Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorum
bide aysecim ben acaba spor yapamadığım için gitmedi bu lahanada kg yaa benimki de eendy gibi mi olacak merak ddiyorum en ufacık kaçamak bile yapmadım

Kizlar o kadar yogun bi gun gecirdim ki nefes almaya halim kalmadi yeminle. tum gun dersle doluydu aralarda da kostur kostur labin işleriyle ugrastim beynim yandi resmen.. serveycimii anlayabiliyorum devreler karisiyo normal olarak..
toplight kaptanim gecmis olsun esine,Allah baska kaza bela gostermesin.
@Pdr93 kiz sana da sorucam kac gundur unutuyom snepten gordum nasil gecti gelinlik denemesi
nilsub napiyon ortim, are you finish your homework??
Saka bi tarafa yaptin mi lahana corbani bakem??
morordek kiz o karı kaldirin ankaradan dötümüz dondu burda soguktan ben yagmur insaniyim ayaz bana gelmiyy bacim

Menuyu de yazam

Sabah
2yumurta akindan 1yk yulaf kepekli krep
Biraz ispanak söndürdüm tavada,icine de lor kattim 1 yk nam nam nammm
Cay

Ara
4badem
1hurma
1kupa yesilcay

Ogle 10dk da yedim valla. suyu yolda ictim derse yetisicem diye
1kepce corba
2parca fırında et
2-3 catal havuclu yogurtlu salata
Bolca salata

Ara
300gr yogurt
1sade kahve

Aksam
Ispanakli kiymali muhlama
1yumurta 3yk ıspanaklı yerinden
1buyuk kase yogurt biberli
Bol salata

Su 2,5lt
Spor yarim saat yuruyus ve bol kosturmacali bi gun..
Dusa girmeye halim kalmadi pis pis yasamaya karar verdim ben
toplight morordek nilsub

Kızlar kızımın ödevi çok yapınca gelirim.. İngilizce zor anacım...
Odevleri sen yapmican organigim cocuk yapacak
Bugünkü menum gelsin;
Sabah: 1 bardak yeşil çay
Ogle: 3- 4 köfte, salata, yoğurt
Aksam: Bol ekşili 3 kaşık yeşillik, 3 kaşık sulu etli çorba, yoğurt
Su: 1.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus
Canim sabah sadece yesil cayla gecistirmissin vaktin mi yoktu kahvaltiya? Bence en önemli öğün kahvalti
Eki Görüntüle 1912625
Dun gelen ogretmnmz ve biz fizigim daha net cikmista gorun istedim
Dipnot:kirmizi kazakli ben
Vuhuuu supersin kumralim
Geldim cnm bugün çok yoğundum fırsat bulup gelemedim yarında Aydına gidicem giremem heralde ama akşama görüşürüz
Aydin'a benden selam gotur canim :))
Kalkti kalkti sabah sadece arabaların üzerinde ve çatılarda vardı hafif yerleri tutmamis ama hava buz gibi diyorlar. Ben resmen kendimi eve kapattim bugun, cikmadim sicacik evden. Kışın kar yağdığında da normal memurlara tatil olmasa bile engelli ve hamilelere tatil yapabiliyorlar, kışı baya evde geciresim var :)))

K
Aleyküm selam cnm :)

Neden wendy gibi gayet güzel gitti sanırım kaptanım en az veren 3 veriyomuş zaten 1 hafta sonunda. günlük bakma çünkü öteki günler toptan gidebilir cuma belli olur kabızlık oluyosa muz atlanabilir bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…