Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşım da söyledi az önce, merak ettim akşam bakayım, denizde yok ki, olaydı romantizm yapardık az
Ay ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...
Walla bi başlıyorum yapmaya sonra bi bakmistim programda olmayanlara gecmisim dün mesela bayag bir pilates bandıyla çalıştım hem kol hem göğüs hem karın yani kollarında hissettim sonunda agriyi
Kız birden yüklenme...
Anam kas ağrısıda başka bişeye benzemiyo çok feci...

İmrenme yaptığımı yap bence tez vakitte zayiflarsin
Dediğimi yap diyosun yapcam yapcam...
Hi hi kesin sudur damacana mi yuttun yoksa
Anam dilde pabuç kadar...
ay aklına nerden geldi kız
Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...

Canım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.
Bol yeşil çay da iciyormusun

ama ama kek esmer unlu gene de mi kötü

valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorum aslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah
Canım içinde şeker de olduğu için malesef bende kızlara katılıyorum. Onun yerine bir porsiyon tavuk ızgara alsaydin on numara olurdu.
Hem kek mecbur diyelim kahvaltı yapmadın ama yanına meyveli süt yerine bir ayran alabilirdin.
Bundan sonra şekerli içecekleri daha az tercih etmeye çalış

Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Sedan olsun darısı sana ve nilsub a inşallah

Şimdi esim gelsin yuruyuste cikacam

Canım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.
Bol yeşil çay da iciyormusun
1 kupa içtim şimdilik, bi kupa daha içeyim nolcak bakalım, eşimde 1,1 vermiş, sorun bende anacım
Gözdağı değil kız yılbaşında gececen seni

geç kuzum geç, zaten ben kassam da 3-5 kilo veremem, 59'u göreydim hayırlısıyla, sonra beraber devam ederiz işte.

Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Sedan olsun darısı sana ve nilsub a inşallah
maşallah canım
Ayyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
59.3 çıktım. Dune gore - 1200

wauww süperr, 59'ları görmüşsün, tebriklerrr

Yemliha barajına git orada deniz gibi
kız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
ayşe abarttım mı çorbayı sence çok sevdim tadını

Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız
Cuma yiyip iki gün sp yapınca gitti tabii yaptığım sporlarında hakkını yemeyeli vücut çalışmaya başladım bir aya eritecm göbeği
Sen yaparsın ya hic süphemiz yok
Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka
Benim burcum yengeç ay çok etkiliyo ondan iştahım açıldı demek...
Su tuttum bacılar....
Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın
ooo süpermis Ebruşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…