- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.281
evet balıkesirin beldesinde bildiğin dağda ama büyük bir yer 4 bir yanımız çam ormanı...gel gel tavuklarım ineklerim var yazın peynirimi bile kendim yapıyorum...
okul geziyomuş iş için teştif ediyolarmış ona diyo kızzz...4-5 saat mi
bence herşey abartılabilir....Gelecegin cılgın kayınvalidesi
Haydaaa
Mercimek köftesi nispeten saglıklı bence icinde bakliyat var yani, şeker-un falan yok. Abartılmadan yenebilir.
ay bayıldım valla, afiyet olsun canım, süperr...Eki Görüntüle 1912313
Öğlen yemeğim yanındada 4yk yoğurt
4peynirli fırında mantar 1yk acı sos yazdan yapmıştım 1yk ciğer....
Ay Allah'ım 3-4gunden beri çok güzel gidiyo maşallah bozmam inşallah...
Butun arkadaşlarıma bu duam...
kız ben balıkesirdeyim sen nerelisin....
bende kahve içtim ohh misss...
8 yaşında kızım 4 yaşında oğlum içelim
kız yan binada oturuyor habire gidip evini temizliyim yemek yapayım ordan çıkmıyım istiyo çocuklar ses yapınca kızıyo bende gitmiyorum ondan kızıyo....bütün sorun bu ...
canım ptesi kontrol var ama ben 10 gün daha rapor alcam müdre kızgının gecen oğlan hasta dr u kreşe gitmesin dedi 2 gün yıllık izin vermedi hani çok işim olsa 4senwlik birini başına müdür diye verdiker ben 24 seneliğim bir de kendilerinden olmayınca beni müdür yapmadılar bi de işyerinde pasivize ettiler akşama kadar boş oturuyom neyse kafanızı aprıttım iş konusında çok dertliyim önünüzdeki haftasonu aof sınavları var boş oturmayayım diye adalet yo başladım ders çalışacam ne alaka ise inş mühendisi ne yapar adaleti ama can sıkıntısı 45 ibden sonra üni başladımAllah bi daha yaşatmasın kaptanım, kaç gün izinlisiniz bu arada?
öyle oldu valladimi ilginç geldi bana da
bendaaa
kaptanım çok geçmiş olsun Allah korumuş valla
canım sabah tv de dinledim anne sütü için senin sakin olman lazımmış stres sana göre değil gündüz gidersin yersin gezmelerde akşam az yersin ya da yemezsin olur biterBugun kendımı daha ıyı hıssedıyorummm kız daha az kalktı bu gece, yaa sut ıcın su için yeterli dıyorlar evet sut yapıyor wma doymuyor bencee yanı sut doyurucu olmuyor malesef rolantıde verecegız kılolarııı saglık olsun mınnoşum daha önemli
canım ptesi kontrol var ama ben 10 gün daha rapor alcam müdre kızgının gecen oğlan hasta dr u kreşe gitmesin dedi 2 gün yıllık izin vermedi hani çok işim olsa 4senwlik birini başına müdür diye verdiker ben 24 seneliğim bir de kendilerinden olmayınca beni müdür yapmadılar bi de işyerinde pasivize ettiler akşama kadar boş oturuyom neyse kafanızı aprıttım iş konusında çok dertliyim önünüzdeki haftasonu aof sınavları var boş oturmayayım diye adalet yo başladım ders çalışacam ne alaka ise inş mühendisi ne yapar adaleti ama can sıkıntısı 45 ibden sonra üni başladım
Ayyy ne guzelll yaaa supermişşşşevet balıkesirin beldesinde bildiğin dağda ama büyük bir yer 4 bir yanımız çam ormanı...gel gel tavuklarım ineklerim var yazın peynirimi bile kendim yapıyorum...
okul geziyomuş iş için teştif ediyolarmış ona diyo kızzz...
keçi etiydi oğlak diyim daha doğrusu... yağlarını ayırdım zaten çok yağ kalmamıştı haşladım fırınladım falan hepsinide yemedimcanım koyun-dana etiyse yağlarını da seçersen sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ya bugun daha çok yedim ama artı çıkmaktan korkuyorum hazır 58'leri görmüşken..ebruşum akşam nerde?? kız hiç bişi yemiosun, metabolizmanı küstürme bak sonra??
Neyi sevmiyon kikaremelide çok severim...
A en pahalısı benimmiş küçük bi lahana 8'di..bozmuyorum canım, stres yok, eninde sonunda gidicek kilolar
bende 5 küsüre aldım, yarım yarım pişirdim ama hergün yaptım valla, yetmiyo 2 kişiyevalla bayaa uyguna geldi bu diyet, dukandan sonra hele
yemekten korkma ebrucum ya, ye ki metabolizman çalışsın. zaten bişi yememişsin dünde, kaffaltıyı güzel yapsaydın.Ya bugun daha çok yedim ama artı çıkmaktan korkuyorum hazır 58'leri görmüşken..
valla gidicekse ben kredi çeker 1000 de veririmA en pahalısı benimmiş küçük bi lahana 8'di..
Kilo gitsinde 100 de olsa alacam.
ay sağol canım çokda güzeldi...ay bayıldım valla, afiyet olsun canım, süperr...
amin canım aminnn
ay gel kız buralara hep bu angara bebelerimi buluşacak bizde buluşak...aaa cidden mi yaaa.. zaten ekmeği anlatınca aklıma bizim oraların ekmeği geldidede manyas babaanne Marmaralı ama 50 senedir falan merkezdeler. bizimkilerde merkezde oturuyorlar özledim çok
ımmm düşeneyim ...Neyi sevmiyon ki
A en pahalısı benimmiş küçük bi lahana 8'di..
Kilo gitsinde 100 de olsa alacam.
Sonra kilo da abartıyor kendini ornegin +7 gibibence herşey abartılabilir....
Eee sen lahanaya başlamıcak mıydın bugun?Eki Görüntüle 1912313
Öğlen yemeğim yanındada 4yk yoğurt
4peynirli fırında mantar 1yk acı sos yazdan yapmıştım 1yk ciğer....
gel bacım sende gel kaptanımla bu hatunlar toplanıp gelcekler sende geel....Ayyy ne guzelll yaaa supermişşşş
günaydın kolay gelsin sanada isveçin 3. günüde güzel geçsin hadi bakalım
ay bacım bugun pişiricem daha yarın başlarım dedim ya...Sonra kilo da abartıyor kendini ornegin +7 gibi
Eee sen lahanaya başlamıcak mıydın bugun?
ben yazdım aynısını gördün mü...ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye
servey
morordek
ebrusonmez
Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?