- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.761
Baklavanın daha hafif bi çeşididolanger ne hiç duymadım
Ben baktım ama burada bulamamıştım. Bi ara denemek isterim. Babam alırdı ama sevmezdim. Tadını bile hatırlamıyorum.Ama bi tabak kereviz yedim okadar doyurucu ki sanki dünyayı yedim
Çokta fena değil..Bugünkü menüm
Sabah
Tost
Akşam
Bir baget tavuk
4 kaşık brokoli haslaması
2 kaşık şehriye pilavı
Spor yarım saat stepper
Dolenger de nedir acep :)Ödül yapayım dedim ama ağır bi ödül oldu..
1.5 dilim dolanger yedim..
Bende de arçeliğin var mix go yazın çok kullandım ama epeydir bişi yapmıyomkızlar a101 den turbo blender aldım 55 yl ye smoothie yapmak için markası sinbo en yakın benzerleri 200-300 den başlıyo deneme amaçlı 1armut 1elma ve ananas koydum 1dilimdi sütle yaptım tadı gayet güzel oldu yarın pazardan ıspanak falan alcam bu hafta 1-2gün sıvı diyeti tarzında mı yapsam diyorum
kızlar bugünki ödülüm bulgur pilavı olacak 3-4 kaşık akşam yemeğinde bulgur pilavı yiyeceğim hedefim ptesi ye 71 i görmek cumaya da 70,5 bakalım becerebilecekmiyim
canım bir leğen kısır yemediysen sadece o yapmaz
kızlar menümü yazayım
sabah
çift sarılı sütte peynşrli yumurta
10gr ekmek
ara
1mandalina
öğle
lahana çorbası
2kaşık yoğurtlu kırmızı pancar
akşam 4-5 kaşık bulgur pilavi
1hindi kanat
salata
2kaşık yoğurt
ara
2-3kaşık sakızlı muhallebi
su
3lt
spor yok
akşama kadar iyi idi akşam batırdım (aslında halka tatlı vardı cocuklara muhallebi yapmıştım onu yedim halka tatlı yerine ama ağır geldi)
Selamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı akşamlar
Tebrik ederim takım olarak gayet güzel bir yüzde yakalamışsınızEminim haftaya çok daha güzel bildirimleriniz olur ( ödemi olanlar regl olanlarda toparlar nasılsa )
Biz takım olarak sınırı aşamadık maalesefama olsun hep birinci olamayız ya
Şaka bir yana hepimiz sağlığımıza bir adım daha yaklaşalımda gerisi önemli değil
Bu arada Lahananın 4.cü gününü de bitirdim gibi bir şeyBu saatten sonrada zaten kaçamak yaparsam ayıp olur
Sabah beri 4 kere 3er kepçeden çorbamı içtim
gün içinde aralardada 2 muz ve 3 bardak süt içtim
Umarım yarın çok güzel bir rakam görürümde çok daha istekle devam ederim kilo vermeye
Eksileri görükçe vesile olan sizlerede 1er Sevap point ( kızımın deyimiyle) yazılıyor
Allah razı olsun hepinizden
Çokta fena değil..
Hangisi acaba bi çok var onun
Bencede verebilirsin tabkağımm.
Ödül yapayım dedim ama ağır bi ödül oldu..
1.5 dilim dolanger yedim..
ilk defa denedim kullanışlı gibi bakalım zamanla göreceğiz işe yarayıp yaramadığını asıl yazın güzel olur da şimdi fiyatı düşmüşken alayım dedimNasıl kullanışlı mı kaptanım??
inşallah büşrcım yaaa bu arada senin menü de gayet güzel sen bildiğin gibi yap diyetini bakma başka isveçlere falan baksana yaramadı sanaYaparsın kaptancığım Allahın izniyle bir bakmışsın oluverir
Ahaha kaptancığım güldürdün beni. Bir leğen kısır
Ödül gibi olmuş fazla değil o kadar.
Aleykümselam abla. 4. Gün çoğu gitmiş azı kalmış
İnşallah fena kilolar veririm
bune tambağım yaaa 3 kaşık ne doyuracak lahana çorbası yapsaydın kusana kadar içiyon en azından1. Gün
sabah -öğlen -akşam
3 yk haşlanmış karabugday
1 rendelenmiş elma
1 çay kaşığı tarçın
aralarda salatalık vardı
1. Ara
oğlum dan kalan 1 yumurta beyazın yedim.
Ve evdeki pizza yaparken 1 dilim kadar kaşar attım agzima
2. Ara
salatalık
2 lt su. Sanki bu aralar hava sogudu diye suyu çok içermiyorum
nilsub @inatettimolacak toplight medusa38 morordek
keyifler yerinde haa veysişimHereheeeyyyytttttt gencolar napyrsnzzzz
Bende de var cnm o liste zor değil mi daha önce denedinmiIlk gün Karabugday olan canim menümü paylasirim birazdan
Bende bu tarifi ilk kez yaptım begendimBen baktım ama burada bulamamıştım. Bi ara denemek isterim. Babam alırdı ama sevmezdim. Tadını bile hatırlamıyorum.
Evet canım ben hatta 2 soğan 3 biber ekledim ilk yaptığımda ama dün yaptığımda evde biberim yoktu öyle yaptım ( sıvı kapuska tarzıydı blenderdan geçirmeden evvel :)Bunun içinde soğan ve biber demi olacak
Aleykümselam abla. 4. Gün çoğu gitmiş azı kalmış
ilk defa denedim kullanışlı gibi bakalım zamanla göreceğiz işe yarayıp yaramadığını asıl yazın güzel olur da şimdi fiyatı düşmüşken alayım dedim
inşallah büşrcım yaaa bu arada senin menü de gayet güzel sen bildiğin gibi yap diyetini bakma başka isveçlere falan baksana yaramadı sana
bune tambağım yaaa 3 kaşık ne doyuracak lahana çorbası yapsaydın kusana kadar içiyon en azından
Bende de var cnm o liste zor değil mi daha önce denedinmi
Sukur kaptanım ıyıyummmkeyifler yerinde haa veysişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?