Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kız artık getirmiyo kv küs bana
bimden tam buğdaya talim

ya ben geçen markette gördüm, doğalsan'ın 7 karışımlı tahıl ekmek için diyodu, onu alıp evde ekmek yapasım geldi, sonra dedim ben yiyemiyorum ki denesek mi acaba?? kv yapıyodu bi ara güzelde oluyodu sütle falan yapıodu o, normal fırında tepside pişiriyodu valla.

dalga geçiosun wendy veremedi diye aklıma geldi akşam yemedim bişi, al şimdi de az diyo, sonra wendy veremedi diyo kısır döngüye girdim sayende
yok kız az yemekte metoyu yavaşlatıyo biliyosun aslında belli bir kalorinin altına inmemek gerek hareketi artırmak lazım öyleleri daha güzel kilo veriyor...

bence ekmeğe başla en azından sabahlaı 1 dilim tahıllı ekmek belki kilo vermen başlar tekrar dene...

dogru sen hanım agasın unutmusum, kendine iyi bakman lazım :))
yok kız artık getirmiyo kv küs bana
bimden tam buğdaya talim
Eee küstürürsen kv'yi ekmeksiz kalırsın öyle

ay benim kv yapıyo tekerlek kadar burda taş fırında missssss ....

bence ekmeğe başla en azından sabahlaı 1 dilim tahıllı ekmek belki kilo vermen başlar tekrar dene...

dukana dönmücem büyük ihtimalle, kendime bi plan çizerim yakında, 1 hafta daha lahana yapalım diyoruz eşimle, bende bu arada biraz sebzeli beslenmiş olurum.

aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi
ben salca da koydum 1kaşık güzel oldu
58.9 çıktım...
maşallah ebru cum
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnnnnn
Verilmiş sadakanız varmış
amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan

ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan

Allah bi daha yaşatmasın kaptanım, kaç gün izinlisiniz bu arada?

Canım tesekkur ederim
Seninde en yakın zamanda gider inşallah kilocuklar
İlaçlarına başladın değil mi

Süpersin kız
Tam gaz döndün demek
Süper gidiyorsun

Harbiden ilgincmis mercimek koftesi sevilmez mi :))
dimi ilginç geldi bana da
karemelide çok severim...
bendaaa
kaptanım çok geçmiş olsun Allah korumuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…