- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.721
canım ne yaptın sen hani mezun edecektik seni bu hafta uğramayışından belliydi kg alacağın bu arada geçmiş olsun
Lahanayı bende sevdim güzel diyet.Ekspresi seviyorum herşey var içinde meyve sebze ekmek bana iyi gelmişti bu hafta reglim de bitcek cumaya kadar yapıyım bakalım ne olcak ona göre gitcem dr ne vitamini alayım cnmLahana detox gibi oldu bana yaa, hayvansal gıdalardan uzak kaldık biraz, hoşuma gitti inan :) sonrasında belki bi dukan daha yaparım ama dukanımsı tabii, meyve ve ceviz-fındık-bademli olanından :)
ya hala kendiyle birilerini kıyaslıyo, sen özelsin canım, kırılıcak kilon da yok maşallah sana
canım doktora git mutlaka ama sana tavsiyem mutlaka vitamin takviyesi de al.
Yok cnm dükan bikac haftadır yapmıyorum şuan misafirlikte şehir dışında yim eve geçince yapacam inş kendime Gore program yaptım ya iki gün sp yaptım cumartesi pazar birgün sebze protein diğer günler sebze ağırlıklı perşembe gunude sp yaptım,yinemedusa38 Ya çok tebrik ederim sen nasıl böyle her hafta 3-4 kilo verebiliyorsun hedefine çok yaklaştın.Sende before after eklesene çok merak ettim. Bende çok sıkı uymama rağmen her hafta aynı miktarda azalmıyorum. Şuan dukan mı yapıyordun?
Hangi diyet o 14 günlük aydınlat bizi tambağımKızlar ben regl oldum. Oh be sonunda rahatladim. Bu kadar artı cikmazdim ama sebeb belli işte napalım. Haftaya cidden bomba bildirim yapmayı düşünüyorum.
Bugün başladım 14 gunluk diyete iyi gidiyor
Afiyet olsun dene yağ tadı yok sadece hemde sadece haşlama yemek zorunda kalmiyorsunBende deneyeyim.Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun cnm :)Merhaba kızlarr. Bugün yatak odası ve oturma odası grubumun siparişini verdik. Gelinliği de belirledim gibi akşam onun da sözleşmesini imzalamaya gideceğim. Bugünkü menümü de paylaşayım.
Sabah: 100 gr peynir, 1 adet dukan muffin ve babamın zorla içirdiği 1 çay bardağı havuç suyu.( İnşallah tartıyı çok etkilemez)
Öğle: Kofte, salata, light cola
Aksam: Pul biber ve zerdeçal eklenmiş yogurt.
Hepinizi öpüyorum.
Bende 4 günden sonra yapmamıştım 1.6 gitmişti. yap cnm bişi olmaz :)Canım toplamda 2.3 gitti lahanayla
4. günden sonra yapmadım. Ama nasipse yarın bir daha başlayayım diyorum
En azından çorbam bitene kadar yapacam.
Lahana detox gibi oldu bana yaa, hayvansal gıdalardan uzak kaldık biraz, hoşuma gitti inan :) sonrasında belki bi dukan daha yaparım ama dukanımsı tabii, meyve ve ceviz-fındık-bademli olanından :)
Sende ekspress tarzı yap istersen cnm
ya hala kendiyle birilerini kıyaslıyo, sen özelsin canım, kırılıcak kilon da yok maşallah sana
canım doktora git mutlaka ama sana tavsiyem mutlaka vitamin takviyesi de al.
Canim sen bu hafta cok ugramadin büyük ihtimal o da etkiledimedusa38 seni cok cok tebrik ediyorum nasil basariyosun her hafta 2 3 kilo vermeyi ben 1 hafta 1kilo verdiysem ertesi hafta ya sabit ya arti cikiyorum
Moralm bozuk desteginize ihtycm var
tambağım dalga mı geciyon 76 dasın farkındasın değiş mi mantıklı hedefler koytatlımBence beceririsiniz kaptanım. Benim de cumaya hedef 71 lerde olmak.
canım bir leğen kısır yemediysen sadece o yapmazKilo veren herkezi tebrik ediyorum
bu hafta kuru fasulye ve kisir yedim onlar bende bi hayli siskinlk yapti kacamak cok yapmadm sadece kisir yemistim off allahim neden hemen geri geliyo bu kilolar
ben çok sevdim canım saolasınAfiyet olsun dene yağ tadı yok sadece hemde sadece haşlama yemek zorunda kalmiyorsun
Bu hafta bende mi lahana yapsam ama ben tembelim habire nasıl uğraşacak o çorbayla
Ne yedin ne içtin ki??Sorma kaptanim aksilikler ust uste geldi bende cok mutsuzm mezun olcam diye beklerken kilo aldm
Hangi diyet o 14 günlük aydınlat bizi tambağım
tambağım dalga mı geciyon 76 dasın farkındasın değiş mi mantıklı hedefler koytatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?