- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.741
Evet canım muz-süt günü ama en fazla 3 muz yiyiliyor.Aynen öyle canım, artıda değilim en azından :)
Sen bırakırsan bende yemem dedi eşim, şimdilik devam ediyorum adamcağız kalmasın bari, belki çok ödem yoktu bende ondan gitmedi bilemiyorum, gidicek inşallah..
4. Gün ne vardı kızlar? Muz, süt, yoğurt, çorba mıydı??
Afiyet olsun canım. Mence gayet uymuşsun.Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün
Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut
Ara; çiğ karnabahar
Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma
Ara; 1 elma, yarım armut
Akşam; 1 tabak lahana
Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş
Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)
toplight morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34
Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
Allah sanada ortim @w e n d y ede nasip etsin inşallahh.Ne güzel bir dua yılbaşında senin şuan ki kilonda olmak istiyorum Ebrucum inşallah
kızlar garip gelicek ama canım dondurma istiyo şimdi değil olsa yerim bu soğukta nerden aklıma geldiyse
Menü
Sabah dukan krep peynir domates salatalık
Ara meyve salatası 2 kaşık yoğurt
Ara kahveli sütlü mistik çay
Akşam arapsaçı yoğurt salata
Su 3 litre
@keremcemiminatettimolacak toplight morordek
Allah sanada ortim @w e n d y ede nasip etsin inşallahh.
çözüm kolay diyosun....İnşallah cnm herkes istediği kiloda olur:)
Bencede dışarı çık dilini çıkar dondurma etkisi yapabilir
ay çok az yiyiyorsun sen bacım...Menü
Su 3 litre
Tamam çektim, geliyor :)sevindim canım ...
amin hepimiz düşeriz inşallah..
hahaha rsim çekte at kız o kadar yapıyonuz biriside foto atmıyor...at bekliyorum
hahah çok güldüm ee o kadar meyvesizlikten sonra cennete düşmüş gibi olmuşsun...
yılbaşında bende senin kilonda olsam keşke
he aklıma sen söyleyince geldi yok kız izlediğim dizide vardı ondan canım istedi galibaAllah Allah, bugün bi ara konuştuk ya candy ile ondan mı ola? Haftada 2 tıp dondurma pazarlığı falan diye??
Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?
Amin orticim, cansın :)
ay çok güzel görünüyo kız sağol afiyet olsun bol bol eksi olsun çarşamba kaçmaz bende yapcam....Eki Görüntüle 1911495
nilsub canım senin için, hazır çorba yok içinde, bol maydonozlu :) tadi süper, limon pul biberle yiyorum bende :)
yarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün
Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut
Ara; çiğ karnabahar
Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma
Ara; 1 elma, yarım armut
Akşam; 1 tabak lahana
Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş
Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)
toplight morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34
Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortımebende menü yazayım...inatettimolacak
08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin
11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina
13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm
su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş
şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum
Bugun hepımız mıstık caycı oldukMenü
Su 3 litre
bende ekmeksiz kabız oluyorum feciii bilmem iyi geldi bugun gözümeyarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..
Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme
Bugun hepımız mıstık caycı oldukbende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
afiyet olsun çayını sütlemi suylamı demliyosun...Ben de yazayım menuyu
Sabah
2catal peynır
1mınık kutu süt
4badem 1hurma
Ara
1kupa mıstık cay
Öğle
1kepce ezogelın
1tabak karnıbahar yemegı
1kepce cacık,salata
Ara
2mınık kutu yogurt 300gr edıyo
5badem 1hurma
Akşam
2yumurta 1yk yulaf kepegınden omlet
ıcıne peynır sarıp yidim 1tane salatalık
Ara
şimdi de 1kase zencefıllı biberli yogurtumu yıyorum
Su 2,5 yapıcam yatana kadar ıns
Spor 30dk yuruyus.. cok soguktu bugun daha fazla kalamadım dısarda. yemege gıdıp gelırken bıraz yolu uzatabıldım sadece
toplight morordek nilsub
3te2 su koyuyorum.. suyun ilk sıcaklıgı cıkınca da sütünü ekliyorum canımafiyet olsun çayını sütlemi suylamı demliyosun...
o da güzel fikir bulsam faydası varmı peki3te2 su koyuyorum.. suyun ilk sıcaklıgı cıkınca da sütünü ekliyorum canım
ben yurttayken degısık degısık caylara sarmıstım hosuma gıtmıstı alıyorum arada. faydası vardır da ben ozellıkle gıttım sunun için aldım dıyememo da güzel fikir bulsam faydası varmı peki
iştah kesiyo yazıyo ama bilemicem...ben yurttayken degısık degısık caylara sarmıstım hosuma gıtmıstı alıyorum arada. faydası vardır da ben ozellıkle gıttım sunun için aldım dıyemem
Kız seni beni çay keser mi alleseniştah kesiyo yazıyo ama bilemicem...
Ayy inşallah herkes istediği kiloda olurr..yılbaşında bende senin kilonda olsam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?