- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.501
Nilgun foton var mı merak edıyorum senııay gel bende sana miss gibi süt veririm doğal tavuk yumurtası veririm birde bir bidon peynir veririm gelin anacım gelen karlı çıkar... kahvaltılık sos veririm kuzu keserim gelinnn. yaylada dere kenarında piknik yaparız...
sen nerdesin kız ... yazın gelin ama kışın çok soğuk olur buralar... buyrun kızzzzz sacda gözleme yaparım ay tatlitambak gözleme diyince gelirim diyodu.. kulakları çınlasın... beni tanımıyon derken sapık falan değilsin dimi..
Ben manısa dayımmm sahnurla hep buluşma planımız var olmadı bır turluusen nerdesin kız ... yazın gelin ama kışın çok soğuk olur buralar... buyrun kızzzzz sacda gözleme yaparım ay tatlitambak gözleme diyince gelirim diyodu.. kulakları çınlasın... beni tanımıyon derken sapık falan değilsin dimi..
Aynen canım baktınız takıma faydam yok bır tekmeyle ıtekleyın yuvarlanır gıderımmmtühhh maşallahaman diyim dikkatli beslen bol bol ye iç anne iyi olursa bebişte iyi olur o zaman seninde keyfin olur...
Bazı nedenlerden o irade rafa kalkmıştıAyse cım bu kdr ıradelısın eee nasıl kılo alıyorsun dıye bana sorarlar ben de sana sorayımmmm
Biz Martta buluşacak aynı şehirde yüz sende gel bende Manisa da somaya gitmistim küçük şirin bir yerBen manısa dayımmm sahnurla hep buluşma planımız var olmadı bır turluutoplight
Sen hangı sehırdesın canım bulusalım tabııBiz Martta buluşacak aynı şehirde yüz sende gel bende Manisa da somaya gitmistim küçük şirin bir yer
ay yakınmışsın kız bana eski sayfalarda yüklemiştim foto ama dur bakayımBen manısa dayımmm sahnurla hep buluşma planımız var olmadı bır turluutoplight
Aferın arkadasım supersınnnnBazı nedenlerden o irade rafa kalkmıştı
Stres hayatın değişimi doğumlar hastalık kortizon derken 95 sonra bi silkelendim kendime döndüm bugün 66.7 walla bunu 3.5 ayda yapmama bende sizin kadar saskinim 30 yaşıma kadar hiç kilolu olmadım ben 15 16. Yaşlarında biraz balık etloydim üniversitede 18 yaşında 36 bedene düştüm hep 36 38 dim nasıl ki 6 yıl önce doğum yaptım bi daha eski halime donemedim kullandığım hormon ilaçları verdiedi galiba çünkü 2 yıl önce günde 12 km yürüyordum ancak 4 kg verebildim
Yuzu kapatmayı telefonda nasıl yapıyoruzzzay yakınmışsın kız bana eski sayfalarda yüklemiştim foto ama dur bakayım
Yakınım dedım yaa cıkar gelırım sasırmaaaay yakınmışsın kız bana eski sayfalarda yüklemiştim foto ama dur bakayım
kız süper olmuşsunEki Görüntüle 1912883 Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devammorordek medusa38 toz-pembe KumraL_KrakeR toplight matilda34 nilsub
attım özelden geldimi..Yakınım dedım yaa cıkar gelırım sasırmaaa
Tesekkur ederim hepimize motivasyon olsun diye koydumkız süper olmuşsun
ben yapmadım bilmiyorum ki.. ama programlar varya ondan yapılır herhalde...Yuzu kapatmayı telefonda nasıl yapıyoruzzz
Toplight aynıSen hangı sehırdesın canım bulusalım tabıı
kapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimmGel kız beraber yiyelim merak etme çokda beğenmedim idare eder yenilebilir işte...
evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiççAy sorma pazar sebzesine hiçbirşey uymaz...
tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği içinBende o amaçla iciyorsun zeroyu artık haftada bir kez balik yerken iciyorum icebilirsin 3 bardağa kadar izinli
kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuşEki Görüntüle 1912883 Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devammorordek medusa38 toz-pembe KumraL_KrakeR toplight matilda34 nilsub
ankara yaniiiToplight aynı
Ben ŞOKKKEki Görüntüle 1912883 Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devammorordek medusa38 toz-pembe KumraL_KrakeR toplight matilda34 nilsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?