Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay o korkuyu ben yaşadım sanki burada. Çok geçmiş olsun

müdürlük derdim değil de dünkü çocuğun bilmişlik taslaması sinirlerimi bozuyor 20 gün kullanacam zaten raporu keyif yapcam
yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdin
Ay o korkuyu ben yaşadım sanki burada. Çok geçmiş olsun
sorma tambağım ne korkuydu

Teşekkür ederim:))
Darısı size kaptanim

yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdin
sorma tambağım ne korkuydu

tamam yarın tartılcam nasipse valla çıkınca artı çıkmak veya sabit olduğumu görme korkusu var bu ara. Üzülüyorum öyle olunca gerçekten. hadi yiyorum kilo alıyorum derim ama şimdi çabaladığım halde vermemiş oldğumu görebilme ihtimali beni korkutuyor.

hayırdır tatlım nick mi değiştirdin
ben isveçi 6 ay kadar önce 6 gün yapıp 4kg ya yakın vermiştim

kızlar bugünki menümü yazayım
sabah
4 kepçe çorba
ara 1 kaşık nar
öğle
5 kepçe çorba (saat 3 gibi anca yedim)
ara 1 armut
akşam çorba ve haşlanmış karnıbahar olacak
su şu ana kadar 2,5 lt
spor ev temizleme alışveriş onun harici maalesef yok
bakalım yarın sonuç ne çıkacak
bu arada acaip iştahım kapandı kızlar zorla içtim öğle yemeğindeki çorbayı canım hiç bişey istemiyor haa
3. kupa yeşil çayımı içiyom şimdi de
dünden kalan ödem varsa atsın diye yarın 71 i görmeyi ümit ediyorum eğer göremezsem bırakacam valla moralim bozulacak

bu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum

Sağlıksız değil bence de menüm sadece karbonhidrat oranı fazla gününün o kadar ertesi gün protein ağırlıklı yesen hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…