- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.761
Afiyet olsun canım.Bence yarın eksi göreceksin.bende menü yazayım... @inatettimolacak
08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin
11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina
13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm
su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş
şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum
Kız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...kızlar garip gelicek ama canım dondurma istiyo şimdi değil olsa yerim bu soğukta nerden aklıma geldiyse
İnşallah cnm herkes istediği kiloda olur:)
Bencede dışarı çık dilini çıkar dondurma etkisi yapabilir
Boğa olacak erken dogmazsaSeninki belli kızzz oğluşumuzun burcu ne olucak...
Afiyet olsun canım çok güzelll.Menü
Sabah dukan krep peynir domates salatalık
Ara meyve salatası 2 kaşık yoğurt
Ara kahveli sütlü mistik çay
Akşam arapsaçı yoğurt salata
Su 3 litre
@keremcemim @inatettimolacak @toplightmorordek
Horoz bildiğin horoz cnm tavuk gibi neyini sordun o kısmı kaçırmışım:)Allah Allah, bugün bi ara konuştuk ya candy ile ondan mı ola? Haftada 2 tıp dondurma pazarlığı falan diye??
Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?
Amin orticim, cansın :)
Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?
He kaloriz diyorum :)çözüm kolay diyosun....
ay çok az yiyiyorsun sen bacım...
bende menü yazayım... @inatettimolacak
08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin
11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina
13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm
su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş
şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum
İçinde havuç yok kuzum, onu bulsam çiğ yerim de almıyom ondan :)ay çok güzel görünüyo kız sağol afiyet olsun bol bol eksi olsun çarşamba kaçmaz bende yapcam....havuçtamı var pırasada koydun mu
kırmızı biberde var galiba
Eşim Antalya'dan gelirken getirmiş yiyememiştim, ondan yicez yarın, aynı sayılırız canım, o da benim kadar yiyo ama benim durdu işteyarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..
Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme
Bugun hepımız mıstık caycı oldukbende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
Afiyet olsun..Eki Görüntüle 1911495
nilsub canım senin için, hazır çorba yok içinde, bol maydonozlu :) tadi süper, limon pul biberle yiyorum bende :)
Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)Eki Görüntüle 1911495
nilsub canım senin için, hazır çorba yok içinde, bol maydonozlu :) tadi süper, limon pul biberle yiyorum bende :)
Kız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...
Yemesem iyi...
Horoz bildiğin horoz cnm tavuk gibi neyini sordun o kısmı kaçırmışım:)
Arapsaçı da içtiğin rezenenin taze hali Pırasalı kavuruyosun :)
Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.
Horoz etide çok yaygın olmamakla birlikte kasaplarda satılıyor. Tavuğa göre daha kuru ve sert oluyor.Hindi et gibi.. Denenebilir ama tavuk daha lezzetli bence
Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)
Güzel oluyo ama dimi az da kahve koyuyorum missyarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..
Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme
Bugun hepımız mıstık caycı oldukbende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
ay benide kesmez bacım nasıl bir iştah varsa bizde mübarek fil iştahıKız seni beni çay keser mi allesenben bügün içtim gayet de güzel yedim yemeğimi gördügün gıbı
amin canım ...Ayy inşallah herkes istediği kiloda olurr..
ay inşallah cuma 76 larda olsam ne güzel olur...Afiyet olsun canım.Bence yarın eksi göreceksin.
yeme kız için donar bu soğukta...malum aralar daha soğuk hasta olursun Allah korusunKız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...
Yemesem iyi...
hayırlısı olsun canım ay insan özeniyo arada benimkiler sıpa kadar olduBoğa olacak erken dogmazsa
Erken dogarsa da koç ama umarım boga olur
Benimki de biraz daha kıvamlı ama böyle görünüyordu.Bu akşam bitti.Yarına bi daha yapmalıyım.Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)
Yap yenisini bacımhayırlısı olsun canım ay insan özeniyo arada benimkiler sıpa kadar oldu
hahah ayşe senide uzaylı yapcakHe kaloriz diyorum :)
Ayşe izin vermiyor yememe :)
ay sorma silkelendim valla böyle bundan sonraÖrnek menü, maşallah süper.
İçinde havuç yok kuzum, onu bulsam çiğ yerim de almıyom ondan :)
Eşim Antalya'dan gelirken getirmiş yiyememiştim, ondan yicez yarın, aynı sayılırız canım, o da benim kadar yiyo ama benim durdu işteDemirim eksik ondan diyo kızlar yarın kan vercem işte
ay bende bu şekilde seviyorum...Bu çorba değilde sebze yemeği gibi olmuş :)
ay böyle daha güzel ama yaaa... yemek gibi psikolojik rahatlatır...Yeme kuzum, yeme annem :)
Aa hiç duymamıştım, afiyet olsun.
Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)
Efet çekmedim Ayşe gibi, çeksem çorba işte :)
Ama bence böyle insan yemek yiyormuş gibi hissediyor yanına ekmek vs. aramıyor.Yeme kuzum, yeme annem :)
Aa hiç duymamıştım, afiyet olsun.
Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)
Efet çekmedim Ayşe gibi, çeksem çorba işte :)
Benimki 20 nisan koç ama boğanın özellikleri de var cnm inatçı yemeğe düşkün mutfağa meraklı okuma özellikle yazma meraklısı ortaya karışık yani :)Boğa olacak erken dogmazsa
Erken dogarsa da koç ama umarım boga olur
ay yok yapmayayım yapanada mani olmayayım...Yap yenisini bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?