Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim beni dinlesen daha iyi olacak ama emin ol gececek bu gunlerde
dogru soze ne denir

Iyi geceler çanlarım... ya ben odaları degistirmistim ya şimdiki oda da telefon çekmiyor. Şebeke yok o yüzden nete de giremiyorum. Deli oluyorum.
morordek canim. Benim mezun olabilmem için max. Kaç kilo olmam lazim. Hedefim 68 di. Ona göre gaz vereyim de kendime mezun olup takım içinde devam edeyim. Pek ugrayamayınca gıcık oluyorum kendime.

Mirabaaa. .. Bugünkü menum; Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık Limonlu, kiraz saplı su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( Üzeri zerdecal ve pul biberli) , 2 dilim jambon, kahve ( 07.00)
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Ogle: Kekikli hindi sote ( Çok az capri biber ve çeri domates ilaveli)
Aksam: 1/2 bardak zencefilli, tarçınlı sut
Su: 1.5 lt Spor: 30 dk yuruyus

Bgunku menum 2.safprotein gunu
Kahvalti 2 dilim jambonlu 2 yumurta
Kk peynir
5'i bir arada cay 1 kupa

Arada su ve yesil cay

Ogle
2 kasik yulaf kepekli yogurt

Arada
2 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa 5'i bi yerde

Aksam 18.30
2 firinda baget
2 kasik yogurt

Snra ben kurabiye yaptim bide borek yaptim saat 9 da mutfaktan ciktim 1 tane kurabiye 1 kare dilimde borekten yedim ama masum seyler yaptiklarim sadece misir nisastasi var icinde icim rahat etmedi yedkten snra ama olsundu ilk defa dukan tarfleri yapiyorum oyuzden yemek istedim hergun ayni seyler skldm bende bgun spor yaptim onlari yedigim icin

Bunlari yedikten snra tekrar 2 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa 5'bi yerde cay ictim su ictim toplamda 2.5 lt + 2 bardak su ictm biliyorum bitki cayi cok ictm bgun farkindayim kizicaksnz ama su tutmaktan sabaha fazla cikmak istemedigim icin

Spor olrak 2 mill leslie yaptim bayadir yapmadigim icin hamlamisim kendimi zorlamadm ama baska seyler daha yaptim
10 sn plank
10 kalca hareketi quart deniyo galiba bilmiyorum
10 yarim şınav
10 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 yerde yan hareket
20 bi bacak 20 bi bacak hareketi
hem bacak hemde yan tarafi calistiran bi hareket tam ismini bilmiyorum gulben ergen gostermisti programinda yanlari olanlar icin iyi geliyomus bi bacagi kaldirirken basinida ayni anda kaldiriyosun yan taraf arda skisiyo fln isde ole isde
yarnda platese gidicem boynumu zorlamak istemiyorum ama gitmekte istiyorum zorlanirsam kol hareketlerini yapmam bakalim bgunluk benden bu kadr
morordek inatettimolacak nilsub toplight

Canim menun cok gzel ama suyu arttirirsan daha gzel ve hizli kilo vericegine inaniyrum ben

Ilk hareketini hissettigin zaman yaz buraya tamam mı canım. Ben gebelik dönemlerini çok seviyorum. Gorumcem de hamile 13 haftalik
Daha hissedemedim maalesef ya, ben de bir an once hissetmek istiyorum kuzuyu
Baktım simdi, başlangıç kilon 86.6 ve hedef kilona da 68 demissin. Bu durumda 71 kilo ve altında mezun olabilirsin tambagım. Cok az kalmıs aslında, dayansan mezunsun :)

Sen dükanin sadece protein kısmını yapiyosun galiba sebzeleride yemeye çalış sonra wendy gibi kolestrol çıkmasın

18 20 hafta arasında hissedersin hareketlerini... çok güzel bir duygu

mezun olmak için elimden geleni yapacagim. Ama böyle oturduğum odadan girmeyince nete muhabbete katılamayan gıcık oluyorum. Gerçekten az kalmis. Haftasonu görümcem gidecek inşaallah o zamana daha iyi olurum

Günaydın herkese...
Bu sabah çok sevindim..
Dun sabah 77.9
Bu sabah 77.7 az olsun benim olsun....
-200 teyyy teyyyy....:)
Eki Görüntüle 1912211
Sirkeli ballı suyumu içiyorum...

Olsun canım azı çoğu yok bu işin önemli olan ekside olan .nerdeyse 1 paket sana yağını atmissin vücudundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…