Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim harika gitmiş inşallah kaptanım herkes istediği kiloyu görür :)

ebrusonmez cnm 1.6 mı gitti lahana sonucu bozdun mu hiç
@w e n d y sen naptın cnm takip edemedim lahanayı bıraktın heralde napıyosun şimdi

lahana bitti canım, son gün bugün, haliyle lahanadan son 2 günde çıktık :) 2 gün de ara verelim pazartesi yeniden başlıcaz inşallah, sebzeli beslenmek hoşumuza gitti inan, yoksa kilo veremedim ben malum :)

şimdi kendimizce hafif besleniyoruz eşimle, kolesterol dolayısıyla biraz fındık, badem, ceviz girdi menülerime, bi de bilio musun; kan ilacı sonrası kilo vermeye başladım, gerçekten vitamin çok önemliymiş, keşke o 2-3 hafta içmemezliği hiç yapmasaydım

Doğru cnm o kadar önemliki aynı hatayı bende yaptım tedavi sürem uzadı işte olsun başladın ya bundan sonra gider bende dukan eksprese başlıyım diyom tekrardan malum bu haftam boş geçti aralıkta yapcam lahanayı bi daha.aynı ayda olmasın dedim ayda 1 filan yapcam.

Ayşecim senin diyet bana o etkiyi yapmadı zaten sen taş yesen kilo vercek konumda metoya sahip birisin :)) kilolu olman bile bi mucize çok tebrik ediyorum 2 hafta sonra 60 ı görürsün sen bu hızla maaşallah sana
Saol cnm inş sende verecen moralini bozma sende de kansızlık olabilir çünkü hemen hemen aynı beslendik

Evet aynen süte kır yanmaz tavada pişer peynir falanda arada ekliyorum ben bunu çok eskiden de yapardım hala yapiyorum

Lahana detox gibi oldu bana yaa, hayvansal gıdalardan uzak kaldık biraz, hoşuma gitti inan :) sonrasında belki bi dukan daha yaparım ama dukanımsı tabii, meyve ve ceviz-fındık-bademli olanından :)

Saol cnm inş sende verecen moralini bozma sende de kansızlık olabilir çünkü hemen hemen aynı beslendik

ya hala kendiyle birilerini kıyaslıyo, sen özelsin canım, kırılıcak kilon da yok maşallah sana

Kansızlık dedin mi tüylerim diken diken oluyo canım çok çektim be çok :) bu hafta dukanı bi yapayım eğer kilo gitmezse ben dr gitcem

canım doktora git mutlaka ama sana tavsiyem mutlaka vitamin takviyesi de al.

Merhaba kızlarr. Bugün yatak odası ve oturma odası grubumun siparişini verdik. Gelinliği de belirledim gibi akşam onun da sözleşmesini imzalamaya gideceğim. Bugünkü menümü de paylaşayım.
Sabah: 100 gr peynir, 1 adet dukan muffin ve babamın zorla içirdiği 1 çay bardağı havuç suyu.( İnşallah tartıyı çok etkilemez)
Öğle: Kofte, salata, light cola
Aksam: Pul biber ve zerdeçal eklenmiş yogurt.
Hepinizi öpüyorum.

ebrusonmez cnm 1.6 mı gitti lahana sonucu bozdun mu hiç
@w e n d y sen naptın cnm takip edemedim lahanayı bıraktın heralde napıyosun şimdi
Canım toplamda 2.3 gitti lahanayla
4. günden sonra yapmadım. Ama nasipse yarın bir daha başlayayım diyorum
En azından çorbam bitene kadar yapacam.

hadi hayırlı olsun tatlım inşallah gelinliğinde tam içine sindiği gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…