- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.921
Zaten balık yiyecek misin karnabahar oda pazartesi ye olmaz mı
Hadi y serbest gunundemi var bak buna cok sevndmBen dukani sevdim ama işte diyetimi tam bana hitap etmesi lazım ki bırakmayın bu programı ben omurluk uyguladin serbest zamanım bile var ister yap ister yapma bu hafta yemedim mesela
Olur zaten bende vermeden dukana dönecektir kaç kg hedefin bu hafta ama kaçamak yapmak bilelim ne kadar gidecekTmm ozman ben yarin seninle basliyorum senin diyetine bakalim ne kadr kilo vericem karnibaharida ertesi gun yerim nolcak1 hafta yaparim baktim bana uydu gzelde kilo verirsem devm ederm brakirim dukani ama vermezsem banada uymazsa devm ederm dukana
Var ama iyi kg verince serbest yapasim gelmedi serbest cuma güzel bi kahvaltı yada öğle yemeği yiyorsun serbest yediysen akşam salata yoğurt yemediysen normal akşam yemegiHadi y serbest gunundemi var bak buna cok sevndm
Tmm soz ben brisine uyunca kacamak yapmiyorum ttuyorum kendimiOlur zaten bende vermeden dukana dönecektir kaç kg hedefin bu hafta ama kaçamak yapmak bilelim ne kadar gidecek
Ben sana hergun özel den o günü atarım benle aynı yersen bence daha iyi olur eksik sebzelerini alBana gunleri acarak bi programini yazarmisin mesela pazar safprotein gunun o gun ne yiyosun yada corba gnunde kahvaltida ne yapiosun onun gbi
Cok gzel ben sabah kullanirim bu hakkimiVar ama iyi kg verince serbest yapasim gelmedi serbest cuma güzel bi kahvaltı yada öğle yemeği yiyorsun serbest yediysen akşam salata yoğurt yemediysen normal akşam yemegi
Peki hangi sebzeleri alim sali gunu pazar kuruluyo burdaBen sana hergun özel den o günü atarım benle aynı yersen bence daha iyi olur eksik sebzelerini al
Kg verince canın isterse tabiCok gzel ben sabah kullanirim bu hakkimi
Krebi dukana uygunmu yapiosun canimKg verince canın isterse tabi
Saf protein yarın sabah haslanmis yumurta
Öğlen kreple peynir akşamda balık işte krep yapmasam yoğurda koyuyorum sınırlı izinli akşam sadece zero olur salata olmadığı icin
Evet aynen dükan saf protein gibi krepte yulaf kepegiyle ben onu sadece sp lerde kullandim yulaf kepeği karbonhidrat yerini tutuyo sebze ve meyvelerle kh aldığım için kullandım diğer gunlerdeKrebi dukana uygunmu yapiosun canim
Evet aynen dükan saf protein gibi krepte yulaf kepegiyle ben onu sadece sp lerde kullandim yulaf kepeği karbonhidrat yerini tutuyo sebze ve meyvelerle kh aldığım için kullandım diğer gunlerde
Evet aynen öyle yapacazOzman sadece saf protein gunlerinde kullanicaz
T tatlitambak naber caniko
Bu hafta gozler bizim uzerimizde ikimzde arti ciktiydik hadi beraber verelimmi artilarmizi tambakim
Aaa hayır görmedimm.Resim,paylasmistim goremedin mi 164 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?