Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kılo verınce ınsana nasıl bır ozguven gelıyor yavvv busra tekın nasıl kg vermışşş kadına guven gelmışş cok etkılıyor ınsanın hareketlerını

Bınıcı pantolonlar oluyor strec dar ust kısmı 5-6 dugmelı yandan yada ondan, lacivert, üstune buz mavısı gomlek ama pantolon içine sokulcak altına mınık topuklu ayakkabı saclar kırık fon, hafıf bır makyajiçinde 65 kg bennnnnnayyyy ne guzel olduuuu yaaaderkennnnn gercek ile sarsıldımmm en topacındannn 75

Spordan olabilir mi bilmiyorum ama ben sporda yapıyorum en büyük sporumda oğlum zaten acaba ben çok uykusuz duruyorum ondan mı yakiyoorum ki en son birşeyler yiyeli 4 saat oldu daha yatamadim adım çık ti robocopa

Spordan olabilir mi bilmiyorum ama ben sporda yapıyorum en büyük sporumda oğlum zaten acaba ben çok uykusuz duruyorum ondan mı yakiyoorum ki en son birşeyler yiyeli 4 saat oldu daha yatamadim adım çık ti robocopa
Kazen mesajı nick değiştirmek istermisiniz acaba bende robocop mu yapsam

inatettimolacak Çok güzel geçti. Ama benim nişanlım hemen atlamayalım ilk gördüğümüz yere gezelim dedi. Yarın aysiraya da gidecem. morordek Gece 1 sularında yattığım için sabah kalkamıyorum. Şuan o sorunu çözmek için Lorlu dukan ekmek yapıyorum sabahları 1 haşlanmış yumurta ile birlikte Lorlu dukan ekmeğimi yicem. Gelinlikcilerde foto çekmeye izin vermiyorlar. Yoksa çekip atardım.

Uykudan yuzum gozum şişmiş abovvvvv
az uyusaydn bacim

Aynen oyle sabıt bırkac haftadan snr yıne bır atakla 5 kg verırımmm yılbasında 69 olmak hedefımmm
bence ole bi atak yapma canim bi iki hafta sabtle snra haftada yarm kilo 1 kilodan fazla vermeden devm et yavas yavas

Nasıl gıdıyor senın anlat bakemmm
iyi gidiyo galiba bende bilmiyorum bu kacamaklarm olmasam su bogazimi tutsam cok daha gzel gidicek eminim

Poyrazı ızlıyorum burcın terzıoğlu nu cok begenıyorum oyle cıtı pıtı olmak ısterdımmmm
bende cok begeniyorum keske olabilsek emme braz zor o bi cocuk dogursn gorcem onu

Kılo verınce ınsana nasıl bır ozguven gelıyor yavvv busra tekın nasıl kg vermışşş kadına guven gelmışş cok etkılıyor ınsanın hareketlerını
aynen bencde ole ben kendimden ornek verim 86 kiloyken cok mutsuzdum kilo verdm65 63 lere fln dusunce bide herkes masallah cok gzel kilo verdn fln dyince benim moral tavan oz gven tavan yapmisti isde rehavete ugradm aldm snra tabi

hayaller ve hayatlar desene tatlim

Bi şekilde veriliyorda korumak en önemlisi ben şimdiden düşünmeye başladım yaptığım diyet biraz da yaşam tarzına uymali şimdi kendi diyetimi yapıyorum.ya evi sebzelerle doldurdum
Karnabahar brokoli pırasa kereviz kırmızı pancar ıspanak domates salatalık ayrics lahana yeni bitti tere roka Maydonoz bunları yiyipte kilo almak mum kunmu ekstrasi arada tavuk balık
Bağışıklığın da güçleniyor en büyük +

evet aslinda dgru soluyosun bakalim bu sfer koruyabilcekmiyim oncelik hedefim bi 50 li rakamlari gorim snra dsunurum korumayi

Robocop falan derken nazar etceniz haa
Sonra takılıp kaldım 67 ye olmaz şimdi durun 50 olunca konuşun yahu
masallah masallahh
Ama sende takilirsan biz hic kilo veremeyiz heralde

evet aslinda dgru soluyosun bakalim bu sfer koruyabilcekmiyim oncelik hedefim bi 50 li rakamlari gorim snra dsunurum korumayi

masallah masallahh

masallah masallahh

yaw görende hakkaten topaç sanacak sen göstermiyon bikerem

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim )

Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağım akşamlık yetmez olan hem hazır olunca bana daha pratik oluyor

Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu bana Üstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor )

Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…