- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.721
Neden kızacağız çok değil hatta bişey yememişsin lattede ne vardı çokmu şekerli yoksa dukandan saptın diyemi öyle dedin...Herkese merhabalar.. Bugünkü menume kizacaksınız ama şartlar böyle oldu. ...
Sabah: 1 kiraz saplı çay
Ogle: 3 köfte, yoğurt
Aksam: Non fat chai Latte
Aksam şimdi eve gidince 1 kasede yoğurt yiyeceğim. Su: 1.5 lt
Hayır latte non fat şekersiz ve yağsız. Ben sabah beslenmedigim için öyle dedimNeden kızacağız çok değil hatta bişey yememişsin lattede ne vardı çokmu şekerli yoksa dukandan saptın diyemi öyle dedin...
hiç biley yememişsin kuzu akşama yoğurt ye bariHayır latte non fat şekersiz ve yağsız. Ben sabah beslenmedigim için öyle dedim
veysişim nasılsın hiç uğrayamadın
Sen şimdi dukan yapmıyorsun dimi bıraktınmı yoktum ya takip edemedim...Hayır latte non fat şekersiz ve yağsız. Ben sabah beslenmedigim için öyle dedim
Alıntılarım gitmiş.. Aklımda olanları yazayımm.
@w e n d y canım moralini bozma şu ana kadar verdiklerini koruduğunu düşün. İstersen dukana dönüş yap.
@nilsub regl şişkinliğindendir bu kadar yükseklere çıkışın.Ama ben inanıyorum regl sonrası eski düzenine dönecen fıstığımm.
@keremcemim @w e n d ytoplight nilsub @matilda34 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Umarım sizde en yakın zamnda istediğiniz rakanları görebilirsinizz...
İyiki başlamışım şu lahanaya çok mutluyummm.
Ne güzel bir dua yılbaşında senin şuan ki kilonda olmak istiyorum Ebrucum inşallahAlıntılarım gitmiş.. Aklımda olanları yazayımm.
@w e n d y canım moralini bozma şu ana kadar verdiklerini koruduğunu düşün. İstersen dukana dönüş yap.
@nilsub regl şişkinliğindendir bu kadar yükseklere çıkışın.Ama ben inanıyorum regl sonrası eski düzenine dönecen fıstığımm.
@keremcemim @w e n d ytoplight nilsub @matilda34 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Umarım sizde en yakın zamnda istediğiniz rakanları görebilirsinizz...
Ben genelde günlük yaptım cnm daha güzel oluyo :)Bi tencere daha lahana pişiriyorum, ay ne zormuş 2 kişi yapınca yaw, o kadar yapıyorum ediyorum anında bitiyo :)
Sebze az olmuş bişiler haşla veya salata ye cnmBugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün
Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut
Ara; çiğ karnabahar
Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma
Ara; 1 elma, yarım armut
Akşam; 1 tabak lahana
Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş
Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)
toplight morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34
Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
sevindim canım ...Alıntılarım gitmiş.. Aklımda olanları yazayımm.
hahaha rsim çekte at kız o kadar yapıyonuz biriside foto atmıyor...at bekliyorumBi tencere daha lahana pişiriyorum, ay ne zormuş 2 kişi yapınca yaw, o kadar yapıyorum ediyorum anında bitiyo :)
hahah çok güldüm ee o kadar meyvesizlikten sonra cennete düşmüş gibi olmuşsun...Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün
Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut
Ara; çiğ karnabahar
Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma
Ara; 1 elma, yarım armut
Akşam; 1 tabak lahana
Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş
Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)
toplight morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34
Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
yılbaşında bende senin kilonda olsam keşkeNe güzel bir dua yılbaşında senin şuan ki kilonda olmak istiyorum Ebrucum inşallah
İnşallah cnm herkes istediği kiloda olur:)yılbaşında bende senin kilonda olsam keşke
Bencede dışarı çık dilini çıkar dondurma etkisi yapabilirkızlar garip gelicek ama canım dondurma istiyo şimdi değil olsa yerim bu soğukta nerden aklıma geldiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?