- 23 Ağustos 2012
- 14.722
- 38.936
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.941
İyiyiz canım :)
Perşembe gunu kontrole gidecegim kendi doktoruma, kendime dogum günü hediyesi olarak yavrumu görme hediyesi verdim
Tesekkur ederım can canngünaydın kızlar, mutlu günlerimiz olsun..
ay ne yorulmuşsun kız, inşallah bu kadar emeğe bugün eksileri de gör bari, iksirimi de yapıcam bugün :)
hahah, tamam
kuzumm, önemli olan elacık şu an, ben senin vereceğine de eminim ayrıca
ay kaptanım öle demeyeydin iyiydi
takımın neşesi
kaptanım, onunla yarışılmaz, bizden biri yapsım işe yarıyosa reklam yapalım, hatun robocop malum
wayy, maşallah, dünkü erken kapatma işe yaramış
wauuw bi maşallahta size kaptanımevet matilda öyle diyordu.
siz isteyin başarıcagınıza eminim
aa süper canım, tadı kötü gelmediyse ne güzel
Kolay gelsin cnm yakında bana da gelcek:)Birazdan ogretmenler gelck evi teftisetemzlk yapiyom sabahtan beri
Zararın neresinden dönen kar cnm önce sağlık sen ilaçlara başla gerisi gelir zatençok haklısın canım, vücut iyice kilitliyo sanırım kendini, kan yok, yemek yok, noluyo diyip yağda kullanmıyo sanırımdoktorum da kızdı zaten, bu yarışmada olmasan hiç umursamazdım bak, şimdi kilo veremeyince kendimi kötü hissediyorum, takımı düşümek istemiyorum.
canım öncelik sağlığın kg konusunu düşünme gerekirse izne syıtıtızçok haklısın canım, vücut iyice kilitliyo sanırım kendini, kan yok, yemek yok, noluyo diyip yağda kullanmıyo sanırımdoktorum da kızdı zaten, bu yarışmada olmasan hiç umursamazdım bak, şimdi kilo veremeyince kendimi kötü hissediyorum, takımı düşümek istemiyorum.
Geldim canım geçmişe akıp geliyorum evleri topladım yemeğimi ocağa koydum anca canım...:)nilsub kuzum nerdesin??
bilemicem canım öyle diyor kadınO kadın bunamis ya bende ikisi de var. Çatır çatır veriyorum.
bakalım ne dicek doktor ...ya baksana herkesler verdi, yemeği mi yanlış yaptım diye düşünüyodum aynı yemeği yediğim adam verdi, ben veremedim, sıkıntı benden işte, karatay teyzemi dinliiim bari, çıkışta da devit-3 ampul alıcam, haftada bir içeyim onu da, bi ara içiyodum biliosun vitaminleri, bıraktıydım 2-3 haftadır, bak tık yok
ohh miss afiyet olsun...Eki Görüntüle 1911720
ara öğün zamanı.. armutun yarısını yedim yarısını hamiş bi arkaaaşıma verdim
çay mistik çay sütün yarısı ile karıştırdım
evet akşamları en güzel yoğurt canım ... diyetisyene gittiğini biliyorum ondan sonra koptum...Kuzum sen baya geride kalmissin. Dukan yapıyorum, çok güzel gidiyor kilolarda cumadan cumaya tartiliyorum. Her gün tartilinca atiyorum o gün veremediğim zaman çok canım sıkılıyor. Diyetisyen diyeti bana yaramadi malesef. Kilo vermek yerine aldırdı. Diyetisyene 76.5 ile girmiştim 3 günde 77.3 olunca dükkana geri donus yaptım. Şuan 74.5 kiloyum. 5 6 günde dukan hemen toparlandı beni sağolsun. Akşamları yemek yemiyorum zerdecalli, pul biberli bol baharatlı yoğurt yiyorum saat 17.30 gibi.
inşallah canım...yarın çorba kaçmaz benden ...Zaten menün süperdii..
Bugunde benzer şeyler bekliyoruz ona göre
bilemiyorumki ben ne zaman düzenli ara öğünlü yesem wc sorunum olmuyor zaten...ben ekmeği ve ara öğünü kesince oluyor ...Bağarsaklara bi faydası oldu mu??
Canim zaten ekmek bagrsaklari calstirirmis beyaz ekmek haric tabi cavdar bugday ekmegi iyi geliyomus onladr sabhlari yesen 1 2 dlim bence cokda bsey yapmaz hem bagrsaklarnda calisir sorun yasamazsnbilemiyorumki ben ne zaman düzenli ara öğünlü yesem wc sorunum olmuyor zaten...ben ekmeği ve ara öğünü kesince oluyor ...
bu sene lahanacılar zengin olacak...kazan kazan çorba yapıyoz valla, daha ne olsun
taam yollamıoz zaten bi yere seni
ay bide bu çıktı dimi?? eve gelmeler falan.
ay birde dolapçı geldi baktı buz tumuş kalıpları dedi 3 gün fişini çek ağzını açık bırak düzelir dedi ama dondurucum çok dolu o kadar eşyayı ne yapcam bilimiyorum...nilsub kuzum nerdesin??
canım ben zaten beyaz ekmeğin tadını unuttum kızz...Canim zaten ekmek bagrsaklari calstirirmis beyaz ekmek haric tabi cavdar bugday ekmegi iyi geliyomus onladr sabhlari yesen 1 2 dlim bence cokda bsey yapmaz hem bagrsaklarnda calisir sorun yasamazsn
inşallah canım hepimiz ep eksi olalım...Slm kizlarrrr napiosunuz bakimben uzerimden fazlaliklarimin cogunu attim 200 grcik kaldi onuda yarin atip bide eksiyi grursem tamamdir cumaya hedefim 68.5 bakalim ulasabilcekmiyim
canım öncelik sağlığın kg konusunu düşünme gerekirse izne syıtıtız
bakalım ne dicek doktor ...
kızım bi sana biSlm kizlarrrr napiosunuz bakimben uzerimden fazlaliklarimin cogunu attim 200 grcik kaldi onuda yarin atip bide eksiyi grursem tamamdir cumaya hedefim 68.5 bakalim ulasabilcekmiyim
ay birde dolapçı geldi baktı buz tumuş kalıpları dedi 3 gün fişini çek ağzını açık bırak düzelir dedi ama dondurucum çok dolu o kadar eşyayı ne yapcam bilimiyorum...
kız takdır edıyoz senı ıste..aaa deli midir nedir bu dabüyüğümsün ama kırmısın kafayı accık sanırım nilgünüm betus olsa benı övmeyın zaten dıye basardı yaygarayı.. hakkat nirde o.. betüüüşşş betüşümmm btlbetul fotografa mı vurdun kendını napıyon bacım mıllet sapık der bak oyle her gördugunun resmısını cekme
Teveccuhunuzzzzyok kaptanım izne gerek yok, halledicem ben, olmadı gr gr gidick napim
birazdan gidicem yanına, söylerim.
kızım bi sana biservey 'e hastayım, haftasonu kaçırıp cumaya maşallah eksilerle gelionuz hainler, vücudu şaşırtıyosunuz büyük ihtimalle, vücut diyette olduğunu anlamıyo safım
kv yolla, gelir mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?