- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.981
Afiyet olsun datluss
Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki
Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yokdedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de
Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar
Ben de gelırımmmm
Afiyet olsun datluss
Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki
Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yokdedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de
Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar
valla maşallah, çok sev,nd,m senin adına. Şu isveç bitsin bende yapcam nasipse lahana diyetini. Bünyeyi şaşırtırım vallacumaya 72 demişim dün ama hedefe bugün geldim böyle giderse cumaya 70
ayyy 69,9 çok şey istemişim dimi
Oooovvvv ıyıymışşşgidleim kız buzluğu boşlatcakmış ordan bi inek çıkar bence....
Hahaaha annesin sonuçta senle anlaşmicakta kimle anlaşacakYaa ne güzel :)
Bizim aslında 9 Mayıs görünüyordu, sonra doktor gelişimine göre 4 Mayıs'a çekti. Sanki böyle önden önden gidiyor gibi geldi, etkiler mi dogum tarihini bilmiyorum tabi :)
Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptım
Sallayın benı kendıme getırınnnn yaa belkı cumaya toparlarımm
ya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zatenhazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle
Bende DİYetisyene gitmistim ama herşey 2 kasikti karbonhidratlar sebze yemekleri 4 kaşık ben hep kısarak yedim 1700 kalorisibiliyorum canım öğle yemeğimde 5 yk bulgur iki dilim ekmek vardı normalde ben 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgur yedim bezelye patates falan var yemekte diye de diğer 1 dilim ekmeği yemedim işte bu arada muz da Anamur muzu küçük yani 1 meyveye denk geliyor onu da belirteyim. benim menülerim diyetisyen menüsü yeni de başladığım için biraz kabarık kaçabilir tabi
Heee poşetlerin üzerine yazmalı 10 poşet kıyma 5 poşet kuş başı diye...yok kaptanım izne gerek yok, halledicem ben, olmadı gr gr gidick napim
birazdan gidicem yanına, söylerim.
kızım bi sana biservey 'e hastayım, haftasonu kaçırıp cumaya maşallah eksilerle gelionuz hainler, vücudu şaşırtıyosunuz büyük ihtimalle, vücut diyette olduğunu anlamıyo safım
kv yolla, gelir mi bilmem
18.30 gıbı kapatırımmm ınşşolmaz bu akşamı erken kapa....
Slm yavriiiileriiimmmhemen menümü yazayım beynim o biçim kaç saat bilgisayarda çalışdım beynim yoruldu
Sabah
Peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 küçük mango
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Karışık sebze
Yoğurt
1,5 litre su
2 saat spor
Bende DİYetisyene gitmistim ama herşey 2 kasikti karbonhidratlar sebze yemekleri 4 kaşık ben hep kısarak yedim 1700 kalorisi
Sabah dışında ekmek hakkını yemedim bolbol yuruyus yaptım 95 ten 90 a düştüm sonra onu bıraktım dukana geçtim 3 ayda 68 kg yum .
Banada yap bacım merak ediyorum tadını.Mistık cay yapıyorum içen var mııı
Valla gel kız bir duduklu kemikli et pişirdim et sote yaptım soğanlı biberli birde ciğer kavurdum dana ciğeri dondurucu biraz azalsın diye.. Salata yoğurt yerik...ne yemak yaptın gııı.... akşama sana mı gelsem aacaba :))
Superrr tadı doğusun mıstık cayı sallama cay yanı sutle yapılıyor sahlep tarzı bıseyyyyBanada yap bacım merak ediyorum tadını.
Sevalcim diyrtisyen öğle yemeklerine göre verdşyse listeyi iyi değilse kızlarda söylemiş 7kaşık pilav çokya kızlar ben belki de 7-8 ay oldu diyet yapmıyorum doğru dürüst bol bol da abur cuburla beslendim bu süredeki 12 kilo almamdan da bu belli zatenhazır bu kadar süre diyet yapmamışken şimdi şok diyetler ağır menüler yapmak metabolizma hızını bozmak istemiyorum o yüzden diyetisyene gittim. hiç listeden çıkmadan 1 ay denicem yok veremezsem azaltırım ama düşük kalorili diyet yapmicam ben artık ben zaten boş boğazım yemeden duramıyorum sürdüremiyorum o diyetleri buradaki arkadaşlarım bilir artık listemin beni tatmin etmesini tercih ediyorum ama bu şekilde veremezsem tabi ben de devam etmem. daha bugün başladım ve bir ay devam edicem yani böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?