Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhabalar.. Bugünkü menume kizacaksınız ama şartlar böyle oldu. ...
Sabah: 1 kiraz saplı çay
Ogle: 3 köfte, yoğurt
Aksam: Non fat chai Latte
Aksam şimdi eve gidince 1 kasede yoğurt yiyeceğim. Su: 1.5 lt

Neden kızacağız çok değil hatta bişey yememişsin lattede ne vardı çokmu şekerli yoksa dukandan saptın diyemi öyle dedin...

Alıntılarım gitmiş.. Aklımda olanları yazayımm.
@w e n d y canım moralini bozma şu ana kadar verdiklerini koruduğunu düşün. İstersen dukana dönüş yap.
@nilsub regl şişkinliğindendir bu kadar yükseklere çıkışın.Ama ben inanıyorum regl sonrası eski düzenine dönecen fıstığımm.
@keremcemim @w e n d y toplight nilsub @matilda34 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Umarım sizde en yakın zamnda istediğiniz rakanları görebilirsinizz...
İyiki başlamışım şu lahanaya çok mutluyummm.

Aynen öyle canım, artıda değilim en azından :)

Sen bırakırsan bende yemem dedi eşim, şimdilik devam ediyorum adamcağız kalmasın bari, belki çok ödem yoktu bende ondan gitmedi bilemiyorum, gidicek inşallah..

4. Gün ne vardı kızlar? Muz, süt, yoğurt, çorba mıydı??

Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün

Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut

Ara; çiğ karnabahar

Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma

Ara; 1 elma, yarım armut

Akşam; 1 tabak lahana

Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş

Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)

toplight morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34

Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??

Ne güzel bir dua yılbaşında senin şuan ki kilonda olmak istiyorum Ebrucum inşallah

Bi tencere daha lahana pişiriyorum, ay ne zormuş 2 kişi yapınca yaw, o kadar yapıyorum ediyorum anında bitiyo :)
Ben genelde günlük yaptım cnm daha güzel oluyo :)
Sebze az olmuş bişiler haşla veya salata ye cnm
Muz süt çorba var cnm ben aynen böyle yaptım
Ayşe yoğurt yedi daha tok tutmuş

sevindim canım ...
amin hepimiz düşeriz inşallah..
Bi tencere daha lahana pişiriyorum, ay ne zormuş 2 kişi yapınca yaw, o kadar yapıyorum ediyorum anında bitiyo :)
hahaha rsim çekte at kız o kadar yapıyonuz biriside foto atmıyor...at bekliyorum

hahah çok güldüm ee o kadar meyvesizlikten sonra cennete düşmüş gibi olmuşsun...

bende menü yazayım... inatettimolacak

08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin

11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina

13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir

16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm

su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş

şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…