Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum
Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu

aynen canım benim de işime geldi valla bu hafta 3 gün protein yapayım diyodum dünkü mercimek köftesiyle dengelemiş oldum
afiyet olsun canım... sen çok az yiyiyosun valla...
aslında akşam yememeye alıştım ama mistik çayı içtikten sonra bi açlık hissettim baya.. metobalizmayı çalıştırdığı için mi oldu acep bilemedim

Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
protein gününde yoğurt yiyorum hem sabah hem öğlen oyüzden yeşilliğe ağırlık verdim dün mercimek köftesiylede iyi gider diye bol bol marul ve tere yedim limonla
baya çok koymuş benim kayınvalide işyerindekilerede dağıttım sabah öğlen hepimiz mercimek köftesi yedik

Gunaydin hanimlar
Bu hafta da en azindan sabit gel de haftaya bi atak bekliyorum senden ona gore
Kaptanim cok gecmis olsun neler olmus ya insallah iyisinizdir simdi
Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.
Sen bu hafta baya azimlisin gordugum kadariyla. 4-5 saat spor ne kiz :)
ay betüş gibi sabah ciğer yiyim dedim mideme oturdu taş gibi....
@btlbetul
Onu her mide sindiremez bence anca Betusunki kaldırıyor
58.9 çıktım...
Masallah Ebrusum cok güzel bi sonuç
morordek takımın güzel annesi nasılsın bugun??
İyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedir
Kiz mercimek koftesinden baska bi şey yemedin mi :)

58.9 çıktım...

kızlar lahana diyeti yapanlar....araştırınca nette çok zararlı diye bir sürü yazı var okudunuz mu...

aman nilgünüm hangi diyete çok sağlıklı diyolar ki Allahını seversen, hepsi zararlı internette, hatta bi yerin ağrısın kesin kanser çıkıosun

@w e n d y canım dün uğrayamadım sonuçların nasıldı??
Bugun eksi gördün mü??
Lahanaya devam mı edeceksinn??

canım eksi görmüyorum ama devam edicem, dukana dönmek istemiyorum, bu hafta başladım bitireyim istiyorum, eşim de yapıo ya benimle, onun da motivasyonu düşmesin ben yemedim diye.

gönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.

yemedim canım yeşillik yedim yanında bol bol kayınvalidem birsürü koymuş ofiste hepimiz mercimek köftesi yedik

Geçmiş olsun kaptancım şimdi durumu nasıl?

Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.

4-5 saatlik spor için nasıl motive oluyorsun canım merak ettim

aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi

bu çorbadan ben de yapıcam ama diyetini yapmicam kış çorbası olarak öyle azcık tadımlık

58.9 çıktım...

oooo 58 tebrikler

Ben de bitki çayını 2 den fazla içmiyorum çok kahve içtiğim için 2 bile beni etkiliyor bazen.. E kahveden de geçemem

candy_candy çok iyi gidiyorsun canım.. Bugunun menu planını yaptın mı??

Evet Evet ebruşum planımı yaptım inşallah uyarım

Sabah: kıymalı aci biberli yumurta (2 yk kıyma 1 yk domatesli acı biber sosu 2 yumurtadan) + buzlu kahveli süt (şekersiz) + 1 kk peynir + 4 zeytin + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara: 1 mandalin (irice biraz) 1 bardak sade türk kahvesi

Öğlen: Fırında tavuk + salata + 1/2 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara 2 : Yeşil elma + Light sütlü mistik çay

Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, bezelye, havuç, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

eğer bi değişiklik olmaz ve işten direk eve gidersem plana uyulur ama bi değişiklik olurda plana uyamazsam listeye uyacak başka bi plan yapılır

bu arada dün 1 saat 35 dk totalde yürüdüm. 15 + 35 + 30 +10 şeklinde bi de aradaki kısa mesafeleri sayıyor program totalde de 9200 adım etti ahhh çok güzel

Dünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.

Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt

Ara; 1 muz, şekersiz nescafe

Akşam; 3-4 yk elmalı yoğurt

Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.

morordek nilsub toplight inatettimolacak

proteinden yana biraz eksik olmuş şöyle ayrandır yoğurttur süttür ekleseymişsin öğünlere güzel olurmuş

Neyini yorumlayayim kiz bu menunun ben :)) lahanacilar bilir bence cok az menüler bunlar

proteinden yana biraz eksik olmuş şöyle ayrandır yoğurttur süttür ekleseymişsin öğünlere güzel olurmuş
evet kuzum bilerek yemedim bu hafta 3 gün saf protein yapıcam çünkü pazartesi , çarşamba. perşembe arada salı gününe protein pek eklemedim sabah içtiğim kahveyi sütle yaptım bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…