- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.701
Ne kadar içtin okadar veriyomuşsun kaptanım devam cuma güzel olcak eminim:)kız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
ayşe abarttım mı çorbayı sence çok sevdim tadını
ayy inş bıkmam bol limon ve acılı çok iyi gitti sabah küçük bi armut yedim şimdi bi armut daha yiyecem meyveyi kaçta sınırlayayımNe kadar içtin okadar veriyomuşsun kaptanım devam cuma güzel olcak eminim:)
İkiside aynı ilçenin adı aslında yemlihakız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
Biz sp moduna girince acikmiyoruzSP yaptım yicek fırsatım da olmadı zaten ama aç değildim hiç:)
Sınırsız ikiside geç saate bırakma sadece kaptanım en iyi sonucu 2. günden sonra alırsın :)ayy inş bıkmam bol limon ve acılı çok iyi gitti sabah küçük bi armut yedim şimdi bi armut daha yiyecem meyveyi kaçta sınırlayayım
Akşam elma mandalina falan yiyin yattiginizda saate bağlı aslında 2-3 saat önce olursa iyi olurayy inş bıkmam bol limon ve acılı çok iyi gitti sabah küçük bi armut yedim şimdi bi armut daha yiyecem meyveyi kaçta sınırlayayım
Evet cnm protein candır:))Biz sp moduna girince acikmiyoruz
1 kupa içtim şimdilik, bi kupa daha içeyim nolcak bakalım, eşimde 1,1 vermiş, sorun bende anacım
geç kuzum geç, zaten ben kassam da 3-5 kilo veremem, 59'u göreydim hayırlısıyla, sonra beraber devam ederiz işte.
maşallah canım
wauww süperr, 59'ları görmüşsün, tebriklerrr
aynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslındakız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim
saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız
dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.Canim ben kilon azaldikca duraklamaya girmissin sen dukan yumruk hareketini yap bide dukanin iksirini yap ic kesn cozum blursn bence cumaya kadr yap bence canm
maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesemSlm kizlarrr ben ancak girebildim
Dun dogumgunu pastamdan kocaman bir dilim yedim dgruyu solim bgun kesn daha fazla cikarim dedim ama ole olmadi hatta 100 gr eksi cktim sasirdim nese 4 gunluk safprotein gunle devm 3 gu sebzeproteinve kacamkli gecmisti bu 4 gunde safprotein gune dvm
hepsiburada com dan aldım canım 3 kusur lira 3,85 falan içinde 20 tane varmış 2 kutu aldım benBeğenirsin inşallah kaç paraya aldın canım...
ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum yoğurda 1 tatlı kaşığı zerdacal 1 tatlı kaşığıda tarçın koyuyordum acı oluyoduHiçde acı olmadı kız azcık attım o kadar çok değil...çokda güzel oldu...
1 küçük şişe içtim canım evet yaa cumaya eksi gelmem lazım bugün pretein günü yapıyorum zaten telefi edeyim diyeAy bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız
Sen yaparsın ya hic süphemiz yok
Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka
Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın
ooo süpermis Ebruşum
Betusle arami bozacanAy bendim kankam gelmiş...:)
hmm tamam bizim kayıtlarda hep yamula olarak geçince şaşırdım hatta master yaparken odtü de bunun modeli vardı onda da çalışmıştım benİkiside aynı ilçenin adı aslında yemliha
inşallah canım yaaa çok iyi gelecek bu bana moralim yerine gelsinSınırsız ikiside geç saate bırakma sadece kaptanım en iyi sonucu 2. günden sonra alırsın :)
bencede mısır unu daha iyi fikir olabilir azcık sonuçta ...
isveç zor hadi bakalım
darısı bana inşallah
Kız yoğurt kuru öyle ben tuz serptirir gibi çay kaşığının ucuyla koydum sute sende öyle koy yaparsan alışınca azcık arttırırım ben bir kahve yapayım uzanmıştık oğluşumla kalktık yürüyüşe çıkıcam çıkmadan kahvemi içeyim...hepsiburada com dan aldım canım 3 kusur lira 3,85 falan içinde 20 tane varmış 2 kutu aldım ben
ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum yoğurda 1 tatlı kaşığı zerdacal 1 tatlı kaşığıda tarçın koyuyordum acı oluyodu
1 küçük şişe içtim canım evet yaa cumaya eksi gelmem lazım bugün pretein günü yapıyorum zaten telefi edeyim diye
Seninki belli kızzz oğluşumuzun burcu ne olucak...Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız
Sen yaparsın ya hic süphemiz yok
Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka
Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın
ooo süpermis Ebruşum
Benim kaynanamda yapiyo karışık fasulye turşusu falanda bizim çubuktan aldığımız hazır gibi değil eşimin arkadaşı oralı onlardan alıyoruz onların tursusunu kimse tutturamiyo eşim ezmeydi salatalikti fasulyeydi hepsini yer de ben sadece ince salatalık ve tombul Çin biberin yüzünü severim
Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime
Iste monum
Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk
Ogle
6top kirmizi uzum
Ikindi
1 bardak tarcinli sut
Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt
Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank
Dipnotdamacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem susuz kaldm ya
toplight @morordek @inatettimolacak nilsub
Mesela hoca iş veriyo bu öğrettiğini de öğrenmek istemiyo ay yaparım ben karısmayın sıze baglıyo saygısız saygısız.. sonra tek basına yapmaya kalkınca da elıne yuzune bulaştırıyo. hoca hesabını sorunca da sucu hemen bskasına kitliyo.. söyledıgım anlattıgım seyı bana soylemedı dıyo,yapmadıgımı yaptı,yaptıgımı yapmadı dıyo.. yetersız bırısı kısaca bu işi yapmak ıcın. 6yıldır yaptıgım ıse hakımım ben bu okulda ogrendım herseyı bizi yemeye kalkıyo.. yanı kısaca hem bi ... bilmiyo hem de havalar 1500.. ahha ahh çıkışa gelse yapacağımı bilirim de şu anki statüme yakısmaz.. onun için daha etkili dersini alabılecegı birsey yapmalıyım ben bu pinokyoya
ROBOCOPPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?