- 23 Ağustos 2012
- 14.733
- 38.968
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.861
Ama bu hafta güzel kg verdiğim için pek kaçamak yaptim sayılmaz kaçamak yapınca cumartesiyide sp olarak yapmayı planliyorum
insallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettimTamam canım benim yılbaşı hedefim var 60 ama belki 58 de olur inşallah sende hedefini tutturursun dukani kacamaklar çok etkiliyo çok kacirmamAya calis
Ya aslinda senin diyetinde cok gzel akilimi çelmiyo degilsin hani napsam acaba bilemedmWalla aslında kendi diyetimi yazdım pazardan basliyorum. Geçen hafta bu diyeti yaptım 3.5kg verdim
Pazar sp
Pazartesi sebze protein meyve
Salı sebze
Çarşamba çorba salata
Perşembe sp
Cuma serbest
Cumartesi bugün sebze protein meyve yedim
Sebzeler karnabahar brokoli kereviz ıspanak salatalık lahana domates havuç
Protein olarak tavuk balik c yogurt
hadi bakalim bence bubhafta gzel kilo vericeks ara verdn baska seyler denedin bence iyi gelicek atak sana esindemi seninle brber dukana basliyo yoksaYeniden başlayım diyorum didemcim, kiloyu onunla verdim, bi de doyası yiyip kilo vermek güzeldi, yeniden atak yapıp başlıyoruz eşimle :)
Ahh ah ördekcim bilmem mi, y.lisansı tezde bırakıp kaçmış biriyim :)
Ay çok güzel oluyomuş öyle Ebrucum yaa, naber napıosun??
Elinden geleni yap sen ördekcim, bebiş doğmadan neler yapsan kar hakkaten de,inatettimolacak yuh yani Excel bilmeyeni de ilk kez duydum, Nası yüksek lisans yapcam acaba? Sabrını deniyorlar heralde senin de
insallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettim
Ya aslinda senin diyetinde cok gzel akilimi çelmiyo degilsin hani napsam acaba bilemedm
hadi bakalim bence bubhafta gzel kilo vericeks ara verdn baska seyler denedin bence iyi gelicek atak sana esindemi seninle brber dukana basliyo yoksa
Kaç kaç ben herkesi ikna edebilirim y.lisans doktora yapmamaya, akıllı insan işi degil :))Ahh ah ördekcim bilmem mi, y.lisansı tezde bırakıp kaçmış biriyim :)
Bebek olmuş ya da olmamış benim hocama vız gelirElinden geleni yap sen ördekcim, bebiş doğmadan neler yapsan kar hakkaten de,
Esin ne kadar verdi lahanDaEvet canım, birlikte başlıyoruz, o saf proteinle acayip iyi vericektir şimdi, beni geçmese bari :)
İyi bisey çektirdin ama canını salatasini yapaydin bayıldım ben tadına cevizli falN çok hostu artık her hafta alırımValla kerevizi söyledin canımı çektirdin, salatasını yaptım, 2 gündür yiyorum :)
Cnm sende dukandan yorulunca denersininsallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettim
Ya aslinda senin diyetinde cok gzel akilimi çelmiyo degilsin hani napsam acaba bilemedm
hadi bakalim bence bubhafta gzel kilo vericeks ara verdn baska seyler denedin bence iyi gelicek atak sana esindemi seninle brber dukana basliyo yoksa
Menun cok guzel afiyt olsunBugunku menüm
Sabah
3 sutle yumurta
Çay
Öğle
Meyve tabağı armut yeşil elma ayvadan olusan
Akşam
Kiymali karnabahar
2-3 kaşık yoğurt
Bu akşam ki kacamagimda Zero olsun çok cnm istedi yanında da azcik iğde yerim
Su 2 lt
Spor mekik plank programına uyarım 30 dakika ust bolge egzersiz i
morordek nilsub inatettimolacak toplight
Off kereviz cok kotu kokuyo ya nasil yiyosunDunde bir tabak tavuklu kereviz üzerinde yoğurt dokmustum ama kereviz çok tok tutuyor muş sanki 3 tabak yemiş gibiydim
Kara lahanamiii ay ozlemisim yaAh bunun kara lahanası olacaktı birde yanına mısır ekmeği.
Esin ne kadar verdi lahanDa
İyi bisey çektirdin ama canını salatasini yapaydin bayıldım ben tadına cevizli falN çok hostu artık her hafta alırım
Dükan duraksamada geçmiştir artık 2 gün atak bile yeter sana kilon az
Senin boyun kaçtı??Evet en son düğünümde 55 kg idimsen naptin lahanaya tekrar basladinmi
İğde kabuklu bir meyve baharda ağacı güzel kokarya 100 Gr 50 kalori ve tatlı krizine iyi geliyorMenun cok guzel afiyt olsun
Igne neydi ya
Resim,paylasmistim goremedin mi 164 cnmSenin boyun kaçtı??
Yok başalayadım. Pazartesi tam uyarım inşallah..
Yani kan grubuna göre beslenme geç saat yemeye çalış bi gün önceden yemeğini hazirla yada pratik yemekler yap sebze günlerinde de faydalı sebzelerden ye zaten hedefine ne kaldı surda verirsiniz iki kişi yapmakta daha zevkli olur4e yakın verdi canım.
3 gün yapalım eşime 3 gün çıktı ideali 85 miş 8 kilo gidicek ondan, birlikte yaparız onunla artık, öğleyin yiyemicek o bende yemem artık, yoğurt yerim akşam da proteini yeriz, sınırlı izinlilere girmicem pek, bi de et ve domatesten uzak durcaz bakalım, kan grubu artı dukan kombo yapmayı planlıyoruz :)
Kabuğunu soyup limonlu suya koyarsin ve pişirirken portakal,suyu ve az limon koyarsin hiç koku kalmıyor sırrı buOff kereviz cok kotu kokuyo ya nasil yiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?