- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.401
canım benim inan çok mutlu oldum ben hiç bozmadığım halde 100 gr almış görünüyorum biraz moralim bozuldu ama senin adına çok sevindimSelamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim)
Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağımakşamlık yetmez olan hem hazır olunca bana daha pratik oluyor
Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu banaÜstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor )
Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için
dediğin gibi kardeş candır kardes takım candan öte lafına bayıldımSelamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim)
Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağımakşamlık yetmez olan hem hazır olunca bana daha pratik oluyor
Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu banaÜstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor )
ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam
canım benim inan çok mutlu oldum ben hiç bozmadığım halde 100 gr almış görünüyorum biraz moralim bozuldu ama senin adına çok sevindim
evet canım kh fazla oldu ama dün protein günü yaptım bugünde protein yapıcam bakalımSağlıksız değil bence de menüm sadece karbonhidrat oranı fazla gününün o kadar ertesi gün protein ağırlıklı yesen hiç bişey olmaz
ayy bana hiç ağır gelmiyo bu tatlılar nedense yedikçe yiyesim geliyotoz-pembe bende öyleydim ama şimdi şekerli şeyler bana aşırı ağır, tatlı geliyor. Hayatta yiyemiyorum. Oh oh öyle olsun
maşallah fıstııkkkEki Görüntüle 1912625
Dun gelen ogretmnmz ve biz fizigim daha net cikmista gorun istedim
Dipnot:kirmizi kazakli ben
ebrucum tartıya çıktın mıSelam hanımlar..
çok sevindim canım.Allah daim etsin.En kısa zamnda ikili rakanları gör inşallah..Selamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Rast gelsinnAy kızlar çorbamı koydum ocağa hadi bakalım...
Sanmıyorum kaptanım. Bugun tartılmadım. Ama dün akşam yemeği yediğim için şiş hissediyordum. Moralimi bozmak istemedim.ebrucum tartıya çıktın mı
listeye girebilecekmisin bu hafta
bizi bırakınca böyle okuyo bak gecen hafta büşra uğramadı kg veremedi sen bu hafta çok şhmal ettin ama senin fizik de gayet guzel olmuş tatlım
keşke yemeseydin o iki çatalı da isveç hiç kaçamak kabul etmiyo
Sarımsak ve biber domates eksikKızlar yarım lahana lahanam çok büyüktü...
Lahana..
2 pırasa
3 havuç
6 soğan
1 bağ maydanoz...
Tamam dimi eksik yok birazdan domates sosu
1yk zeytinyağı koyucam koca bir tencere oldu...:)
Günaydın nasılsın kuzumgünaydın canlar
Domates ve biber koymıcam canım çünkü dun pazarda baktım sera artık ilaçlı gerek yok miss gibi yazdan kırmızı biberli domates sosu koydum.. Gerek varmı sera sebzelere...Sarımsak ve biber domates eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?