- 23 Ağustos 2012
- 14.727
- 38.949
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.461
Ben anladım sağlıklı şeyleri tadamağım ayırıyor beğenmiyor... Nerde yağlı kilo aldırıcı şeyler var damak tadım onu şeçiyor.. Yanlız doyurucu yanında 1kaç kaşık yoğurt yedim fena değildi... @w e n d y
ay sorma bende şaşırdım hani sevmedim denemez ama çokda sevmedim diyelim...kız senin de sevmediğin bişi varmış demek ki, ben herşeyi seviyorum deme artık.
ay bende veremiyom ne olmuş...ay ne çok üstüme geldiniz wendy veremedi wendy veremedi diye
vitaminlerimi, demirimi alıyorum kilomu da veriyorum artık
ay bende veremiyom ne olmuş...bu sabah tartılmadım bile karnım davul gibi şişti gece regli olunca tırstım ..
ödem dir kız havalar soğudu gazda olabilirya bende şişim nilgünüm, tartıda eksideyim ama dün kocam göbeğin çıkmış dedisabah yüzleşmeliyim bu durumla diye korka korka tartıya çıktım, bugüne kadar ki en düşük kilomu gördüm, ödem mi var acaba?
Maydanozu kaynat iç şekerımm varsa ödem gıderrya bende şişim nilgünüm, tartıda eksideyim ama dün kocam göbeğin çıkmış dedisabah yüzleşmeliyim bu durumla diye korka korka tartıya çıktım, bugüne kadar ki en düşük kilomu gördüm, ödem mi var acaba?
muhteşem görünüyoEki Görüntüle 1912833
Nasıl olmuş kızlar...
canım benim boy kısa 155 ideal kg 52 ama 45 yasında olunce diyetisyen 58 demişti daha çok yolum var hedef 65kaptanim bence gzel vermissin wendy senin kadr veremedi
kaptanim kac kilo olmak istiyodun bide byun kacti senin
sen supersinn ya masallahhhbenim bagarsaklara bu dukan iyi gelmedi galiba form cayi icerken bsey yoktu galiba fazla yoruyorum bunyemi 4 gun protein 3 sebze yapiorum yarn 1+1 gecicem eger olede kilo vermem az olursa bagirsaklarimda sorun yasarsam senin diyetine gecicem canim bana yardimci olursn artik
canım bi kısmını blendetdan geçirip limon ve bol acı at tadına bak bence öyle seversinBen anladım sağlıklı şeyleri tadamağım ayırıyor beğenmiyor... Nerde yağlı kilo aldırıcı şeyler var damak tadım onu şeçiyor.. Yanlız doyurucu yanında 1kaç kaşık yoğurt yedim fena değildi... @w e n d y
ayy sevindim canımya bende şişim nilgünüm, tartıda eksideyim ama dün kocam göbeğin çıkmış dedisabah yüzleşmeliyim bu durumla diye korka korka tartıya çıktım, bugüne kadar ki en düşük kilomu gördüm, ödem mi var acaba?
ödem dir kız havalar soğudu gazda olabilir
tamam akşam içeyim eve gidince.Maydanozu kaynat iç şekerımm varsa ödem gıderr
way, servey hatundan iddialı laflar geliyor, heyecanlandım bakKız sahnur senı yenmeme az kaldı heee
Bu tarz paylaşımları instegramda Taylan kümeli de yapiyo bilmediklerimiz öğreniyoruz işteaferin banucum böyle giderse yılbaşına gelmeden 2li rakamları göreceksin emin ol
aysecim bu paylaşımın çok önemli bilgiler içeriyor tatlım
Bu hafta ıcın degıl sekerımm ama sahnur cok ıyı bılır enınde sonunda yenecegım onuuutamam akşam içeyim eve gidince.
way, servey hatundan iddialı laflar geliyor, heyecanlandım bak
Ayse cım bu kdr ıradelısın eee nasıl kılo alıyorsun dıye bana sorarlar ben de sana sorayımmmmBu tarz paylaşımları instegramda Taylan kümeli de yapiyo bilmediklerimiz öğreniyoruz işte
bir daha mistik çay deme kız alamıyom sinir oldum.... bende bir sade türk kahvesi yapayım en köpüklüsünden geliyom...Mıstık cayımı aldım geldımmm
Bende o amaçla iciyorsun zeroyu artık haftada bir kez balik yerken iciyorum icebilirsin 3 bardağa kadar izinliay sağol canım üşenmemiş tarif yazmışsın benim için denicem bende pazara çıkmam lazım önce .. salata yapmışsın sen bende yemeğini yaptın sandım bu daha basitmiş yapayım bende fırsat bulursam.. bide ben bugün sp günü yapıyorum zero kola içtim serbestti dimi tatlı ihtiyacımı kessin diye içtim yoksa tam tartı günü öncesi kaçamak yapma ihtimalim vardı canım çok tatlı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?