- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.021
toparlicam canım inşallah ama moralim bozuluyor her pazartesiArti cikanlar @w e n d ytoz-pembe noluyo kizlar topalrsnz uzulmeyin cabuk gelen cabuk gider aysenil unutma
aynen ya benimde hedefe yaklaştıkça gitmiyor şu 67 direnç noktası heralde bende vücut direniyor düşmemek içinkuzucum valla ben başladım bile, niyetliyim zaten, akşam saf proteinle açıcam, bu hafta da öyle devam edicem, benim çok kilom kalmadığından gitmiyo maalesef, sen eminim dukanla süper vericeksin ama, durdugun hata inan ki, bende kamuda çalışıyorum, illaq hergün bi protein çıkıyo, diyet menüde falan, olmadı light ton balığıyla idare ediceksin öğleleri.. bu arada sınırlı izinlileri çok mecbur kalmadıkca kullanmamak gerekiyomuş, duraklama yapıyo bilgine
Dükan ekspress dene ozaman 3.gun meyvede ekleniyorya kızlar ben hafta sonu giremiyorum bu da benim için sıkıntı oluyor biraz.. girme imkanım da hiç yoktelefondan girsem bir iki sayfadan sonra kapatıyor programı beni böyle idare ediverin
ben ataktan sonra sadece pazartesi ve perşembe sp yapıcam canım diğer günler güçlendirme gibi yapıcam günde 1-2 meyve falan yerim. dukanı yapamam güvenmiyorum kendime. öğlen yemek hazırlayamam benyemekhanede yicem yani ne çıkarsa pilav makarna falan almadan yemeklerden yicem buğday benim kan grubuma yaramıyormuş hiç o yüzden bundan sonra yulaf kepeğinden yaptığım ekmekleri yerim arada sıkılınca migrosun yulaf ekmeğinden yerim öyle toplama bişeyler yapıcam bakalım. şu 4 gün bi geçsin de çok sıkıldıım yaa 115 in altını bari göreyim. bu diyetisyenin diyeti ile bi tek ilk gün verdim sonrası fena.. şimdi 117,4 falandı dün bugün geç kaldım tartılamadım da yarın sabah tartılıcam bakalım
Cnm evde spor yapabilen belki işe yaradı vücut yuruyuste alışmıştır menumde antep fıstığı hariç kaçamak yok belki ödemin falan vardır olamaz mı bugün sp yapınca sabah bi daha tartiltoparlicam canım inşallah ama moralim bozuluyor her pazartesi
aynen ya benimde hedefe yaklaştıkça gitmiyor şu 67 direnç noktası heralde bende vücut direniyor düşmemek için
Yeniden mi basladin lahanaya şuan kaç kg sunMiss gibi lahana çorbamı içtim mandalinamı yedim geldim..
Anlatın bakimm ne var ne yok..
Bu hafta bolbol sebze ye sen A onlara et pek iyi gelmiyormus bu sırada çok oldugünaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artık
+0,800 geldim bende
Arti cikanlar @w e n d ytoz-pembe noluyo kizlar topalrsnz uzulmeyin cabuk gelen cabuk gider aysenil unutma
Wendy çim hiç moralini bozma gidecek elbet bu hafta verirsin oructa tuttuguna Gore az miktar sebzedemi alsan sonra uzun sure aç kalıp protein almak midene dokunmasin cacık veya salata turude olur
Canim benim hic moralini bozma aynen devm et dahada gzel kilolar vericegine eminim benvalla iyi düşün ben veremediğim gibi tüm motivem de bozuldu, şişkinlik yaptı bende, dukanla ne güzel sıfır göbek olmuştum
Kızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
umarım ödemdir canım.. bugün sp yapmıyorum canım salı perşembe yapcam bu hafta bakalım .. galiba vücut yürüyüşe alıştı ya aslında tartıya çok takılmayın diyolar görünüş önemli olan bana da öyle geliyo bacaklarımda sıkılaşma var bunu gözle görebiliyorum .. karnım dümdüz oldu .. bu hafta bide daha çok yürüdüm eşim arabayı sattı normalde sabah beni ana yola kadar çıkarırdı artık araba olmadığı için sabah daha çok yürüyorum .. şu basenler bi gitsin bacaklarım istediğim gibi olsun yeter banaCnm evde spor yapabilen belki işe yaradı vücut yuruyuste alışmıştır menumde antep fıstığı hariç kaçamak yok belki ödemin falan vardır olamaz mı bugün sp yapınca sabah bi daha tartil
evet ya sebze yiyim bari özledim valla geçen hafta 4 gün sp günü yaptım dünde mangal vardı gene et yedim vucüt sebze istiyor artıkBu hafta bolbol sebze ye sen A onlara et pek iyi gelmiyormus bu sırada çok oldu
inşallah kuzum ya her pazartesi moralim bozuluyor valla sinir oluyorumCanim benim hic moralini bozma aynen devm et dahada gzel kilolar vericegine eminim bentoz-pembe canm sende hic canini sikma cabuk gelen cbuk gider 800 gr nedirki safproteinle 1 gunde gder bakarsn
Haydi bakalim arti gelen arkadaslarim hepinizz caninizi skmayin sirkelenin kendinize gelin ben emnim cumaya super eksilerle geliceksnz
Ben simdi tartilip geliyorum yazicam size
canım geçmiş olsun kıyamam ben onaKızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
+1,4'luk ne yedin wendycim toparlan cabucak. Zaten sabitlerde geziyodun artı sana hic olmamis canimBen haftasonu artılarımı da aldım geldim, motivasyon yerlerde, birkaç kaçamağım oldu ama toparlayamıyorum artık kendimi+1,4'mle geldim bende
bugün niyetliyim, hatta bu hafta tüm niyetli olcam büyük ihtimalle, akşam saf proteinle açıcam tek öğün, bakalım motive edicek mi beni
Menulerini de gordum aslinda neden arti geldin ki? Odem falan mi oldu acaba ya da regl dönemi mi yaklaşıyor?günaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artık
+0,800 geldim bende
Haydiii bir artı daha... Aslinda iyi gidiyordun sen, neyse gecici bir seydir diye umalim bariBen de bir kilo artı çıktım ya o kadar az yememe rağmen anlamıyorum yeminle bir günde nedir bu çektiğim. Mens döneminden midir nedir
Cok gecmis olsun canım Dukan ile toparlarsin diye dusunuyorumKızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
Geçmiş olsun cnmKızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
Aticam cnm az bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?