Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heralde
ay bacım bugun pişiricem daha yarın başlarım dedim ya...
Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakma

cok gecmis olsun kaptanim tansiyon hastasiyms bide allah korusun verilmis sadakaniz varmis

Saol cnim evet ole yaptim bgun bakalim yarin sabah ne olcak bgun hala artidaydim cumaya kadr sabit olsam yetr bana masallah canim sende cok gzel kilo vermissin

akşamı hafif tutmak çok iyi canım...

çok içiyosun didem kiraz sapını ....
Ewet yaa cok haklisin son zmanlarda cok iciyorum bgun icmedim icmicem yarin 2 bardak icerm ama malum persembe dkkat etmem lazm

Yesil cay ve 5'i bi arda icerim kiraz sapi cok icmicem artik kasiklarimda sanci oluyo bi kac gundur bu icmedm bakalim olucakmi yine
ya bencede sagliksiz bu dyet giden sadece su gbi geliyo bana normal diyete donuldugunde insallah kilo almazsniz

Slm kizlarrr bgun giremedim hic sabah kahvaltidan snra kizimi okula braktim bende platese gittim 1 saat plates yaptim baya hamlamisim dunde okadr spor yaptim ama acilamamisim bildigin son dkikalarda titriyodum nese kiraz sapi cok iciyorum hepiniz haklisiniz artik icmicem okadr arda bi icicem yesil cay form caya devm edicem yine 2 gundur kabizim form cayim btti oyuzden galiba ama hep form cayi icememki ben wc icin nese onada bi cozum blucam bu hafta okadr gzel gelemicem galiba bgunde artidaydim oyuzden bu hafta sabit gelirsem kizmayin bana olurmu

Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen sene
Bu benide geçti dedimm.

Kızlar menum... inatettimolacak

06.00 sirkeli ballı su

08.00 kahvaltı biraz ciğer 1çatal yumurta peynir çay 1dtbe 5yeşil zeytin

11.30 sade Türk kahvesi 1kuru kayısı 2ceviz

13.00 öğlen 1yk ciğer 1yk acı sos 4peynirli ızgara mantar

16.00 1bardak tarçınlı zencefilli sut

18.00 akşam 4yk et sote 2yk pilav boll salata ayran

2lt su
40 dk yürüyüş

Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heralde

Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakma

Öyle gaz opette yok ne gazı Allasen

Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen sene
Bu benide geçti dedimm.

haahaah zorlasam belki de zorlayacak yerim yok

Çok teşekkür ederim Büşracım darısı sana inşallah..

Aminmn inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…