- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.121
canim beni dinlesen daha iyi olacak ama emin ol gececek bu gunlerdeHersey ust uste geldı oglanın derslerı kızın gece emmesı esımın işinin yoğun olması yardım edememesi haftasonu gıttıgım yerde edılen ıkramları gerı cevırmem haftasonu da sıkarsam daha ıyı sonuc alırım dedım snr sutum azaldı cunku mınnoş asırı emıyor snr aglama snr ıpın ucu kacırmaaa snr artı gelmee stresssskendımden beklentım fazla oldu uc haftada 5 kg faxla zatenn bır ıkı hafta sabıt tutayım ıyısı cunku vucut uzun sure durdugu kıloya kendıbı gerı cekmeye calısıyor maglummm emın adımlarla ılerlıyımmm sabut olup kg vermemek sızı etkılerse benı kovun gıtsınnn sonucta yuzdeyı etkılerr artı olmamaya gayret edecegımmm
dogru soze ne denirdatlum acele ettin sen stres yapma yahuu neye stres yapıyon anlamıyorum geç saatte yemessin olur biter tadımlıkta olsa sütün çeker derler bizde gözün kalır sütün azalır göğsün şişer panik yapma yahu benide stres ediyon yeminle...
azcık azcık versen yeter hanımmmm....haftada -300 -400 bile yeter kızzz bu kadar stres yaparsan daha çok saldırırsın bacım....
Sence denedım mısende yanına uzan belki o zaman uyur uyumuyormu yanındaykende
Tamam dınleyecegız daaaaaa uzatmayınnncanim beni dinlesen daha iyi olacak ama emin ol gececek bu gunlerde
dogru soze ne denir
Onu yapınca ne oluyor uyur muuuYa şu sodalı yeşil çay dediğiniz...
Demkenmiş yeşil çaya sade maden suyu limon koyuluyor o mu biz tambakla bir ara yapmıştık dediğimse diğerini bilmiyom...
Ayy sen beni cok gulduruyosun ya iyice delirdinama ben senin bu hallerine bayiliyorum yaaa cok yasa sen
Evet tambagim biraz belli olmaya basladi :) valla zaman cabuk geciyor cidden
Canim menun cok gzel ama suyu arttirirsan daha gzel ve hizli kilo vericegine inaniyrum benMirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus
Daha hissedemedim maalesef ya, ben de bir an once hissetmek istiyorum kuzuyuIlk hareketini hissettigin zaman yaz buraya tamam mı canım. Ben gebelik dönemlerini çok seviyorum. Gorumcem de hamile 13 haftalik
Baktım simdi, başlangıç kilon 86.6 ve hedef kilona da 68 demissin. Bu durumda 71 kilo ve altında mezun olabilirsin tambagım. Cok az kalmıs aslında, dayansan mezunsun :)Iyi geceler çanlarım... ya ben odaları degistirmistim ya şimdiki oda da telefon çekmiyor. Şebeke yok o yüzden nete de giremiyorum. Deli oluyorum.
morordek canim. Benim mezun olabilmem için max. Kaç kilo olmam lazim. Hedefim 68 di. Ona göre gaz vereyim de kendime mezun olup takım içinde devam edeyim. Pek ugrayamayınca gıcık oluyorum kendime.
Sen dükanin sadece protein kısmını yapiyosun galiba sebzeleride yemeye çalış sonra wendy gibi kolestrol çıkmasınMirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus
Iyi gecelerİyi geceler çıtır hatunlar
Daha hissedemedim maalesef ya, ben de bir an once hissetmek istiyorum kuzuyu
Baktım simdi, başlangıç kilon 86.6 ve hedef kilona da 68 demissin. Bu durumda 71 kilo ve altında mezun olabilirsin tambagım. Cok az kalmıs aslında, dayansan mezunsun :)
Günaydın herkese...
Bu sabah çok sevindim..
Dun sabah 77.9
Bu sabah 77.7 az olsun benim olsun....
-200 teyyy teyyyy....:)
Eki Görüntüle 1912211
Sirkeli ballı suyumu içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?