- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.681
Hi hi kesin sudur damacana mi yuttunBenim burcum yengeç ay çok etkiliyo ondan iştahım açıldı demek...
Su tuttum bacılar....
Yemliha barajına git orada deniz gibi
Ay ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...arkadaşım da söyledi az önce, merak ettim akşam bakayım, denizde yok ki, olaydı romantizm yapardık az
Kız birden yüklenme...Walla bi başlıyorum yapmaya sonra bi bakmistim programda olmayanlara gecmisim dün mesela bayag bir pilates bandıyla çalıştım hem kol hem göğüs hem karın yani kollarında hissettim sonunda agriyi
Dediğimi yap diyosun yapcam yapcam...İmrenme yaptığımı yap bence tez vakitte zayiflarsin
Anam dilde pabuç kadar...Hi hi kesin sudur damacana mi yuttunyoksa
Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...ay aklına nerden geldi kız
Ay ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...
Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...
Canım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.hadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim
ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicektigitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa
kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben
Canım içinde şeker de olduğu için malesef bende kızlara katılıyorum. Onun yerine bir porsiyon tavuk ızgara alsaydin on numara olurdu.ama ama kek esmer unlugene de mi kötü
valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorumaslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah
Kardeşimin eşinin köyü oraya yakın yazın gelince pikniğe gidiyoruz köye barajada ugruyoruzay aklına nerden geldi kız
Gözdağı değil kız yılbaşında gececen senidoğru diyosun nilgünüm yaa, aynen
seni geççem diye gözdağı veriyo bana da, geçer valla
Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyornapçam ben yaa
unun esmeri beyazı yok, kesiceksin, senin bence önce karbonhidrattan vazgeçmen lazım, öle 2 dilim 2 dilim ekmeklerde çok bence, tombik anne olmak istemiyoruz biz
haftasonu diyetin d'si yokpilavlar, midyeler, kokoreçlerrr, affiyet olsun +600 yine iyi valla, saf protein yap bugün mutlaka
maşallah ebruşum söle kaç gördün, bende eksiyi geç düne göre +300 var
Şimdi esim gelsin yuruyuste cikacamAy ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...
Kız birden yüklenme...
Anam kas ağrısıda başka bişeye benzemiyo çok feci...
Dediğimi yap diyosun yapcam yapcam...
Anam dilde pabuç kadar...
Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...
Sorun lahanada değil ozaman 58emi yaklaştım tebrikler tam kg de yazsaydin yaCanım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Sedan olsun darısı sana venilsub a inşallah
Ayyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.kaç çıktın kız çatlatma söyle hadi
1 kupa içtim şimdilik, bi kupa daha içeyim nolcak bakalım, eşimde 1,1 vermiş, sorun bende anacımCanım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.
Bol yeşil çay da iciyormusun
Gözdağı değil kız yılbaşında gececen seni
maşallah canımCanım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Ayyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
59.3 çıktım. Dune gore - 1200
Süper sin tebriklerAyyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
Geçer zaten...doğru diyosun nilgünüm yaa, aynen
seni geççem diye gözdağı veriyo bana da, geçer valla
Ay inşallah canım benim...keşke benim olsa ne güzel bir rakam öyle...Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
kız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işimYemliha barajına git orada deniz gibi
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtimAyyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kızay yemem şimdi üzüm falan, ilacını içeyim direkt etki etsin, onu beklemeyim şimdi, canımda nası istiyo bi bilsen
ben muhtemelen yarın dukan yumruk yapıcam, hiç sınırlı izinli olmadan bol proteinli ve yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yiyicem, bakalım cumaya ne olcak, 5 gün yapayım diyorum.
Sen yaparsın ya hic süphemiz yokCuma yiyip iki gün sp yapınca gitti tabii yaptığım sporlarında hakkını yemeyeli vücut çalışmaya başladım bir aya eritecm göbeği
Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlakacidden şalgam ödem mi yapıyor ördekçimm ya tühh bilseydim ayran içerdim kokoreçi saat 3 e doğru yediğim için çok etkilemedi sanırım en çok bi gün önce yemek geç saate kaldı ve dün akşam antep fıstığı yedim oyüzden artı geldim cumaya kadar telefi edicem inşallah
Ben de su burcuyum, beni de su tutmasınBenim burcum yengeç ay çok etkiliyo ondan iştahım açıldı demek...
Su tuttum bacılar....
ooo süpermis EbruşumAyyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
SP yaptım yicek fırsatım da olmadı zaten ama aç değildim hiç:)Dukana uymasada guzel olmus menunde sporunda
Yesilligini arttir biraz sut yogurt yumrta sofrandan eksik olmasn zayiflamandan obemli senin cocuguna verdigin sut cokta zorlama kendini
Cok az yemissin kiz
Tebrikler Ebrucum :)Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?