Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederım can cann

Birazdan ogretmenler gelck evi teftise temzlk yapiyom sabahtan beri
Kolay gelsin cnm yakında bana da gelcek:)
Zararın neresinden dönen kar cnm önce sağlık sen ilaçlara başla gerisi gelir zaten

Slm yavriiiileriiimmmhemen menümü yazayım beynim o biçim kaç saat bilgisayarda çalışdım beynim yoruldu
Sabah
Peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 küçük mango
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Karışık sebze
Yoğurt
1,5 litre su
2 saat spor

canım öncelik sağlığın kg konusunu düşünme gerekirse izne syıtıtız

O kadın bunamis ya bende ikisi de var. Çatır çatır veriyorum.
bilemicem canım öyle diyor kadınaman sen verde
bakalım ne dicek doktor ...
Eki Görüntüle 1911720

ara öğün zamanı.. armutun yarısını yedim yarısını hamiş bi arkaaaşıma verdim

çay mistik çay sütün yarısı ile karıştırdım
ohh miss afiyet olsun...
evet akşamları en güzel yoğurt canım ... diyetisyene gittiğini biliyorum ondan sonra koptum...

bilemiyorumki ben ne zaman düzenli ara öğünlü yesem wc sorunum olmuyor zaten...ben ekmeği ve ara öğünü kesince oluyor ...
Canim zaten ekmek bagrsaklari calstirirmis beyaz ekmek haric tabi cavdar bugday ekmegi iyi geliyomus onladr sabhlari yesen 1 2 dlim bence cokda bsey yapmaz hem bagrsaklarnda calisir sorun yasamazsn

Canim zaten ekmek bagrsaklari calstirirmis beyaz ekmek haric tabi cavdar bugday ekmegi iyi geliyomus onladr sabhlari yesen 1 2 dlim bence cokda bsey yapmaz hem bagrsaklarnda calisir sorun yasamazsn
canım ben zaten beyaz ekmeğin tadını unuttum kızz...
çavdar kepek tam buğday hep onları tüketiyorum sabahları 1 dilim.. bazen çok açsam öğlen 1 dilim akşamları ekmek yemiyorum ama...

canım öncelik sağlığın kg konusunu düşünme gerekirse izne syıtıtız

yok kaptanım izne gerek yok, halledicem ben, olmadı gr gr gidick napim

bakalım ne dicek doktor ...

birazdan gidicem yanına, söylerim.

Slm kizlarrrr napiosunuz bakim ben uzerimden fazlaliklarimin cogunu attim 200 grcik kaldi onuda yarin atip bide eksiyi grursem tamamdir cumaya hedefim 68.5 bakalim ulasabilcekmiyim
kızım bi sana bi servey 'e hastayım, haftasonu kaçırıp cumaya maşallah eksilerle gelionuz hainler, vücudu şaşırtıyosunuz büyük ihtimalle, vücut diyette olduğunu anlamıyo safım

ay birde dolapçı geldi baktı buz tumuş kalıpları dedi 3 gün fişini çek ağzını açık bırak düzelir dedi ama dondurucum çok dolu o kadar eşyayı ne yapcam bilimiyorum...

kv yolla, gelir mi bilmem

dün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))

Teveccuhunuzzzzama bu hafta yass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…