Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim ev mağma tabakasında gözükmüyor ki hiç bişi....

kız sapık desinler nolucekte her taraf karşılık maazaallah başka bişi sanarlar adamı gece gece..... patlatıyolar sağı solu teftişe çıktım sancaklar töbe töbe... aklıma o gelince girdim içeri....

arkadaş soruyo kimliğini aldın mı diyo pijamayla çıkmışımm ne kimliği :)))

yoğurdu ben de evde çok yiyorum da yemekhanede bu kadar veriyorlar

emojileri de forum kodu giriyorum yüklemiştim bi ara o kodları yazıyorum çıkıyorlar

Hahaaha annesin sonuçta senle anlaşmicakta kimle anlaşacak

ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zaten hazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle

zaten öyle az yiyelim dedikçe patlıyo diyet işi....

Bende DİYetisyene gitmistim ama herşey 2 kasikti karbonhidratlar sebze yemekleri 4 kaşık ben hep kısarak yedim 1700 kalorisi
Sabah dışında ekmek hakkını yemedim bolbol yuruyus yaptım 95 ten 90 a düştüm sonra onu bıraktım dukana geçtim 3 ayda 68 kg yum .

Heee poşetlerin üzerine yazmalı 10 poşet kıyma 5 poşet kuş başı diye...

gündüz menüsüne lafım yok zaten benim . Akşamı çık iyi kapatmışsın. Bol eksili olur inşallah

ben de dukan yaptım ama ben sürdüremiyorum işte 3 ayda 18 kilo vermiştim devam edemiyorum beni çok tatmin ediyordu dukandaki yiyecekler herşeyi yapıp yiyebiliyorsun zaten ama bu sefer de bütçemi zorluyor benim olmuyor bi türlü daha da dukana yeltenmem artık ama çok güzel verdiriyor orası kesin

Sevalcim diyrtisyen öğle yemeklerine göre verdşyse listeyi iyi değilse kızlarda söylemiş 7kaşık pilav çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…