- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.101
Yazıyı instegramdan aldım Umay villa nin yorumu buKızlar sporla ilgili küçük bir ipucu sizlere paylaşmak istedim
Spor yapmadan önce ve sonra yediklerimiz kilo vermemizi etkiliyormus Eki Görüntüle 1912049
afiyet olsun menünde sporunda güzel ... helal isveç zor ama yapıyosun...Bugün
İsveç diyetinde ikinci gün
Sabah
Türk kahvesi+1 küp şeker
Öğlen
Elma
Bir salam
Yoğurt
Akşam
Tavuk yerine fırında balık yedim
Spor olarak
Okul denetimi yaptım merdiven in çık 6 okul
ellerine sağlık misss ...Bu dukan kurabiyelerim tarifini aticam birazdanEki Görüntüle 1912047
özellikle spordan önce kahve içmek ve spora başlarken ne aç ne tok olmak gerekiyormuş canımYazıyı instegramdan aldım Umay villa nin yorumu bu
Aynennnn oyle.bazen kapıyı kapatıp nefesım kesılene kdr bılmedıgım yone dogru kosasım varrrruh halim diyosun...
börek süper görünüyorr..Eki Görüntüle 1912053 ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisimbu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde
sen evin içinde koş duvara çarpınca azcık kendine gelirsin
Aynennnn oyle.bazen kapıyı kapatıp nefesım kesılene kdr bılmedıgım yone dogru kosasım varrr
Tesekkur ederim canmellerine sağlık misss ...
özellikle spordan önce kahve içmek ve spora başlarken ne aç ne tok olmak gerekiyormuş canım
börek süper görünüyorr..
Duvar fıkrını degerlrndırcem canım sagolllllsen evin içinde koş duvara çarpınca azcık kendine gelirsinhepimizin başından geçti canım 2 çocuğumdada uyku sorunu vardı ikiside 2 yaşından sonra uykuları düzene girdi çok zorlanıyodum ama geçiyor tatlım ya şimdide ben gece üstlerini örtmek için habire kalkıyorum sakin ol stres yaptıkça stresi artıyor insanın bebk bile anlıyo annesinin sesinden stresli olduğunu sen sakin kalkı elacıkta sakin olsun...
Yada camı acıp gecen bır kadına "HANIMMM HANIMMMMM gel al cocuklarınııı dıyesım varrrrrr
sende yanına uzan belki o zaman uyur uyumuyormu yanındaykendeDuvar fıkrını degerlrndırcem canım sagollllltam 3,5 saattır kucahımda uyuyacak dalamıyorr
afiyet olsun menünde sporunda güzel ... helal isveç zor ama yapıyosun...
Ay o kadarda değil şekersiz olduktan sonra bol bol içilebilir içecek çay kahve bitki çayı... Ne yapak olekmi...Normalde haricinde içecek içemkte yasak ama zorla içiriyorlar anacım. Ben ek olarak şu sodalı yeşil çayı da içmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?