- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.361
4 günde 2 verdim daha 2 gün sonucu varBakalim yarinda eger sabit yada arti cikarsam yemem yarn canmohh ne gzel yaa bakalim kac kilo vericeksin canm devm et bakalim eger skilirsam size gecis yaparim
bende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorumKaptanım ben yaparken 1.5 muz yedim akşamda yoğurtlu meyve salatası yaptım o zaman siz muz süt gününü hiç yapmayın direk etli güne geçinbalığın yanında salata gunduzde domates salatalık marul salata ve çorbadan yedim ben tek domates 6 adetti bende değiştirdin
Portakal ve ceviz çok yakıştı önce limonlu suya koydum kerevizleri portakal suyunu önce sık tim Rendeledigim kerevizin koydum hemen 3 dış sarımsak harika oldu orjinalinde mayanez var ama bence hiç gerek yok
Odevleri sen yapmican organigim cocuk yapacakKızlar kızımın ödevi çok yapınca gelirim.. İngilizce zor anacım...
Canim sabah sadece yesil cayla gecistirmissin vaktin mi yoktu kahvaltiya? Bence en önemli öğün kahvaltiBugünkü menum gelsin;
Sabah: 1 bardak yeşil çay
Ogle: 3- 4 köfte, salata, yoğurt
Aksam: Bol ekşili 3 kaşık yeşillik, 3 kaşık sulu etli çorba, yoğurt
Su: 1.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus
Vuhuuu supersin kumralimEki Görüntüle 1912625
Dun gelen ogretmnmz ve biz fizigim daha net cikmista gorun istedim
Dipnot:kirmizi kazakli ben
Aydin'a benden selam gotur canim :))Geldim cnm bugün çok yoğundum fırsat bulup gelemedim yarında Aydına gidicem giremem heralde ama akşama görüşürüz
Kalkti kalkti sabah sadece arabaların üzerinde ve çatılarda vardı hafif yerleri tutmamis ama hava buz gibi diyorlar. Ben resmen kendimi eve kapattim bugun, cikmadim sicacik evden. Kışın kar yağdığında da normal memurlara tatil olmasa bile engelli ve hamilelere tatil yapabiliyorlar, kışı baya evde geciresim var :)))Kizlar o kadar yogun bi gun gecirdim ki nefes almaya halim kalmadi yeminle. tum gun dersle doluydu aralarda da kostur kostur labin işleriyle ugrastim beynim yandi resmen.. serveycimii anlayabiliyorum devreler karisiyo normal olarak..
toplight kaptanim gecmis olsun esine,Allah baska kaza bela gostermesin.
@Pdr93 kiz sana da sorucam kac gundur unutuyom snepten gordum nasil gecti gelinlik denemesi
nilsub napiyon ortim, are you finish your homework??
Saka bi tarafa yaptin mi lahana corbani bakem??
morordek kiz o karı kaldirin ankaradan dötümüz dondu burda soguktan ben yagmur insaniyim ayaz bana gelmiyy bacim
4 günde 2 verdim daha 2 gün sonucu var
Robocop metabolizmasi var ondaHay masallah canim sana brawo valla senin metabolizma farkli calisiyo yaa
Kbende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorum
bide aysecim ben acaba spor yapamadığım için gitmedi bu lahanada kg yaa benimki de eendy gibi mi olacak merak ddiyorum en ufacık kaçamak bile yapmadım
Aleyküm selam cnm :)Odevleri sen yapmican organigim cocuk yapacak
Canim sabah sadece yesil cayla gecistirmissin vaktin mi yoktu kahvaltiya? Bence en önemli öğün kahvalti
Vuhuuu supersin kumralim
Aydin'a benden selam gotur canim :))
Kalkti kalkti sabah sadece arabaların üzerinde ve çatılarda vardı hafif yerleri tutmamis ama hava buz gibi diyorlar. Ben resmen kendimi eve kapattim bugun, cikmadim sicacik evden. Kışın kar yağdığında da normal memurlara tatil olmasa bile engelli ve hamilelere tatil yapabiliyorlar, kışı baya evde geciresim var :)))
Bencede canimRobocop metabolizmasi var onda
Neden wendy gibi gayet güzel gitti sanırım kaptanım en az veren 3 veriyomuş zaten 1 hafta sonunda. günlük bakma çünkü öteki günler toptan gidebilir cuma belli olur kabızlık oluyosa muz atlanabilir bencedebende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorum
bide aysecim ben acaba spor yapamadığım için gitmedi bu lahanada kg yaa benimki de eendy gibi mi olacak merak ddiyorum en ufacık kaçamak bile yapmadım
AhahahahhhGunes gozumu kamastırdı ışıl ışılll bır gune şükürler olsunnnnn
Naber sekerımmmmAhahahahhh
Iyidir senden tatlim sabahi seriflerin hayrolsunNaber sekerımmmm
Aynen zaten emziklisin 5 kilo cok gzel verdn bence canm braz sabitle yine devm et sutun kalitesi dusmesinBırkac hafta 75 de kalmak hedefım cunku vucut kendını eskıye cekmek ıcın ugrascakkkk
Uykudan yuzum gozum şişmiş abovvvvvIyidir senden tatlim sabahi seriflerin hayrolsun
Aynen oyle sabıt bırkac haftadan snr yıne bır atakla 5 kg verırımmm yılbasında 69 olmak hedefımmmAynen zaten emziklisin 5 kilo cok gzel verdn bence canm braz sabitle yine devm et sutun kalitesi dusmesin
Nasıl gıdıyor senın anlat bakemmmAynen zaten emziklisin 5 kilo cok gzel verdn bence canm braz sabitle yine devm et sutun kalitesi dusmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?