- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.301
aaaaaaaaaaaaaaSonra kilo da abartıyor kendini ornegin +7 gibi
Eee sen lahanaya başlamıcak mıydın bugun?
tambagim gorumcene beden pizza yapcan kiz saglikli beslensin o da
kac ciktin bacim merak ettim
yaa sorma dun esim isten 5.30 da geldi ondan sonra gece 12 ye kadar totom yer gormedi bi de cok panik oldum tam isler bitti balkinda keyif icin bi sigara icelim dedik adam pat sandalyeden dustu yere kafasi yerde duran kavanozlara carpti kavanozlar kirildi 112 yi aradim ambulans cagirayim dedim ama telde kinusamiyordum cok korktum cocuklar iceride uyuyo ne yapcsm diye 112 sakinlestirdi allahtan basina bisey olmadi kavanozlar kesti diye korktum tansiyon 2 bardak tuzlu ayran ictikten sonra 4-7 idi ki esim yuksek tansiyon hastasi ayy allah kimseye yasatmasin
kolay gelsin busram
ay sağol canım çokda güzeldi...
ay gel kız buralara hep bu angara bebelerimi buluşacak bizde buluşak...
müdürlük derdim değil de dünkü çocuğun bilmişlik taslaması sinirlerimi bozuyor 20 gün kullanacam zaten raporu keyif yapcamyok kaptanım niye ağrıtasın, boşver müdür olma, yönetici olmak zor stresi fazla, ben bi ara oldum burda kimseyi mutlu edemiyodum üstüne çabalayıp çabalayıp bi de kötü oluyodum, milletin kahrını çekmek, yok lamba patladı, yok kağıt bitti dertleriyle uğraşmak falan hiç bana göre değil valla.
Bence sen al mis gibi raporunu hatta doktorun 10 gün sonra da kontrol yazsın bi 10 gün daha kullan, azıcık dinlen evde boşver,
yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdinay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye
@servey
@morordek
ebrusonmez
Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim
sorma tambağım ne korkuyduAy o korkuyu ben yaşadım sanki burada. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim:))ben salca da koydum 1kaşık güzel oldu
maşallah ebru cum
amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
Sağol canım. Mutluyum ama bugün çok yedim sankiiçiyorum ebrucum, bu ara içerim bakalım 2 ay daha dedi doktorum.
sen nasılsın??
Ayy hadi inşallahHadi bakalım bu sefer mezun olmadan gitmek yok :)
İvrindinin koyu canım... Biliyomusunvalla ocak sonu gelicem inşallahsen neredesin? Valla gelebilirim haa çok severim köy ortamını
yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdin
sorma tambağım ne korkuydu
İvrindinin koyu canım... Biliyomusun
Günaydınlar efendim, hatırlı sabahlarHerkeslereee günaydınnnnn
buyrun servey 2 hayırdır tatlımHerkeslereee günaydınnnnn
hayırdır tatlım nick mi değiştirdintamam yarın tartılcam nasipse valla çıkınca artı çıkmak veya sabit olduğumu görme korkusu var bu ara. Üzülüyorum öyle olunca gerçekten. hadi yiyorum kilo alıyorum derim ama şimdi çabaladığım halde vermemiş oldğumu görebilme ihtimali beni korkutuyor.
bu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?