Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün gayet dinç uyandım az gecikmelide olsa Belim ağrıyorda onu bile pek takmıyorum

Kızlar valla Allah sizden razı olsun
Lahana çorbası süper gidiyor
Gerçi dün aç karnına tartılmamıştım ( kahve ve su içtikten sonra aklıma geldi ) ama baya artı varken bugün şükür cumanın sonucunu gördüm

Güzelce sabah çorbamıda içtim yanında az domates ve turpla birlikte ( çiğ sebze serbest diye biliyorumda umarım bir hata yoktur )
Biraz sonrada hazırlanıp dışarı çıkıcağım Annemlere uğrayıp kızıda okuldan aldıktan sonra Pazara çıkıcağım
Sevgili Kaptanınızında tavsiyesi üzerine kabakta alacağım ( evi kurttuk resmen meyve sebze almam şart )

Allahın izniyle cumaya kadar devam inşallah
Bu arada 4.gün yoğurt + süt + muz da var diye hatırlıyorum
3.günle ilgili varmı bir eklenen

Birde ikinci gün sebze eklendi ya Meyvede devam mı yoksa meyve yok da sebzemi var

Ha
Harika bir menü. Tebrik ederim.

kızlar günaydınn
dünkü menümü yazayım

sabah
4 tane mercimek köftesi marul
ara şekersiz sütlü kahve

öğlen 10 tane fln mercimek köftesi bol yeşillik limon

akşam mistik çay

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt su - 4 bardak kadar çay,

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnnnnn
Verilmiş sadakanız varmış

Domates sosu veya domates varsa koyabilirsin yakışıyor.. Başka da bişeye gerek yok bence

Çok çok geçmiş olsun yaa
Şimdi nasıl korkmuşsunuzdur.. Allah bir daha yaşatmasın..
yazdan yaptığım domates sosum var canım...ok yapıcam bugun bakalım ama sabah çorba içmicem ben olur dimi...öğlen ve akşamları içicem..
Her yiğidin harcı deyilmiş demekkk
o kesinnnnnn betüş gibi olmamın imkanı yok çıtası çok yüksek sakatat konusunda
ya tamam yeşi çay gibi yada 5 i bir arda 3 fincana kadar içte kiraz sapını fazla tüketiyo gibi geldi...
biliyorum canım akşamları hafif tutunca kilo veriyorum demiştin...

Atma atma zten tatli seviyirsun bari şeker kullanma

ay bende çorbaya bir başlasam kızlar takır takır veriyor @w e n d y hariç olsun banada arkadaş lazım

aşk olsun, kolestrolüm var benim üstüme gelmeyin

ebruşum akşam nerde?? kız hiç bişi yemiosun, metabolizmanı küstürme bak sonra??

Ya şu sodalı yeşil çay dediğiniz...
Demkenmiş yeşil çaya sade maden suyu limon koyuluyor o mu biz tambakla bir ara yapmıştık dediğimse diğerini bilmiyom...

işe yaradı mı nilgünüm?? bu diyette gazlı içecekler yasak yapamıcam sodalı yeşil çayı ama denemek istiyorum..

Sen dükanin sadece protein kısmını yapiyosun galiba sebzeleride yemeye çalış sonra wendy gibi kolestrol çıkmasın

sebze yemedim diye diosun yani

kizlar yaa az once tartildim 200 gr gitmis biraz moralim bozuldu
ama yilmak yok yola devam

ay çok geçmiş olsun kaptanım, o kadar strese ödem toplamıştır vücut cidden, üzülmeyin.

Ben okumadım şok diyet olduğu için mi zararlı
ya neler yazmış american clinic saç dökülmesi ile başlıyo diye 1 tabağı 20 kalori diyo çok az bilemicem tabi sağlıkçılar uygun görmemiş...giden yağ değil imkanı yok yağ olmasının diye kaslarınız eriyo diye bacım...şok diyet tabiki...

anam sabah sabah kanıma girme kız 75 görmeden ödül mödül yok bana...

Afiyet olsun bol bol kilo verirsin umarım. Bana çok iyi geldi lahana darısı size ...
1. Gün sadece meyve ve çorba
2. Gün: sadece sebze ve çorba
3.gun sebze +meyve ve çorba
4.gün: 3 muz süt ve çorba

canım 2. gün sadece sebze, 1 patates hakkın var ayrıca, haşlayabilirsin, domates hariç, 3. günde sebze+meyve, domates 5.gün giriyo diyete. toplight kaptanımın menüleri güzel, ona bak bence :)

geçen akşam yiyemediğin mercimek köftesinin acısını çıkarmışsın, kv yanına mı koyup yolladı naaptı

afiyet olsun canım... sen çok az yiyiyosun valla...

Olabilir aslında ama kilo verince insan ne olursa olsun devan etmek istiyor

Atma atma zten tatli seviyirsun bari şeker kullanma
içeceklerde 4 senedir falan şeker kullanmıyorum aslında hiç aramam ama nedense mistik çayda eksikliğini hissettim belkide ilk defa denediğim için öyle geldi kuzum bugün bidaha içicem aynı etkiyi vercek mi bakalım
anam sabah sabah kanıma girme kız 75 görmeden ödül mödül yok bana...
evdekilere yaparsın ozaman yada bi misafirin falan gelirse yapabilirsin canım herkes çok seviyo ... 75 i görüncede kendin için yaparsın denemeni tavsiye ederim üstünün karameli olmasa diğer tatlılara göre çok çok masum bi tatlı zaten

Afiyet olsun bol bol kilo verirsin umarım. Bana çok iyi geldi lahana darısı size ...
1. Gün sadece meyve ve çorba
2. Gün: sadece sebze ve çorba
3.gun sebze +meyve ve çorba
4.gün: 3 muz süt ve çorba

Sağ olasın canım zahmet oldu
İnşallah çok daha aşağıları görürüm sizlerin vesilesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…