Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diye

O nasıldı canım anlatsanaa

Valla patatesi çok severim zorlanmadan yapmıştım, öyle hemen almadım da, gerçi o zaman ilk bununla başlamıştım haliyle ödem falan çoktur diye düşünüyorum, 4 gün yapmıştım hatta 4.gün bozmuştum bile denebilir, 2,5 kilo vermiştim.

Kız bu kadar patatese kabız falan olma

Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diye

Ay yeter azıcık değişiklik yapmam şart oldu benim, bu haftayı kazasız belasız atlatayım da sonra bakıcam duruma :)

Sen napıosun nasılsın? Oğlanlar iyi dimi? Bugün saf protein mi yapacaksın şimdi?

Tesekkur ederim kaptanım

Ay yeter azıcık değişiklik yapmam şart oldu benim, bu haftayı kazasız belasız atlatayım da sonra bakıcam duruma :)

Sen napıosun nasılsın? Oğlanlar iyi dimi? Bugün saf protein mi yapacaksın şimdi?
Cocuk iyi saol cnm hepimizin ki iyi olsun şimdi tartilip dünün günahını ogrenecem Aslında yarin başlıyor saf proteinde dunu atmak için bugünde yapalım dedik

Yengemiz Nazilli'den ben merkezden eşim incirliovadan cnm

Geçmiş olsun cnm

Onu nası yaptın wendy cim ilgimi çekti 4 günde 2.5 çok iyimiş

Merhabalar gözel bağyanlar.
Öncelikle spor kesinlikle bende kilo yapıyor. Yada bu ara fazlasıyla su tutuyorum. İnşallah pazartesi isveç diyetiyle bu sorunum tamamen hallolur. Hevesim kırılıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…