Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arti cikanlar @w e n d y toz-pembe noluyo kizlar topalrsnz uzulmeyin cabuk gelen cabuk gider aysenil unutma
toparlicam canım inşallah ama moralim bozuluyor her pazartesi
aynen ya benimde hedefe yaklaştıkça gitmiyor şu 67 direnç noktası heralde bende vücut direniyor düşmemek için

Dükan ekspress dene ozaman 3.gun meyvede ekleniyor

toparlicam canım inşallah ama moralim bozuluyor her pazartesi

aynen ya benimde hedefe yaklaştıkça gitmiyor şu 67 direnç noktası heralde bende vücut direniyor düşmemek için
Cnm evde spor yapabilen belki işe yaradı vücut yuruyuste alışmıştır menumde antep fıstığı hariç kaçamak yok belki ödemin falan vardır olamaz mı bugün sp yapınca sabah bi daha tartil

Arti cikanlar @w e n d y toz-pembe noluyo kizlar topalrsnz uzulmeyin cabuk gelen cabuk gider aysenil unutma

hiç unutmama fırsat vemiyosun krakercim saolasın gitçek tabi gaza geldim şu an.

Wendy çim hiç moralini bozma gidecek elbet bu hafta verirsin oructa tuttuguna Gore az miktar sebzedemi alsan sonra uzun sure aç kalıp protein almak midene dokunmasin cacık veya salata turude olur

ya yoğurt mutlaka yicem nasıl olsa, cacık yaparım olmadı, soğan doğrarım biraz da, az biraz sebzesiz de olsun madem.

valla iyi düşün ben veremediğim gibi tüm motivem de bozuldu, şişkinlik yaptı bende, dukanla ne güzel sıfır göbek olmuştum
Canim benim hic moralini bozma aynen devm et dahada gzel kilolar vericegine eminim ben toz-pembe canm sende hic canini sikma cabuk gelen cbuk gider 800 gr nedirki safproteinle 1 gunde gder bakarsn
Haydi bakalim arti gelen arkadaslarim hepinizz caninizi skmayin sirkelenin kendinize gelin ben emnim cumaya super eksilerle geliceksnz

Ben simdi tartilip geliyorum yazicam size

Cnm evde spor yapabilen belki işe yaradı vücut yuruyuste alışmıştır menumde antep fıstığı hariç kaçamak yok belki ödemin falan vardır olamaz mı bugün sp yapınca sabah bi daha tartil
umarım ödemdir canım.. bugün sp yapmıyorum canım salı perşembe yapcam bu hafta bakalım .. galiba vücut yürüyüşe alıştı ya aslında tartıya çok takılmayın diyolar görünüş önemli olan bana da öyle geliyo bacaklarımda sıkılaşma var bunu gözle görebiliyorum .. karnım dümdüz oldu .. bu hafta bide daha çok yürüdüm eşim arabayı sattı normalde sabah beni ana yola kadar çıkarırdı artık araba olmadığı için sabah daha çok yürüyorum .. şu basenler bi gitsin bacaklarım istediğim gibi olsun yeter bana
Bu hafta bolbol sebze ye sen A onlara et pek iyi gelmiyormus bu sırada çok oldu
evet ya sebze yiyim bari özledim valla geçen hafta 4 gün sp günü yaptım dünde mangal vardı gene et yedim vucüt sebze istiyor artık
inşallah kuzum ya her pazartesi moralim bozuluyor valla sinir oluyorum

Selam kizlar nazar mi degdirdim nedir arti pek yok yazmistim dun bugun çıktı ortaya artılar
+1,4'luk ne yedin wendycim toparlan cabucak. Zaten sabitlerde geziyodun artı sana hic olmamis canim
günaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artık
+0,800 geldim bende
Menulerini de gordum aslinda neden arti geldin ki? Odem falan mi oldu acaba ya da regl dönemi mi yaklaşıyor?
Ben de bir kilo artı çıktım ya o kadar az yememe rağmen anlamıyorum yeminle bir günde nedir bu çektiğim. Mens döneminden midir nedir
Haydiii bir artı daha... Aslinda iyi gidiyordun sen, neyse gecici bir seydir diye umalim bari
Cok gecmis olsun canım Dukan ile toparlarsin diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…