Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşamı hafif tutmak çok iyi canım...
çok içiyosun didem kiraz sapını ....

kac ciktin bacim merak ettim
Kaptanım gece çok koşturmuşsunuz belki ödem falan olmuştur. Sakın moral bozmayın..Yarın daha güzel gidecekk.
yaa sorma dun esim isten 5.30 da geldi ondan sonra gece 12 ye kadar totom yer gormedi bi de cok panik oldum tam isler bitti balkinda keyif icin bi sigara icelim dedik adam pat sandalyeden dustu yere kafasi yerde duran kavanozlara carpti kavanozlar kirildi 112 yi aradim ambulans cagirayim dedim ama telde kinusamiyordum cok korktum cocuklar iceride uyuyo ne yapcsm diye 112 sakinlestirdi allahtan basina bisey olmadi kavanozlar kesti diye korktum tansiyon 2 bardak tuzlu ayran ictikten sonra 4-7 idi ki esim yuksek tansiyon hastasi ayy allah kimseye yasatmasin
Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.
kolay gelsin busram

Maşallah canım.Çok iyi vermişsin.Aynen devam et..

Olsun canım azı çoğu yok bu işin önemli olan ekside olan .nerdeyse 1 paket sana yağını atmissin vücudundan...
ay sorma öyle diyince iğğğğ bir paket margarin daha kaç paket var acaba...
Günaydın kızlar hepinize.....
günaydın canım....
nilgunum hadi bacim sevindim gidiyo kg lar
inşallah her gün -100 gitse bile razıyım morali düzeliyor insanın

ay geçmiş olsun ... nasıl iyimi şimdi..
kizlar yaa az once tartildim 200 gr gitmis biraz moralim bozuldu
ama yilmak yok yola devam
ay azmı çok güzel az olsun bizim olsun dedim ya
maşallah hadi söyle...
Başta gözüm dönmüştü saldıracaktım. Ama sonra kahvaltımı yapayım yine canım isterse yerim dedim ve sadece yarısında kesildim..
aferin çekirge...
helal çekirgeye inşallah en kısa zamanda 90 lı rakamlara ulaşırsın sonra er elini 80 70 ay ne güzell...
ay sorma bacım keşke gitse...

aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi
Domates sosu veya domates varsa koyabilirsin yakışıyor.. Başka da bişeye gerek yok bence
Çok çok geçmiş olsun yaa
Şimdi nasıl korkmuşsunuzdur.. Allah bir daha yaşatmasın..

azaydidem Uzmanlar 2 bardak bitki çayına yeterli, fazlası zarar diyorlar.Titreme ve çarpıntı yapabiliyor. nilsub evet Nilguncum Akşamları yemiyorum ben. Gelinlik provaları başlayınca daha da azalttim. Eskiden minik bir bitteri ağzıma atarken bisey olmaz diyebiliyordum Şuan tam randıman uyuyorum dukana. Dünden bugune -600 Gr gitmiş çok mutluyum o yüzden.

gerilmek yook çok gzüel şeyler bunlar..... relax... ördüğü de germe :)

anladık yaşamış kadar olduk içimizde taaa ciğerimizde hissettik acını.... acını paylaşıyoruz....

Kaptanım ben tatlı kazanına düşsem gene midem bulanmaz heralde keşke benimde midem bulansa şundan belki hamiş olursam ozaman diye ümit ediyorum
çook güzel beybi yaa kendin de yapabilirsin ben çok yapardım diyetten önce nefis yemek tarifleri sitesinde var çok güzel evde yapınca daha da güzel oluyo bi ödül gününde yap dene mutlaka ..
bu arada mistik çayım geldi akşam denedim çok güzelmiş normalde çayı kahveyi şekersiz içerim ama onu içerken içine şeker atma isteği oluştu bende atmadım tabii ama eminim şekerli dahada güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…