- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.241
yok kız artık getirmiyo kv küs bana
bimden tam buğdaya talim
yok kız az yemekte metoyu yavaşlatıyo biliyosun aslında belli bir kalorinin altına inmemek gerek hareketi artırmak lazım öyleleri daha güzel kilo veriyor...dalga geçiosun wendy veremedi diye aklıma geldi akşam yemedim bişi, al şimdi de az diyo, sonra wendy veremedi diyo kısır döngüye girdim sayende
yok kız az yemekte metoyu yavaşlatıyo biliyosun aslında belli bir kalorinin altına inmemek gerek hareketi artırmak lazım öyleleri daha güzel kilo veriyor...
bence ekmeğe başla en azından sabahlaı 1 dilim tahıllı ekmek belki kilo vermen başlar tekrar dene...ya ben geçen markette gördüm, doğalsan'ın 7 karışımlı tahıl ekmek için diyodu, onu alıp evde ekmek yapasım geldi, sonra dedim ben yiyemiyorum kidenesek mi acaba?? kv yapıyodu bi ara güzelde oluyodu sütle falan yapıodu o, normal fırında tepside pişiriyodu valla.
dogru sen hanım agasın unutmusum, kendine iyi bakman lazım :))tabi değerli kızzzzz zaten bağışıklığım zayıf hasta olmam lazım her sabah akşam hayvanlar var çocuklar var ev işleri var geldimi gitmiyo meret hastalık benden şok diyet yapmam ....değiştiririm azcık... 1 eksik olsun sağlıklı olsun....
Eee küstürürsen kv'yi ekmeksiz kalırsın öyleyok kız artık getirmiyo kv küs bana
bimden tam buğdaya talim
ay benim kv yapıyo tekerlek kadar burda taş fırında missssss ....ya ben geçen markette gördüm, doğalsan'ın 7 karışımlı tahıl ekmek için diyodu, onu alıp evde ekmek yapasım geldi, sonra dedim ben yiyemiyorum kidenesek mi acaba?? kv yapıyodu bi ara güzelde oluyodu sütle falan yapıodu o, normal fırında tepside pişiriyodu valla.
ay sorma gidiyimde ekmek yapta barışalım diyim...dogru sen hanım agasın unutmusum, kendine iyi bakman lazım :))
Eee küstürürsen kv'yi ekmeksiz kalırsın öyle
Öyle bi şey desen kan çıkar heralde senin kv seni ekmek yaparay sorma gidiyimde ekmek yapta barışalım diyim...
ay sorma ay ne ekmeği lazım ne suratı....suratsız nur kalmamış yüzünde....nursuzÖyle bi şey desen kan çıkar heralde senin kv seni ekmek yapar
bence ekmeğe başla en azından sabahlaı 1 dilim tahıllı ekmek belki kilo vermen başlar tekrar dene...
ay kızlar ben işlerime kalkıyorum görüşürüz sonra dikkat edin kendinize kaçamak yapmayın kan çıkar bak....
ben salca da koydum 1kaşık güzel oldualdım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi
maşallah ebru cum58.9 çıktım...
amin canım saılasınCanım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnnnnn
Verilmiş sadakanız varmış
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gideraşk olsun, kolestrolüm var benim üstüme gelmeyin
ebruşum akşam nerde?? kız hiç bişi yemiosun, metabolizmanı küstürme bak sonra??
işe yaradı mı nilgünüm?? bu diyette gazlı içecekler yasak yapamıcam sodalı yeşil çayı ama denemek istiyorum..
sebze yemedim diye diosun yani
ay çok geçmiş olsun kaptanım, o kadar strese ödem toplamıştır vücut cidden, üzülmeyin.
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
Süperim yaaİyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedir
Canım tesekkur ederim
aman nilgünüm hangi diyete çok sağlıklı diyolar ki Allahını seversen, hepsi zararlı internette, hatta bi yerin ağrısın kesin kanser çıkıosun
canım eksi görmüyorum ama devam edicem, dukana dönmek istemiyorum, bu hafta başladım bitireyim istiyorum, eşim de yapıo ya benimle, onun da motivasyonu düşmesin ben yemedim diye.
gönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.
Süpersin kızGeçmiş olsun kaptancım şimdi durumu nasıl?
4-5 saatlik spor için nasıl motive oluyorsun canım merak ettim
bu çorbadan ben de yapıcam ama diyetini yapmicam kış çorbası olarak öyle azcık tadımlık
oooo 58tebrikler
Ben de bitki çayını 2 den fazla içmiyorum çok kahve içtiğim için 2 bile beni etkiliyor bazen.. E kahveden de geçemem
Evet Evet ebruşum planımı yaptım inşallah uyarım
Sabah: kıymalı aci biberli yumurta (2 yk kıyma 1 yk domatesli acı biber sosu 2 yumurtadan) + buzlu kahveli süt (şekersiz) + 1 kk peynir + 4 zeytin + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
Ara: 1 mandalin (irice biraz) 1 bardak sade türk kahvesi
Öğlen: Fırında tavuk + salata + 1/2 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
Ara 2 : Yeşil elma + Light sütlü mistik çay
Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, bezelye, havuç, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek
eğer bi değişiklik olmaz ve işten direk eve gidersem plana uyulur ama bi değişiklik olurda plana uyamazsam listeye uyacak başka bi plan yapılır
bu arada dün 1 saat 35 dk totalde yürüdüm. 15 + 35 + 30 +10 şeklinde bi de aradaki kısa mesafeleri sayıyor program totalde de 9200 adım ettiahhh çok güzel
ay benim kv yapıyo tekerlek kadar burda taş fırında missssss ....
dimi ilginç geldi bana daHarbiden ilgincmis mercimek koftesi sevilmez mi :))
bendaaakaremelide çok severim...
kaptanım çok geçmiş olsun Allah korumuş vallaben salca da koydum 1kaşık güzel oldu
maşallah ebru cum
amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
Canım tesekkur ederim
Seninde en yakın zamanda gider inşallah kilocuklar
İlaçlarına başladın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?