Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

+1,4'luk ne yedin wendycim toparlan cabucak. Zaten sabitlerde geziyodun artı sana hic olmamis canim

canım lahana diyeti sonrası toparlayamadım, gün içinde meyve çok yiyodum, bi de hafta sonu arkadaş oturmasında kızımdan kalanları yedim ama öle deli gibi yemedim valla, kabızlık sıkıntım devam etmekte, çabuk gelen çabucacık gidicek ördekcim yapcak bişi yok

bende anlamadım canım dün akşam meyve yedim bide dün pek su içmedim ondan mı acaba bilemedim ki
Aticam cnm az bekle
bekliyoruzzzzz

Kızlar selam. Bütün hafta sonu sabittim yoğun bi h.sonu geçirdim cumartesı sadece kahvaltı edebıldım,pazar da mısafırım geldı acık bufe kahvaltıya gıttık marul kemırdım bolca..bın cesıt peynır.. bıraz bıraz yedım dıgerlerınden de sımıt yedım kacamak sayılacak borek fılan yımedımm,akşamüstü de 2lahmacun yedim.. Ve dün gecee regli oldum tüm gece ağladım sancıdan..okula da gidemedim. tartı da 70,1 gördüm sağolsun. tam +900noldu yanı.. cumaya allah kerim

Malesef bende haftasonundan + 800 çıktım. Ama o çekirdeklerden ve çiğkofte den sonra olacağı buydu. Neyse ağlamaya gerek yok haftaiçi tam gaz dukanla vereceğim inşallah. Şu 70 in altını bir göreyim baya rahatlayacam. Ama inanın sürekli diyette olma düşüncesi çok sıkmaya başladı. Kolay değil 22 kilo oldu. Hani rahat rahat verebilsem zamanım kısıtlı olmasaydı iyiydi. Şuan 100 gram alsam diken üstünde gibiyim.

tebrik ediyorum canımm
senin kilo sadece üstteymiş canım bacaklar ince
kaç kilo fark var arada ?
Ya ilk başladığım resmi silmisim eşimin hafıza kartında kilerde telefon değişirken silindi burdakine 85 kg yum fark 20 Evet benim kilo hala ustte

İnşallah cnm bende öyle düşünüyorum
Geçmiş olsun cnm
Sağol cnm

Ya ilk başladığım resmi silmisim eşimin hafıza kartında kilerde telefon değişirken silindi burdakine 85 kg yum fark 20 Evet benim kilo hala ustte
hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..

hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
Resm cekilme acisida farkli mesela borbolu kiyafetinde fark belli oluyo ama kirmizilida cok belli olmuyo ama daha cok kilosu gobekteymis oyuzden yandan cekilmis bi fotosu olsaydo dha iyi anlardik giden kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…