Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de arçeliğin var mix go yazın çok kullandım ama epeydir bişi yapmıyom

kızlar bugünki ödülüm bulgur pilavı olacak 3-4 kaşık akşam yemeğinde bulgur pilavı yiyeceğim hedefim ptesi ye 71 i görmek cumaya da 70,5 bakalım becerebilecekmiyim

Yaparsın kaptancığım Allahın izniyle bir bakmışsın oluverir

canım bir leğen kısır yemediysen sadece o yapmaz

Ahaha kaptancığım güldürdün beni. Bir leğen kısır

Ödül gibi olmuş fazla değil o kadar.

Aleykümselam abla. 4. Gün çoğu gitmiş azı kalmış

Çokta fena değil..

İnşallah fena kilolar veririm

1. Gün

sabah -öğlen -akşam
3 yk haşlanmış karabugday
1 rendelenmiş elma
1 çay kaşığı tarçın

aralarda salatalık vardı
1. Ara
oğlum dan kalan 1 yumurta beyazın yedim.
Ve evdeki pizza yaparken 1 dilim kadar kaşar attım agzima

2. Ara
salatalık

2 lt su. Sanki bu aralar hava sogudu diye suyu çok içermiyorum

nilsub @inatettimolacak toplight medusa38 morordek

Nasıl kullanışlı mı kaptanım??
ilk defa denedim kullanışlı gibi bakalım zamanla göreceğiz işe yarayıp yaramadığını asıl yazın güzel olur da şimdi fiyatı düşmüşken alayım dedim
inşallah büşrcım yaaa bu arada senin menü de gayet güzel sen bildiğin gibi yap diyetini bakma başka isveçlere falan baksana yaramadı sana
bune tambağım yaaa 3 kaşık ne doyuracak lahana çorbası yapsaydın kusana kadar içiyon en azından

Bunun içinde soğan ve biber demi olacak
Evet canım ben hatta 2 soğan 3 biber ekledim ilk yaptığımda ama dün yaptığımda evde biberim yoktu öyle yaptım ( sıvı kapuska tarzıydı blenderdan geçirmeden evvel :)
Aslında herkes kendine göree birşyler yapmış bende kendi damak zevkime güvenerek yaptım umarım işe yarar

Aleykümselam abla. 4. Gün çoğu gitmiş azı kalmış

Evet canım şükür bu günüde rahat geçirdim baştan tedirgin olmuştum ama şükür tahmin ettiğimden bile rahat geçti

Ay ben onu 7 sene önce bekaret denemistim ama 1 kase den fazla icmedim. Belki de ben beceremedim. Ama seyda coskun listelerini seviyorum ve ben aliatigim için beni aciktirmiyor

keyifler yerinde haa veysişim
Sukur kaptanım ıyıyummm
Bu kdr yoğunlugum yetmıyor gıbı sınıf annesı olmustum ıkı kişiyız,
Oglumun sınıf annelerı için kahvaltı duzenledım onunla ugrastım bugun yarın sabahtan gıdecegız, faal olunca kendımı ıyı hıssedıyorum
Dolabımdan elbıse sectım kendımı ıyı hıssettım ve dedım kı haa gayret veysiş 10 kgver ve koruuu snr cok guzell gıyınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…