- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.961
Geldim canım geçmişe akıp geliyorum evleri topladım yemeğimi ocağa koydum anca canım...:)
Betus kız nerelerdesin kaçamak mı var yoksa uğramıyomndün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))
Afiyet olsunMistık cay yapıyorum içen var mııı
Mistık cay yapıyorum içen var mııı
naber kızlar bu aralr yoğun geçiyor diyet gene uçtu gitti...
dün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))
Betus kız nerelerdesin kaçamak mı var yoksa uğramıyomn
beeenafiyet olsun şekerim
ahh betüş, aşk olsun sana, yoğun olunca yemek yenmesi falan unutulur bildiğim ama bizim bünye kendini yemeğe veriyo dimi
Sorma bır turlu kendımı toparlayamadımmmm ben deenaber kızlar bu aralr yoğun geçiyor diyet gene uçtu gitti...
SupersınnnnSlm kizlarrrr napiosunuz bakimben uzerimden fazlaliklarimin cogunu attim 200 grcik kaldi onuda yarin atip bide eksiyi grursem tamamdir cumaya hedefim 68.5 bakalim ulasabilcekmiyim
Bence bulgur pilavı fazla kaçmış bütün khler bir arada patates bezelye bulgur 2 kaşık bulgur 1 ekmek dilimi canimKızlar öğle yemeğini çekmeyi unuttum yürüyüş yapıcam diye telaştan
7 yk kağıt kebabı (bezelye havuç patates et)
7 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 muz
yarım saat yürüyüş yaptımgelince de 1 kupa şekersiz çay içtim. yalnız yemek fena dokundu mideme hızlı yediğim için galiba birazdan yeşilçay ve türk kahvesi içicem
Sagol kaptanımmm bana kıyagın ıcın tesekkurlerrr ınş takıma zararım olmaz sabıtle gelırımmmAfiyet olsun
Sorma bır turlu kendımı toparlayamadımmmm ben dee
Yaptım sekerımmmbeeenafiyet olsun şekerim
ahh betüş, aşk olsun sana, yoğun olunca yemek yenmesi falan unutulur bildiğim ama bizim bünye kendini yemeğe veriyo dimi
Afiyet olsun datlussSlm yavriiiileriiimmmhemen menümü yazayım beynim o biçim kaç saat bilgisayarda çalışdım beynim yoruldu
Sabah
Peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 küçük mango
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Karışık sebze
Yoğurt
1,5 litre su
2 saat spor
Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum kiMistık cay yapıyorum içen var mııı
Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yokdün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))
Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..Kızlar öğle yemeğini çekmeyi unuttum yürüyüş yapıcam diye telaştan
7 yk kağıt kebabı (bezelye havuç patates et)
7 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 muz
yarım saat yürüyüş yaptımgelince de 1 kupa şekersiz çay içtim. yalnız yemek fena dokundu mideme hızlı yediğim için galiba birazdan yeşilçay ve türk kahvesi içicem
Ben de gelırımmmmne yemak yaptın gııı.... akşama sana mı gelsem aacaba :))
Ben de bayıldım o emojıyeeeeAfiyet olsun datluss
Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki
Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yokdedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de
Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar
Aaa nilgünüme mi gidiyozzz :)Ben de gelırımmmm
Bence bulgur pilavı fazla kaçmış bütün khler bir arada patates bezelye bulgur 2 kaşık bulgur 1 ekmek dilimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?