilk günüyle karşınızdayım :)medusa38 senin tarifinle yaptım böyle bi yemek yok valla, inanılmaz lezzetli olmuş, eşim de başladı benimle dur bakalım akşama neler yiyip gelicek :)
Ev işi çamaşır bulaşık beni bekler, öpücükler hepinize :)
O nasıldı canım anlatsanaa
Günaydın herkese bu arada ben ama hiç yapmıyorum yüzüstü hep sirtustu duserim duserken ayarlıyoruzşu sondaki özellikle ben :)))
Kız bu kadar patatese kabız falan olmaEki Görüntüle 1910474
Valla patatesi çok severim zorlanmadan yapmıştım, öyle hemen almadım da, gerçi o zaman ilk bununla başlamıştım haliyle ödem falan çoktur diye düşünüyorum, 4 gün yapmıştım hatta 4.gün bozmuştum bile denebilir, 2,5 kilo vermiştim.
Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diye
Tesekkur ederim kaptanımBu arada takım olarak ikinci olmusuz, hepinizi tebrik ediyorum kizlar. Her ne kadar kalorili seyler konussak da bazen lutfen hayallerimizde kalsin, nefsimize hakim olmaya calisalim :) super gidiyoruz cunku
medusa38 seni ayrica tebrik ediyorum mukemmel bir yuzden vardı boylece birincilik de gelmis
Cocuk iyi saol cnm hepimizin ki iyi olsun şimdi tartilip dünün günahını ogrenecem Aslında yarin başlıyor saf proteinde dunu atmak için bugünde yapalım dedikAy yeter azıcık değişiklik yapmam şart oldu benim, bu haftayı kazasız belasız atlatayım da sonra bakıcam duruma :)
Sen napıosun nasılsın? Oğlanlar iyi dimi? Bugün saf protein mi yapacaksın şimdi?
Yengemiz Nazilli'den ben merkezden eşim incirliovadan cnmBen de erkencilerdenim sekerler ama sanırım uyumaya geri döneceğim
Dedik sana 1000 kalori yakmak kolay degil diye :) tamam o program baya kalori yaktiriyor gibi ama tamamlamasi zordur
Ya ben de kabak tatlisini bi turlu sevemedim ama guzel olur heralde :))
Vallahi hemseri çıktık sanırım :)
Nazilli'denim ben, sen neresinden canım?
Oh oh bak Aydinliya işi biliyor :) keşkek de sevmiom ben gerçi ne bicim Aydinliysam
Ayrica @servey seni takimdaki aç kurtlara emanet ediyorum, gecen hafta akillanmadin sanırım sen :)
Geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar
hasta oldum üşüttüm ya bi boğaz agrısı öksürük mahfetti beni sabaha kadar..
dünkü menümü yazayım
sabah
muz,elma,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım üstüne biraz yulaf kepeği döktüm
1 fincan şekersiz sütsüz kahve
öğlen
muz,kivi,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım gene üstüne yulaf kepeği döktüm biraz
ara 1 elma
akşam avakado ezmesi yaptım limonlu sarımsaklı ve biraz zeytinyağıyla ezdim kaşık kaşık yedim çok güzeldii
1 tane greyfurt yedim
işe gelirken 35 dk yürüdüm
2,5 litre kadar su
hastayım ama pazartesi + çıkmamak için ilaç içmek istemiyorum bakalım inşallah kötü olmam iyice
@toplight @inatettimolacakmorordek
Onu nası yaptın wendy cim ilgimi çekti 4 günde 2.5 çok iyimişGeçmiş olsun canım, kendine uygun olanı yap sen, zorlanmanın manası yok zaten
Ay ben patates diyetiyle de 4 günde 2,5 kilo vermiştim, en zevk aldığım diyetlerden biriydi o da :)
Onu da bi ara yeniden yapim olmazsa :)
Beklerim Ebrucum :)Kesinlikle zaten İzmire yolun düşerse belki bir daha denerim.
Bir arkadaşta İzmir'dekini seveersin dedi...
Tabiki şaka yapamıyım hiç :)Ayy sen hergün bu eziyete maruz kalıyorsun demek
Ben hiç dayanamazdım.Sana helal olsun.
Gerçekten mi yaa :)))))
Gece gece milleti isyana teşvik etmişsin bitanem
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun cnm
sağol canım..ya burda havalar birden soğudu geçen haftaya kadar çok iyiydi ama sonradan bi soğuk geldi herkes hastatoz-pembe geçmiş olsun kısa kol falan derken sıfayi kaptinmi
Bi an gerçek sandım.Neyseki ucuz atlatmışız.Tabiki şaka yapamıyım hiç :)
Kız bu kadar patatese kabız falan olma
Dünkü odul +700. Ama değdi bence bikac aylık stogumu yaptımNeYedigimi demeyim canınız çekMesin bugün 69.5 la kendi diyetime basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?