- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.441
mıhlama ile kuymağı görünce kaçırmıyon sendeçok çok geçmiş olsun.
hee oldu şimdi, ben sanki ikiside aynı'ya yakın sanıodum.
bak bakalım cumaya güzel bi eksi görürsen börekten kahvaltıda bi ödül verebilirsin kendine, gün içinde yakarsın bağ bahçe işleriyle zaten
Benimde çok yaptığım bisey değildi ama zayıflamaya yardımcı antioksian çok lifli ve kalorisi çok dusuk olduğu için denedim bu tarifle o keskin kokusunda olmuyorkereviz hiç yapmadım bilmiyom nasıl yapılıyoo
sana dil çıkardım görmedin mi kıskandımBenimde çok yaptığım bisey değildi ama zayıflamaya yardımcı antioksian çok lifli ve kalorisi çok dusuk olduğu için denedim bu tarifle o keskin kokusunda olmuyor
Ben bir kerevizin kabuğunu soydum limonlu suya koydum 2 küçük portakalin suyunu sık tim üzerine kerevizin rendeleyip karistirdimm Bir ekşi elmayı da rendeleyebilirsin ben kabuğunu soymadim karistirdim azicikblimon suyu ekledim 3 dış sarımsak biraz pul biber ve nane koydum asıl tarifte dereotu var ben almamistim bu hafta nane serptim ustune 3 adet cevizide koydum ceviz diyette dolayı çok koymadim ama çok yakışıyor asil tarifte bir bardak ceviz var yoğurdu ekşi olmayan süzme yogurt bimde falan kahvaltılık satılıyor ya onla güzel olabilir yada katı normal yoğurtta olur benim malzemeden 2 tabak çıktı ikisininde yedim
Ben sana demedim mi kıskanma yolumdan gitsana dil çıkardım görmedin mi kıskandım
aferin banucum böyle giderse yılbaşına gelmeden 2li rakamları göreceksin emin olYok yok ben kendimi biliyorum bir parça diye başlarsam farkında olmadan lafa dalıp baya baya götürüyorum
Bizim hayin köfte ( Annem ) pek güzel yapar açma böreği ama farkı gördükçe bana çekici gelmiyor iyiki
Dün evdekilere bende tembel işi yapıp yufkadan peynirli börek yaptım ( su böreğine benzedi ) hala dolapta bir kaç parça var ama aklımın ucundan bile geçmiyor ondan yemek ( eskiden olsa valla aklıma geldikçe bir dilim yer akşama kadar rahat 5 dilim yerdim)
Hazır adapte olmuşken çozutmayayımhe ileride tabiki bende yerim baya kilo gittikten sonra ama şu an sabır zamanı
aysecim bu paylaşımın çok önemli bilgiler içeriyor tatlımArkadaşlar benim bu diyetimi yapacaklara tavsiyem benimle aynı sebzeleri seçin
Sanırım diyet için doğru sebzeler seciyorum
Karnabahar miktarı azdı
Brokoli çok
Kereviz
Pırasa
Kırmızı pancar nette faydalarını okuyun hepsi birbirinden faydalı
Meyvelerin
Mandalina da zayiflamaya yardımcı
Ankara armudu farklı cins diğeri gibi çok tatlı değil
Yeşil ekşi elma kırmızı elma
Ayva
Portakal
İğde
Bu diyetin diğer artısi 38 yaşındayım ama yüzümde cildim23 gibi puruzsuz hiç bir krem kullanmiyorum sebzeler saolsun
uğraşıyoz işte ....Ben sana demedim mi kıskanma yolumdan git
aferin banucum böyle giderse yılbaşına gelmeden 2li rakamları göreceksin emin ol
aysecim bu paylaşımın çok önemli bilgiler içeriyor tatlım
Eki Görüntüle 1912833
Nasıl olmuş kızlar...
mıhlama ile kuymağı görünce kaçırmıyon sende
Yok yok ben kendimi biliyorum bir parça diye başlarsam farkında olmadan lafa dalıp baya baya götürüyorum
Bizim hayin köfte ( Annem ) pek güzel yapar açma böreği ama farkı gördükçe bana çekici gelmiyor iyiki
Dün evdekilere bende tembel işi yapıp yufkadan peynirli börek yaptım ( su böreğine benzedi ) hala dolapta bir kaç parça var ama aklımın ucundan bile geçmiyor ondan yemek ( eskiden olsa valla aklıma geldikçe bir dilim yer akşama kadar rahat 5 dilim yerdim)
Hazır adapte olmuşken çozutmayayımhe ileride tabiki bende yerim baya kilo gittikten sonra ama şu an sabır zamanı
Eki Görüntüle 1912833
Nasıl olmuş kızlar...
Sağol canım...Teşekkür ederim canımumarım yeni yıla dediğin gibi 2li rakamlarda girerim
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
kaptanim bence gzel vermissin wendy senin kadr veremedigünaydın kızlar
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
çarşamba 72,3
oerşembe 72,4
wendy benimki de senin gibi oldu
kaptanim kac kilo olmak istiyodun bide byun kacti seninoldun tatlım tartılsaydın bak ben hiç bozmadım 100 gr almışım demekli ödem yok gidecek kg yok bende heralde72 ideal kg
sen supersinn ya masallahhhGünaydınlar
Dünkü menumu biliyorsunuz akşam kereviz ve meyve yedim sonra kahvenin yanında iğde
-800 bugün 66.7
Cumartesi 69.5
Yaklaşık uç kg olur ama cuma 68.8 dim
Acaba sorun bende mi
ay sağol canım üşenmemiş tarif yazmışsın benim için denicem bende pazara çıkmam lazım önce .. salata yapmışsın sen bende yemeğini yaptın sandım bu daha basitmiş yapayım bende fırsat bulursam.. bide ben bugün sp günü yapıyorum zero kola içtim serbestti dimi tatlı ihtiyacımı kessin diye içtim yoksa tam tartı günü öncesi kaçamak yapma ihtimalim vardı canım çok tatlı istiyorBenimde çok yaptığım bisey değildi ama zayıflamaya yardımcı antioksian çok lifli ve kalorisi çok dusuk olduğu için denedim bu tarifle o keskin kokusunda olmuyor
Ben bir kerevizin kabuğunu soydum limonlu suya koydum 2 küçük portakalin suyunu sık tim üzerine kerevizin rendeleyip karistirdimm Bir ekşi elmayı da rendeleyebilirsin ben kabuğunu soymadim karistirdim azicikblimon suyu ekledim 3 dış sarımsak biraz pul biber ve nane koydum asıl tarifte dereotu var ben almamistim bu hafta nane serptim ustune 3 adet cevizide koydum ceviz diyette dolayı çok koymadim ama çok yakışıyor asil tarifte bir bardak ceviz var yoğurdu ekşi olmayan süzme yogurt bimde falan kahvaltılık satılıyor ya onla güzel olabilir yada katı normal yoğurtta olur benim malzemeden 2 tabak çıktı ikisininde yedim
Ay ayşenilcim tadı çokda hoşuma gitmedi nedense...ay görünce bi şaşırdım zaten, akşam yemiş bi de, relax relax yazmış, hani kaçamk falan da dememiş, çokta severim bu arada, özledim inan
bence de, 3-5 ay dişini sıkınca bişi olmuyo merak etme, sonra yeriz nasılsa bitmiyo ya
harika
Ben anladım sağlıklı şeyleri tadamağım ayırıyor beğenmiyor... Nerde yağlı kilo aldırıcı şeyler var damak tadım onu şeçiyor.. Yanlız doyurucu yanında 1kaç kaşık yoğurt yedim fena değildi... @w e n d yAy ayşenilcim tadı çokda hoşuma gitmedi nedense...
canım çekti diyom cevap bile yazmıyon bide üstüne resim atıyon hainnnEki Görüntüle 1912833
Nasıl olmuş kızlar...
Gel kız beraber yiyelim merak etme çokda beğenmedim idare eder yenilebilir işte...canım çekti diyom cevap bile yazmıyon bide üstüne resim atıyon hainnn
Ay sorma pazar sebzesine hiçbirşey uymaz...benim evime yakın pazar yok yaa çok sinir oluyorum perşembe günleri pazar kuruluyor ama öğlene kadar sonra kaldırıyolar .. avm den alıyorum sebzeleri onlarda böyle pek güzel olmuyor ve taze olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?