- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.881
cok gzel ya iki kisi birden yapinca daha iyi olur daha cok motive olursnz canmEvet canım, birlikte başlıyoruz, o saf proteinle acayip iyi vericektir şimdi, beni geçmese bari :)
insallah canimCnm sende dukandan yorulunca denersin
sende a grubusun heralde canm bize et ve domates iyi gelmiyo bende ole yapim bari4e yakın verdi canım.
3 gün yapalım eşime 3 gün çıktı ideali 85 miş 8 kilo gidicek ondan, birlikte yaparız onunla artık, öğleyin yiyemicek o bende yemem artık, yoğurt yerim akşam da proteini yeriz, sınırlı izinlilere girmicem pek, bi de et ve domatesten uzak durcaz bakalım, kan grubu artı dukan kombo yapmayı planlıyoruz :)
Bide geç vakit yemek yemeyeceksin akşam yemeğini bi sure 5 te ye faydasını gorursun ben 5-6 arası yerim arada bir 6-7 arasina sarktığı oluyo bu gün 6 da yedim miaafirlikten gelince ancak olducok gzel ya iki kisi birden yapinca daha iyi olur daha cok motive olursnz canm
insallah canim
sende a grubusun heralde canm bize et ve domates iyi gelmiyo bende ole yapim bariama esin 3 gunde garanti 2 3 kilo verir erkek metabolizmasi daha hizli calisirmis 1 bcuk ayda hedefine ulasir sende insallah brber ulasirsnz canm
canım bu ne yaw kg aldın diye kızdık ama burda menü yok bişey yememişsinBugunki menum
Sabah
1domates
Kk peynir
1dilm tb ekmk
Ogle
2 bardak ayran
Aksam
1mandalina
1bardak sogan suyu
Su 2litre
Spor yok
toplight morordek inatettimolacak nilsub
Tmm canm ole yapimBide geç vakit yemek yemeyeceksin akşam yemeğini bi sure 5 te ye faydasını gorursun ben 5-6 arası yerim arada bir 6-7 arasina sarktığı oluyo bu gün 6 da yedim miaafirlikten gelince ancak oldu
Nasıl içtim brokoli suyunu blenderlami yaptinHayırlı akşamlar bugünün menüsü
Kahvaltı
Brokolili yumurta
Akşam
2 tabak lahana çorbası
2 fincan yeşil çay
2 bardak brokoli suyu
Bir litre su
Spor 1 saate yakın sabah yürüyüşü
10 dakika stepper
kızlar benim haftasonu kötü geçti cıs yedim ama saat 3te sonrasında meyve atıştırdım günü erken kapadım cıss dediğinde kokoreç bakalım ptesi sabahı kg ne çıkacak bugün 3saat kadar yürüdüm yoruldum 1haftadır evde yatınca çok yorucu geldi hastalık hali devam ediyor kendimi çok yorgun hissediyorum ne zaman toplanacağım yaa neyse benden bu kadar imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın haa
Kaptanım ilk iki yi almidiz tebrik ederim kokorecte ödülü olsun benim odulumde meyvekızlar benim haftasonu kötü geçti cıs yedim ama saat 3te sonrasında meyve atıştırdım günü erken kapadım cıss dediğinde kokoreç bakalım ptesi sabahı kg ne çıkacak bugün 3saat kadar yürüdüm yoruldum 1haftadır evde yatınca çok yorucu geldi hastalık hali devam ediyor kendimi çok yorgun hissediyorum ne zaman toplanacağım yaa neyse benden bu kadar imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın haa
Mandalina ne zamandan beri saf protein hatunSaf protein gunu bgunku menum
Khvalti 2 haslanmis yumurta
Arada su ve 5'i bi arada 1 kupa cay
Aksam ustu yulaf kepekli yogurt
Arada form cay
Aksam
3 firinda baget
3 tane salatalik kornison tursu
Arada 2 kupa kiraz sapi 1 kupa form cay
1 tane madalina
nilsub morordek toplight inatettimolacak
Az yemisin ondan olmuştur okacamakSaf protein gunu bgunku menum
Khvalti 2 haslanmis yumurta
Arada su ve 5'i bi arada 1 kupa cay
Aksam ustu yulaf kepekli yogurt
Arada form cay
Aksam
3 firinda baget
3 tane salatalik kornison tursu
Arada 2 kupa kiraz sapi 1 kupa form cay
1 tane madalina
nilsub morordek toplight inatettimolacak
Mandalina ne zamandan beri saf protein hatun
yok cnim kacamak olrak yazmak istemedm nedenseAz yemisin ondan olmuştur okacamak
Dukana telefon edelim diyete meyve eklesin olmuyo böyle hele kışın meyvesiz olmaz ben şimdi sadece saf protein günlerinde yemiyorum kvlere ilk gittiğim gün bi sürü meyve koydular redettim günü değil diye yarın yerim dedimyok cnim kacamak olrak yazmak istemedm nedenseaz yemekten degil gerckten acikmiyorum artik sadece gzum ac benim nefsime hakim olmayi hala ogrenemedm ogrenemicem bu gidisle galiba meyvesizlik artik basima vurmaya basladi ama arada bole ufak meyve kacamagi yapicam galiba
Cnim ya sirf bu yuzden bile senin dyetine her an gecis yapblirimDukana telefon edelim diyete meyve eklesin olmuyo böyle hele kışın meyvesiz olmaz ben şimdi sadece saf protein günlerinde yemiyorum kvlere ilk gittiğim gün bi sürü meyve koydular redettim günü değil diye yarın yerim dedim
Bu arada cnm az yiyince çok veriyosun kg çünkü vücut direnişe geçiyor kıtlık var saniyo izinli olanlardan fazla yiyebilirsin mesela ben bu şansımı yogurttan yana kullanırım bi haftada 8 kg yoğurt bitti evde şok şokyok cnim kacamak olrak yazmak istemedm nedenseaz yemekten degil gerckten acikmiyorum artik sadece gzum ac benim nefsime hakim olmayi hala ogrenemedm ogrenemicem bu gidisle galiba meyvesizlik artik basima vurmaya basladi ama arada bole ufak meyve kacamagi yapicam galiba
Yine yanlış yazmisim veriyosun dicektimBu arada cnm az yiyince çok veriyosun kg çünkü vücut direnişe geçiyor kıtlık var saniyo izinli olanlardan fazla yiyebilirsin mesela ben bu şansımı yogurttan yana kullanırım bi haftada 8 kg yoğurt bitti evde şok şok
Rahatsizim ya kaptanim istahim yoktucanım bu ne yaw kg aldın diye kızdık ama burda menü yok bişey yememişsin
soğansuyu ne için bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?