Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım güzelmiş menün yemek olarak bişey yok ama sadece çorba içmişsin öğlen .. lahana çorba mı yoksa yemek gibi mi yedin

Sagol teyzesi ne zamandir yemiyordum ben de eşim de cok sever yapip yiyelim ailecek gerci senin kv baya yapmis eşe dosta dagitmissin :))
evet dağıttım ama ellerimlen yaparım tekrar nolcak .. benim eşim sevmiyormuş yeni öğrendim ilk defa mercimek köftesini sevmeyen birini duydum diye dalga geçtim bende

lahanayı bıraktıktan sonra yap canım etkisi var bir ara yapıyodum her gün tatlıtambağa daha çok yaramıştı onunla beraber yapıyoduk..

Olur arada oyle ya yani bu lahana da şok diyet sayilir aslinda metabolizmanin şaşırıp artik vermesi lazim ama bilemedim ki acaba neden

kanım düşük hala, ilacımı yeniden içmeye başladım, bi de almıyorum da, ona da şükür sanırım vücut sabitliyo azıcık kendini, sonra patır patır vericem yine eminim ben

karemelide çok severim...

Olabilir aslında ama kilo verince insan ne olursa olsun devan etmek istiyor
ben biraz değiştirerek yapmak istiyorum çünkü çabuk hasta oluyorum ve iyileşemiyorum... sabah kahvaltımı yaparım öğlen akşam çorbamı içerim öyle olmaz mı acaba...
denicem tatlım bu aralar çok meşhur ...

kanım düşük hala, ilacımı yeniden içmeye başladım, bi de almıyorum da, ona da şükür sanırım vücut sabitliyo azıcık kendini, sonra patır patır vericem yine eminim ben
Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)

Bende 2 gündür kahvaltı yapıyorum. Böyle daha sağlıklı sanki
he iyi o zaman canım sevindim...bende öyle yapıcam ...
Bencede sakın sakın sakın
korkma kız yapmıcam...
Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
en güzel ayran olur yanında ...
hımm bilmiyorum canım olsun iyi işte...eme sakın ama daha güzel verirsin...

tabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
Tabi Nilgün'un kaslari degerli, giderse napacak isine gelmiyordur onun bahane ariyordur
tabi değerli kızzzzz zaten bağışıklığım zayıf hasta olmam lazım her sabah akşam hayvanlar var çocuklar var ev işleri var geldimi gitmiyo meret hastalık benden şok diyet yapmam .... değiştiririm azcık... 1 eksik olsun sağlıklı olsun....
yap bakalım bende yapıcam ama lahanam çok buyuk yarısını yapıcam şimdilik...
Ay bugun ben de mi yapsam canımı çektirdin
yap yap mercimek köftesi yap tiriliçe yap yeee benide çağırr...

Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)

bozmuyorum canım, stres yok, eninde sonunda gidicek kilolar

tabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
bende 5 küsüre aldım, yarım yarım pişirdim ama hergün yaptım valla, yetmiyo 2 kişiye valla bayaa uyguna geldi bu diyet, dukandan sonra hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…