- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.241
Çok güzel canım.Bir sıkıntı yok.Zevkle yiyorum çorbamı :)))Ebrucum nasıl gidiyo ilk gün?ebrusonmez
Güzel olur canım. Kolay gelsin.Ay ben evdeyim temizlik yapıyorum canım, bi toz ALma kaldı ama onu da yarın yapasım var, yürüyüşe çıkmak istiyorum Kızımla :)
Normal diyetimden çok daha fazla doyuyorum.Elimi korkak alıştırmayıp iki dolu kepçe yiyorum her öğünde
Canım benimki de bi Harika olmuş, aynen devam benim de, korka korka yiyorum sadece malum dukan sonrası başıma iş almayım :)Çok güzel canım.Bir sıkıntı yok.Zevkle yiyorum çorbamı :)))
Seninki nasıl??
Güzel olur canım. Kolay gelsin.
Normal diyetimden çok daha fazla doyuyorum.Elimi korkak alıştırmayıp iki dolu kepçe yiyorum her öğünde
Yanında meyvede var reglden mütevellit tatlı ihtiyacımı kesiyor. Ben çok sevdim bu diyeti..
Süt ve muz günü pek bana uyar mı bilemedm ama belki senin gibi süt yerine yoğurt yerim.
Kolay gelsin cnm bende temizlikte uğraştım akşam avm geEcek çoluk çocuk bitsinde isler
Gogus ve gobek. İçin çalışacak dambil ve pilates topuyla goguslerden hem emzirme hemde hastalık dolayısıyla bayag yumuşadı kas olsun azıcık ust sırt ve göbek yok etmek içinde etkili salona gidene kadar evde yapacam spora giderken çok kol çalışıyorum bayag etkili olmustu
Slm kizlar bgun pek giremedim bu sabah +600 le uyandim sadece cikolata yemstm yazdmda nye ole oldu anlaMdm sebze gnumdu ama sebze olraj salata yedim sadece bgunde umdgum gbi gecmedi gunum sacma sapan beslendim khli cis seyler yedm brazcknese erken yedm allahtan smdi kendimi suya kirazsapicayi ve bitki caylarina adadim sabaha arti cikmak istemiyorum aksamda leslie yapicam agrim yok cok sukur bgun baslim artik aksam 1 saat snra yogurt yicem baska bsey yemicem
Ya bende çorbayı sevdim.Sebze çorbası gibi olmuş. Birkaç hafta devam etsekne olur??Valla inanılmaz lezzetli olmuş, iştahla yersem kilo yapar diye korkuyorum :)
Canım benimki de bi Harika olmuş, aynen devam benim de, korka korka yiyorum sadece malum dukan sonrası başıma iş almayım :)
Saol kuzucum, kızım parkta oynuyor etrafında yürüyorum bende :)
Büyük ihtimalle bende öyle yapacağım, muzu da pek sevmem 1 tane diyetin zoruyla yerim artık :)
İstediğin kadar ye :) dukanımsı:)Kızlar lahana da öğün ya da porsiyon sınırlaması var mı? 3 ana 2 ara nasıl?
İçme cnm lahana çalıştırıyo zatenDünkü form çaylardan akşam, tüm gece, sabah karın ağrısı çektim valla, şimdi de lahanadan çekiyorum sanırım, anam bu da kabızlıktan zormuş, bi düzene koymam lazım artık ya, form çayı bu ara içmeyim olmazsa.
2 gün ara verip devam edenler var cnmYa bende çorbayı sevdim.Sebze çorbası gibi olmuş. Birkaç hafta devam etsekne olur??
Ara öğün yapabilirsin böyle yoğun günlerde canım. enerjisiz kalma.. suyu arttırmaya başlamıssın darısı 3lt gormeye dıyelımMerhaba bayanlar. Bugün sporcu taraması yapacağımız için kahvaltı edemeden çıktım. Bu sebeple akşam eve geç döneceğim için öğlen proteini bol tuttum.
Öğlen 120 gr köfte, 1 kase çorba, az salata ve ayran vardı menumde
Akşamda ise zerdecalli yoğurt olacak.
Su 1.5 lt
Pazartesi 73 ü görmek istiyorummm
Bi çaklıt +600 mükorkuyorum bu dukandan, lahana ile uzaklaşmışken dönmeyim olmazsa, sende hem artı çıktın hemde cıs mı yedin?
Dün akşamki kaçamak dolayısıyla 61 ile başladım diyete2 gün ara verip devam edenler var cnm
Afiyet olsun. Çok güzel bi menüMenüm
Sabah dukan krep 3 dilim sucuk yumurta lıght peynir 3 filim domates 1 salatalık
Ara 1 muz 2 kaşık yoğurt
Akşam balık zero
2 saat sonra yoğurt olur belki
Su 2.5
Spor fırsat olmadı daha bütün gün temizlik yaptım belki bisiklet yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?