Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten balık yiyecek misin karnabahar oda pazartesi ye olmaz mı

Tmm ozman ben yarin seninle basliyorum senin diyetine bakalim ne kadr kilo vericem karnibaharida ertesi gun yerim nolcak 1 hafta yaparim baktim bana uydu gzelde kilo verirsem devm ederm brakirim dukani ama vermezsem banada uymazsa devm ederm dukana

Tmm ozman ben yarin seninle basliyorum senin diyetine bakalim ne kadr kilo vericem karnibaharida ertesi gun yerim nolcak 1 hafta yaparim baktim bana uydu gzelde kilo verirsem devm ederm brakirim dukani ama vermezsem banada uymazsa devm ederm dukana
Olur zaten bende vermeden dukana dönecektir kaç kg hedefin bu hafta ama kaçamak yapmak bilelim ne kadar gidecek

Olur zaten bende vermeden dukana dönecektir kaç kg hedefin bu hafta ama kaçamak yapmak bilelim ne kadar gidecek
Tmm soz ben brisine uyunca kacamak yapmiyorum ttuyorum kendimi bu hafta aslnda hedefim 67 gormek bide ben dun kizlarla bulusunca burayada yazmstm karbonhidratin dibine vurdum bu sabah 70.2 dim bakalim sabaha ne kadr gidicek

medusa38 senin yyaptığın diyet gayet hoş canım. Benim eşim sanki diyetimi bozacak gibi. Kelle çorbası yap deyip duruyor. Yapıp ta yemediğimi görürse ggıcık olur. Acaba ben de yarın sp mi yapsam....
Bu ara canım acaip yoğurt istiyor yarın sabah olsun da canım yoğurt çekti yiyecem

Bu arada 10 gun kadar tatil sonra gorumceminbana ggelmesi ile hiç dinlenemedemim bugün ne güzel uyuyacam dedim. Kocam da gecede.
Ama oğlum Ateşlendi saat 1 den beri uğraşıyorum oglumla inşaallah çok yükselmez aateşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…