- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.221
O sarkuterilerde masum gorunup duraklatiyo az yemek metabolizmayı yavaşlatıyor dükan ekspress falan dene belki iyi gelirGünaydın kızlarrr.. Ben bugün kalktım evin çamaşırına bulaşığına giriştim haliyle kahvaltım şimdiye kaldı.. dün gördüm birileri isveç yapacakmış ben de düşünüyodum bugün için başlasam mı diye ama normal beslenme şeklime dönmem lazım diye düşündüm..
Bu hafta biraz proteini arttırıp akşamları sadece yoğurt yemeyi planlıyorum bakalım etkisi nasıl olacak.. H.içi kahvaltı cok zor oluyo bugün çıkıp minik kutu sütlerden alıp atıcam dolaba,birazda badem ve hurma alayım diyorum kahvaltı niyetine öyle geçer. Öğlenleri okulun yemekhanesi var akşam da yoğurt..cok gec gelıyorum zaten pert halde oluyorum.
Menüleri de yazmaya calısıcam gelıp sızmazsam.. Neyse ben sımdı bıberlı sosıslı omlet yapmaya gıdıyorum kendıme. cayımı da demledım.. geleyım devam edrız
Not: bu arada ben de 1aydır kendımı sarkuterıden uzak tutmaya calısıyorum cok sevıyorum aslında ama farkettım kı cok tuketmeye basladım.uzun suredır yememeye calısıyorum h.sonu bi kerelik kaçamak olsun bugu dedım
Yediklerinden sonra az bileAman +700 ne ki, gider o hemencecik :)
Ne bileyim o kadar haslanmis patatesi ben ishal oldugumda yiyorumYok ördekcim inanılmaz bi bağırsak boşalması yaşıyosun aksine :)
Ben patates salatası yapıodum öğleyi falan, sevdiğimden heralde inanılmaz keyif almıştım :)
Yediklerinden sonra az bileEvet yarına atarım ben onu Ogün sınırlaması yok istediğin gibi bol cnm çok geç saatlere bırakma yeter
Ne bileyim o kadar haslanmis patatesi ben ishal oldugumda yiyorum
Yediklerinden sonra az bileEvet yarına atarım ben onu Ogün sınırlaması yok istediğin gibi bol cnm çok geç saatlere bırakma yeter
Günaydın kızlarrr.. Ben bugün kalktım evin çamaşırına bulaşığına giriştim haliyle kahvaltım şimdiye kaldı.. dün gördüm birileri isveç yapacakmış ben de düşünüyodum bugün için başlasam mı diye ama normal beslenme şeklime dönmem lazım diye düşündüm..
Bu hafta biraz proteini arttırıp akşamları sadece yoğurt yemeyi planlıyorum bakalım etkisi nasıl olacak.. H.içi kahvaltı cok zor oluyo bugün çıkıp minik kutu sütlerden alıp atıcam dolaba,birazda badem ve hurma alayım diyorum kahvaltı niyetine öyle geçer. Öğlenleri okulun yemekhanesi var akşam da yoğurt..cok gec gelıyorum zaten pert halde oluyorum.
Menüleri de yazmaya calısıcam gelıp sızmazsam.. Neyse ben sımdı bıberlı sosıslı omlet yapmaya gıdıyorum kendıme. cayımı da demledım.. geleyım devam edrız
Not: bu arada ben de 1aydır kendımı sarkuterıden uzak tutmaya calısıyorum cok sevıyorum aslında ama farkettım kı cok tuketmeye basladım.uzun suredır yememeye calısıyorum h.sonu bi kerelik kaçamak olsun bugu dedım
Ben hiç icmedim lahana yetiyorDünkü form çaylardan akşam, tüm gece, sabah karın ağrısı çektim valla, şimdi de lahanadan çekiyorum sanırım, anam bu da kabızlıktan zormuş, bi düzene koymam lazım artık ya, form çayı bu ara içmeyim olmazsa.
Kapuska yemeğini yap oda güzel olur kıymalı falan dolmasi içinden dolayı istediğin sonucu vermeyebilir bu hafta yine lahana diyeti yapanlar var cnmlahana lahana diyonuz aklıma lahana dolması düşüyoo çok severim
Tartildin mi bugün bende başladım mekik plank yuruyus + vücut geliştirme + üst vücut için yoga + pilates calisacam
Tartildin mi bugün bende başladım mekik plank yuruyus + vücut geliştirme + üst vücut için yoga + pilates calisacam
Hepiniz gezmwlerde misiniz hatunlar
Ne oldu ortim T tatlitambak sana burda faalken daha iyi veriyosun biran önce dön yoksa sen gelene kadar ben mezun olacağım bugün itibariyle 69.5 kg yum kaldı mezuniyete 14.5 kg
Hani yılbaşı 62 olacaktık ortim beni terketti
Bu hafta benle yarışmak isteyen varmı hatunlar @Pdr93 B bsram09 hızlı vermek isteyen hatunlar gelin kapisalim
Gogus ve gobek. İçin çalışacak dambil ve pilates topuyla goguslerden hem emzirme hemde hastalık dolayısıyla bayag yumuşadı kas olsun azıcık ust sırt ve göbek yok etmek içinde etkili salona gidene kadar evde yapacam spora giderken çok kol çalışıyorum bayag etkili olmustuVücut geliştirmeyi napıcaksın ay?
Kolay gelsin cnm bende temizlikte uğraştım akşam avm geEcek çoluk çocuk bitsinde islerAy ben evdeyim temizlik yapıyorum canım, bi toz ALma kaldı ama onu da yarın yapasım var, yürüyüşe çıkmak istiyorum Kızımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?