Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisim bu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde

börek süper görünüyorr..

Aynennnn oyle.bazen kapıyı kapatıp nefesım kesılene kdr bılmedıgım yone dogru kosasım varrr
sen evin içinde koş duvara çarpınca azcık kendine gelirsin hepimizin başından geçti canım 2 çocuğumdada uyku sorunu vardı ikiside 2 yaşından sonra uykuları düzene girdi çok zorlanıyodum ama geçiyor tatlım ya şimdide ben gece üstlerini örtmek için habire kalkıyorum sakin ol stres yaptıkça stresi artıyor insanın bebk bile anlıyo annesinin sesinden stresli olduğunu sen sakin kalkı elacıkta sakin olsun...

Duvar fıkrını degerlrndırcem canım sagollllltam 3,5 saattır kucahımda uyuyacak dalamıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…