- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.981
Bu hafta kacamaksiz geçti yani benimkilerden cok küçüktü meyve bol yedim ama bugün 65.6 idim yarın daha fazla olur inş bugün sp yaptimSelam kızlar ben bugun anca girebildim ya
Sabahtan sınava gittim, sonra geldim dinlendim. Birazdan misafirimiz gelecegi icin ogleden sonra da ona hazırlıkla gecti
Sizler neler yaptınız, çok kacamak yok sanırım gördügüm kadarıyla hatta artılar gitmisAynen devam, hadi bakalım
Malum geçmiş yoğun olunca gözden kaçıyor.Bende yeni resimlerini görürüm artıkkGelinlikler falan paylasmistim ya ama yeni halimide cekeyim before after yapacam
Ya senin kacamak dedigini ben normal diyette yiyordum canim sen rahat ol bi sey olmazBu hafta kacamaksiz geçti yani benimkilerden cok küçüktü meyve bol yedim ama bugün 65.6 idim yarın daha fazla olur inş bugün sp yaptim
Evet cnm yapacağım yakında sabah atarım takım yogunkenMalum geçmiş yoğun olunca gözden kaçıyor.Bende yeni resimlerini görürüm artıkk
kalirsn sen hatta eksiyle gelirsnYarın sabah ne artılarrr ne artılarrrrr abovv abovvvv bakalım cumaya sabıt kalabılcem mıııı
gene devreler yandiHep bır agızdan konusmayınnn eccıkkk susunnn yavvvv cenenız dustuuu
Gunaydın sekerım toparlarsın dert etmeeeBen haftasonu artılarımı da aldım geldim, motivasyon yerlerde, birkaç kaçamağım oldu ama toparlayamıyorum artık kendimi+1,4'mle geldim bende
bugün niyetliyim, hatta bu hafta tüm niyetli olcam büyük ihtimalle, akşam saf proteinle açıcam tek öğün, bakalım motive edicek mi beni
Kaçamak kraliçesi
diyet kafası böyle oluyo cumartesi de protein günü yaptım kafa uçtu bendeSelam kızlarrr.. Dün yine yoğundum uğrayamadım pek.. Tüm tatlış arkideşlerimi kutluyorum güzel yüzdeler gördük yine.. Kilo alanlar da üzülmesin neler neler verdik biz yine yaparız yine yaparız,güçlüyüz biz unutmayın
Ah tatlım vizeyle kalmıyo ki benım işim.. Vizesi bitiyo bi tur da research article sunum dönüyoruzimanım gevredi literatür taramaktan.. ödev quiz filan işte.. ama sevgili hocalarımıza sorsan ee sınavımız da yok niye boş duruyoruz.. vicdan kalmamış anacım kimsede bi de benim de çok tatlış bir bitirme hocam var ördekciminkinden iyi olmasın morordek lisansken yüksel lisans işi,yüksek lisansken doktora işi yaptırmayı pek sever kendi kendime kalsam yine yaparım işten kaçmam da yeni aldığı datluşlar 3gr enerjimi yedi resmen.. iş gösteriyorum hadi yapın diyorum ben wxcel kulanmayı bilmiyorum diyoooo YIL 2016.olmuş 2017.. hem master programına geliyosun hem bu rahatlık şaştım valla. ben çok bozmuşum kafayı aman herşeyin iyisini yapayım diye sanırım. millet ay biz milmiyoz yapamıyoz diyo çıkıyo işin içinden kafaları rahat bide.. kendimi sorguluyorum bikaç haftadır yanii.
Amaann ördekcimin de dediği gibi bize bir dokun bir ah işit,he de geç bize sen bebeğim
Kıızzz nerdeee nereye attı beni niye görmedimm.. @Pdr93 sineemm kız bana da göstert gelinliğiniiii
Ahahah yandı bu da,birinin daha kervanımıza katılmasından onur ve gurur duydum.. gel bebişim gel hoşgeldingel öp bacım gel ben de öpem
Ördekcim sen özelden veriver bana şu danışmanının adını.. Ben accık bulaşayım ona senle uğraşacak enerjisi kalmasınsöyliym benim bilgisayarcı vakvakıma virüsler salsın bilgisayarlarına mail atamasın bi daha sana
Kız yeter ki iste sen bütün okulun mühendislerini seferber edeyim burdaki hocaların da acısını seninkinden çıkarsınlar
Gunaydın sekerım toparlarsın dert etmeee
günaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artıkBen haftasonu artılarımı da aldım geldim, motivasyon yerlerde, birkaç kaçamağım oldu ama toparlayamıyorum artık kendimi+1,4'mle geldim bende
bugün niyetliyim, hatta bu hafta tüm niyetli olcam büyük ihtimalle, akşam saf proteinle açıcam tek öğün, bakalım motive edicek mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?