Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@wendy ebrusonmez nasıl gidiyor lahana lahana yi yiyebildiginiz surece acikna sorunu yok
Normal diyetimden çok daha fazla doyuyorum.Elimi korkak alıştırmayıp iki dolu kepçe yiyorum her öğünde
Yanında meyvede var reglden mütevellit tatlı ihtiyacımı kesiyor. Ben çok sevdim bu diyeti..
Süt ve muz günü pek bana uyar mı bilemedm ama belki senin gibi süt yerine yoğurt yerim.

@wendy ebrusonmez nasıl gidiyor lahana lahana yi yiyebildiginiz surece acikna sorunu yok

Valla inanılmaz lezzetli olmuş, iştahla yersem kilo yapar diye korkuyorum :)

Çok güzel canım.Bir sıkıntı yok.Zevkle yiyorum çorbamı :)))
Seninki nasıl??
Canım benimki de bi Harika olmuş, aynen devam benim de, korka korka yiyorum sadece malum dukan sonrası başıma iş almayım :)
Güzel olur canım. Kolay gelsin.

Saol kuzucum, kızım parkta oynuyor etrafında yürüyorum bende :)

Büyük ihtimalle bende öyle yapacağım, muzu da pek sevmem 1 tane diyetin zoruyla yerim artık :)

Anladım canım, bende bi 57leri göreyim direkt kas işlerine başlıcam :)

Slm kizlar bgun pek giremedim bu sabah +600 le uyandim sadece cikolata yemstm yazdmda nye ole oldu anlaMdm sebze gnumdu ama sebze olraj salata yedim sadece bgunde umdgum gbi gecmedi gunum sacma sapan beslendim khli cis seyler yedm brazck nese erken yedm allahtan smdi kendimi suya kirazsapicayi ve bitki caylarina adadim sabaha arti cikmak istemiyorum aksamda leslie yapicam agrim yok cok sukur bgun baslim artik aksam 1 saat snra yogurt yicem baska bsey yemicem

Merhaba bayanlar. Bugün sporcu taraması yapacağımız için kahvaltı edemeden çıktım. Bu sebeple akşam eve geç döneceğim için öğlen proteini bol tuttum.
Öğlen 120 gr köfte, 1 kase çorba, az salata ve ayran vardı menumde
Akşamda ise zerdecalli yoğurt olacak.
Su 1.5 lt
Pazartesi 73 ü görmek istiyorummm

Bi çaklıt +600 mü korkuyorum bu dukandan, lahana ile uzaklaşmışken dönmeyim olmazsa, sende hem artı çıktın hemde cıs mı yedin?

Ya bende çorbayı sevdim.Sebze çorbası gibi olmuş. Birkaç hafta devam etsekne olur??

Ara öğün yapabilirsin böyle yoğun günlerde canım. enerjisiz kalma.. suyu arttırmaya başlamıssın darısı 3lt gormeye dıyelım Afıyet olsun yidiklerin :)

Bi çaklıt +600 mü korkuyorum bu dukandan, lahana ile uzaklaşmışken dönmeyim olmazsa, sende hem artı çıktın hemde cıs mı yedin?

Dedim ya bgun planladigim gibi olmadi dye aslnda arti ckinca daha cok asildim sabah kahvaltisinda fln hic kacamak yapmadn gecrdim anneme gttim olan orda oldu isde
Bende korkmuyo degilim dukandan valla geri almaktan cok korkuyorum nasl olcak bilmiyorum

Bende menümü yazayımm. inatettimolacak morordek nilsub
Kahvaltı:
1portakal
1 tabak çorba
Ara:
1mandalina
Öğle:
1elma
1 tabak çorba
Ara:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak çorba
Meyve tabağı :)))
Su:Henüz 1 litre
Bugun çok çok güzeldi...
Meyvelerin içinde boğulduğumu hissettim.
@w e n d y tatlım senin günün özeti nasıl???
matilda34 ve medusa38 meyveyi çok mu abartmışım. Sınırsız diyince kendimi kaybettim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…