- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.221
afiyet olsun canım güzelmiş menün yemek olarak bişey yok ama sadece çorba içmişsin öğlen .. lahana çorba mı yoksa yemek gibi mi yedinDünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.
Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi
Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt
Ara; 1 muz, şekersiz nescafe
Akşam; 3-4 yk elmalı yoğurt
Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.
morordek nilsub @toplight @inatettimolacak
evet kuzum bilerek yemedim bu hafta 3 gün saf protein yapıcam çünkü pazartesi , çarşamba. perşembe arada salı gününe protein pek eklemedim sabah içtiğim kahveyi sütle yaptım bi tek
evet dağıttım ama ellerimlen yaparım tekrar nolcak .. benim eşim sevmiyormuş yeni öğrendim ilk defa mercimek köftesini sevmeyen birini duydum diye dalga geçtim bende
Sagol teyzesi ne zamandir yemiyordum ben de eşim de cok sever yapip yiyelim ailecekgerci senin kv baya yapmis eşe dosta dagitmissin :))
Olur arada oyle ya yani bu lahana da şok diyet sayilir aslinda metabolizmanin şaşırıp artik vermesi lazim ama bilemedim ki acaba nedenyemiyorum ama veremiyorum da ördekcim, nolcak benim bu halim
afiyet olsun canım güzelmiş menün yemek olarak bişey yok ama sadece çorba içmişsin öğlen .. lahana çorba mı yoksa yemek gibi mi yedin
lahanayı bıraktıktan sonra yap canım etkisi var bir ara yapıyodum her gün tatlıtambağa daha çok yaramıştı onunla beraber yapıyoduk..aşk olsun, kolestrolüm var benim üstüme gelmeyin
ebruşum akşam nerde?? kız hiç bişi yemiosun, metabolizmanı küstürme bak sonra??
işe yaradı mı nilgünüm?? bu diyette gazlı içecekler yasak yapamıcam sodalı yeşil çayı ama denemek istiyorum..
sebze yemedim diye diosun yani
ay çok geçmiş olsun kaptanım, o kadar strese ödem toplamıştır vücut cidden, üzülmeyin.
Harbiden ilgincmis mercimek koftesi sevilmez mi :))evet dağıttım ama ellerimlen yaparım tekrar nolcak .. benim eşim sevmiyormuş yeni öğrendim ilk defa mercimek köftesini sevmeyen birini duydum diye dalga geçtim bende
Olur arada oyle ya yani bu lahana da şok diyet sayilir aslinda metabolizmanin şaşırıp artik vermesi lazim ama bilemedim ki acaba neden
karemelide çok severim...içeceklerde 4 senedir falan şeker kullanmıyorum aslında hiç aramam ama nedense mistik çayda eksikliğini hissettim belkide ilk defa denediğim için öyle geldi kuzum bugün bidaha içicem aynı etkiyi vercek mi bakalım
evdekilere yaparsın ozaman yada bi misafirin falan gelirse yapabilirsin canım herkes çok seviyo ... 75 i görüncede kendin için yaparsın denemeni tavsiye ederim üstünün karameli olmasa diğer tatlılara göre çok çok masum bi tatlı zaten
ben biraz değiştirerek yapmak istiyorum çünkü çabuk hasta oluyorum ve iyileşemiyorum... sabah kahvaltımı yaparım öğlen akşam çorbamı içerim öyle olmaz mı acaba...Olabilir aslında ama kilo verince insan ne olursa olsun devan etmek istiyor
denicem tatlım bu aralar çok meşhur ...içeceklerde 4 senedir falan şeker kullanmıyorum aslında hiç aramam ama nedense mistik çayda eksikliğini hissettim belkide ilk defa denediğim için öyle geldi kuzum bugün bidaha içicem aynı etkiyi vercek mi bakalım
evdekilere yaparsın ozaman yada bi misafirin falan gelirse yapabilirsin canım herkes çok seviyo ... 75 i görüncede kendin için yaparsın denemeni tavsiye ederim üstünün karameli olmasa diğer tatlılara göre çok çok masum bi tatlı zaten
Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)kanım düşük hala, ilacımı yeniden içmeye başladım, bi de almıyorum da, ona da şükürsanırım vücut sabitliyo azıcık kendini, sonra patır patır vericem yine eminim ben
Sabah o köy ekmeği yenecek diyorsun :))ben biraz değiştirerek yapmak istiyorum çünkü çabuk hasta oluyorum ve iyileşemiyorum... sabah kahvaltımı yaparım öğlen akşam çorbamı içerim öyle olmaz mı acaba...
he iyi o zaman canım sevindim...bende öyle yapıcam ...Bende 2 gündür kahvaltı yapıyorum. Böyle daha sağlıklı sanki
korkma kız yapmıcam...Bencede sakın sakın sakın
en güzel ayran olur yanında ...Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
hımm bilmiyorum canım olsun iyi işte...eme sakın ama daha güzel verirsin...aynen canım benim de işime geldi valla bu hafta 3 gün protein yapayım diyodum dünkü mercimek köftesiyle dengelemiş oldum
aslında akşam yememeye alıştım ama mistik çayı içtikten sonra bi açlık hissettim baya.. metobalizmayı çalıştırdığı için mi oldu acep bilemedim
tabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
aman nilgünüm hangi diyete çok sağlıklı diyolar ki Allahını seversen, hepsi zararlı internette, hatta bi yerin ağrısın kesin kanser çıkıosun
canım eksi görmüyorum ama devam edicem, dukana dönmek istemiyorum, bu hafta başladım bitireyim istiyorum, eşim de yapıo ya benimle, onun da motivasyonu düşmesin ben yemedim diye.
gönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.
tabi değerli kızzzzz zaten bağışıklığım zayıf hasta olmam lazım her sabah akşam hayvanlar var çocuklar var ev işleri var geldimi gitmiyo meret hastalık benden şok diyet yapmam ....Tabi Nilgün'un kaslari degerli, giderse napacakisine gelmiyordur onun bahane ariyordur
yap bakalım bende yapıcam ama lahanam çok buyuk yarısını yapıcam şimdilik...Geçmiş olsun kaptancım şimdi durumu nasıl?
4-5 saatlik spor için nasıl motive oluyorsun canım merak ettim
bu çorbadan ben de yapıcam ama diyetini yapmicam kış çorbası olarak öyle azcık tadımlık
oooo 58tebrikler
Ben de bitki çayını 2 den fazla içmiyorum çok kahve içtiğim için 2 bile beni etkiliyor bazen.. E kahveden de geçemem
Evet Evet ebruşum planımı yaptım inşallah uyarım
Sabah: kıymalı aci biberli yumurta (2 yk kıyma 1 yk domatesli acı biber sosu 2 yumurtadan) + buzlu kahveli süt (şekersiz) + 1 kk peynir + 4 zeytin + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
Ara: 1 mandalin (irice biraz) 1 bardak sade türk kahvesi
Öğlen: Fırında tavuk + salata + 1/2 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
Ara 2 : Yeşil elma + Light sütlü mistik çay
Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, bezelye, havuç, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
eğer bi değişiklik olmaz ve işten direk eve gidersem plana uyulur ama bi değişiklik olurda plana uyamazsam listeye uyacak başka bi plan yapılır
bu arada dün 1 saat 35 dk totalde yürüdüm. 15 + 35 + 30 +10 şeklinde bi de aradaki kısa mesafeleri sayıyor program totalde de 9200 adım ettiahhh çok güzel
yap yap mercimek köftesi yap tiriliçe yap yeeeAy bugun ben de mi yapsam canımı çektirdin
bencede çok az yaaaaaDünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.
Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi
Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt
Ara; 1 muz, şekersiz nescafe
Akşam; 3-4 yk elmalı yoğurt
Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.
morordek nilsub @toplight @inatettimolacak
Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)
bende 5 küsüre aldım, yarım yarım pişirdim ama hergün yaptım valla, yetmiyo 2 kişiyetabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
yok kız artık getirmiyo kv küs banaSabah o köy ekmeği yenecek diyorsun :))
ay delimisin sen takıl kafana görenilsub bugun sana cok takilasim geldi kizmazsin insallah yazdiklarima, ne zamandır ugrasmiyodum senle
bencede çok az yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?