- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.481
attım limonla acı ama fena değil diyelim .. ama doyurucu bir etkisi var kesin çok tok hissediyorum kendimi..muhteşem görünüyo
canım benim boy kısa 155 ideal kg 52 ama 45 yasında olunce diyetisyen 58 demişti daha çok yolum var hedef 65
canım bi kısmını blendetdan geçirip limon ve bol acı at tadına bak bence öyle seversin
ayy sevindim canım
aman iyi ol sonra bizide gerim gerim geriyonGencolar napyrsnz anlatın bakemmmm bıraz daha ıyıyım bugunnnn
Ver adresi özelden gondereyım sanaabir daha mistik çay deme kız alamıyom sinir oldum.... bende bir sade türk kahvesi yapayım en köpüklüsünden geliyom...
Naptım len sızeeeeaman iyi ol sonra bizide gerim gerim geriyon
ay kuzum sağol ama burdaki marketlerde bulamadım malum buraya kargo gelmiyo merkeze geliyo merkezde tanıdığım kimse yok ....düşünmem yeterVer adresi özelden gondereyım sanaa
Esım bıle derkennnnamanın nasıl bitecek bu koca tencereeşim bile beğenmedi yemedi...
yok bacım sen stresli olunca üzülüyozNaptım len sızeeee
Ellerımle getıreyımmmmay kuzum sağol ama burdaki marketlerde bulamadım malum buraya kargo gelmiyo merkeze geliyo merkezde tanıdığım kimse yok ....düşünmem yeter
ya eşim öğlen yemeğe geliyor ben yerken tadına bak dedim yok mok dedi sonra baktı bi daha al dedim yok dediEsım bıle derkennnnitıraf edeyım kotu gorunuyor bırı blendırdan gecırmış mercımek corbası gıbı bence oyle dene bakalımmm
Heeee anlamadımmmmyok bacım sen stresli olunca üzülüyozlannnnnnnnnnn anam kaçın serveye yine geldiler.. .
Alıncak gıbı degılll yaaasya eşim öğlen yemeğe geliyor ben yerken tadına bak dedim yok mok dedi sonra baktı bi daha al dedim yok dedi
ay gel bende sana miss gibi süt veririm doğal tavuk yumurtası veririm birde bir bidon peynir veririm gelin anacım gelen karlı çıkar... kahvaltılık sos veririm kuzu keserim gelinnn. yaylada dere kenarında piknik yaparız...Ellerımle getıreyımmmm
Bak benı tanımıyon yemınle gelırımay gel bende sana miss gibi süt veririm doğal tavuk yumurtası veririm birde bir bidon peynir veririm gelin anacım gelen karlı çıkar... kahvaltılık sos veririm kuzu keserim gelinnn. yaylada dere kenarında piknik yaparız...
tühhh maşallahMasallah bın kere sutum superrr gece daha az kalkıyor cunku sutun kalıtesı duzelınce doyurucu oldu sanırımmm
sen nerdesin kız ... yazın gelin ama kışın çok soğuk olur buralar... buyrun kızzzzz sacda gözleme yaparım ay tatlitambak gözleme diyince gelirim diyodu.. kulakları çınlasın... beni tanımıyon derken sapık falan değilsin dimi..Bak benı tanımıyon yemınle gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?