Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah ben 4 kilo btirdim heral 1 haftada okadr

Ben herşeye yoğurt döker oldum tavuğa kerevize karnabahar ıspanağa meyveye derken çok yemisin 2 kg şunu hadi evdekiler yesin ben 6 kg
Gene iyi yemissin canm ben kendime yarm yagli aliyorum kv tamyagli dost yogurt aliyolar inanirmsn glib yarm yagliyo alstim dost yogurt bana kokuyo resmen margarn var sanki ici de 1 kasik aldm gecn yag yedm sanmi

Gene iyi yemissin canm ben kendime yarm yagli aliyorum kv tamyagli dost yogurt aliyolar inanirmsn glib yarm yagliyo alstim dost yogurt bana kokuyo resmen margarn var sanki ici de 1 kasik aldm gecn yag yedm sanmi
Ben kendim yapıyorum cnm sütun kaymağını aldım oyle caldim ev yoğurdu daha sağlıklı sende evde yap bence

medusa38 sence yarin senin diyetine gecsem bu hafta adam akilli kilo verebilirmiyim sence sen beni yonlendirsen bgun bnu yiyeblirsn fln dye mesela
Benim yaptığım liste var canım her gün ne yiyebilirsin yazayım bak istersen işte herkeste aynı sonucu verir mi denemk lazım ama senin kan grubun sebzeci ise yarayabilir

Benim yaptığım liste var canım her gün ne yiyebilirsin yazayım bak istersen işte herkeste aynı sonucu verir mi denemk lazım ama senin kan grubun sebzeci ise yarayabilir
Benim kan grubum sebzeci canim hemde nasl tavuk fln haftada 3 gun aslnda en fazla kirmizi et ve domates iyi gelmiyo mesela ole yesil sebzeler cok iyi geliyomus bana

Benim kan grubum sebzeci canim hemde nasl tavuk fln haftada 3 gun aslnda en fazla kirmizi et ve domates iyi gelmiyo mesela ole yesil sebzeler cok iyi geliyomus bana
Benimle birlikte yap istersen yarın saf protein zaten pazartesi de sebze meyve protein
Sebze olarak brokoli karnabahar kereviz kırmızı pancar ve salata yapılan yeşillikler sen hangi sebzeleri kullanıyorsun

Benimle birlikte yap istersen yarın saf protein zaten pazartesi de sebze meyve protein
Sebze olarak brokoli karnabahar kereviz kırmızı pancar ve salata yapılan yeşillikler sen hangi sebzeleri kullanıyorsun
Yarın balık yiyecem ben akşam sabahta yumurta peynir arada yoğurt aksamleyinde balık limon ve zero ile yeşillik kullanmiyorum o gunlerde

bgun saf protein yaptim yarinda balik al dedm esime salatyla yicektim oglende karnibahar haslayip yogurtlucktm naosam bilemedm yada 1 hafta daha dukana devm edim snra senin dyetinemi gecsem bilemedm

Ben pazi yogurtlamasini ve karnabahar yogurtlamasini severim taze fasulye yemegini ispanak yemegini kirmizi lahana salatasini ne blim yesil salata fln seviyorum

Zaten balık yiyecek misin karnabahar oda pazartesi ye olmaz mı

Ya facede dukan grubuna katildim yarismaya grdim hatta 1 aylik bi yarisma birazda ondan brakamiyorum
Ben dukani sevdim ama işte diyetimi tam bana hitap etmesi lazım ki bırakmayın bu programı ben omurluk uyguladin serbest zamanım bile var ister yap ister yapma bu hafta yemedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…