- 23 Ağustos 2012
- 14.731
- 38.964
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.041
+1,4'luk ne yedin wendycim toparlan cabucak. Zaten sabitlerde geziyodun artı sana hic olmamis canim
bende anlamadım canım dün akşam meyve yedim bide dün pek su içmedim ondan mı acaba bilemedim kiSelam kizlar nazar mi degdirdim nedir arti pek yok yazmistim dun bugun çıktı ortaya artılar
+1,4'luk ne yedin wendycim toparlan cabucak. Zaten sabitlerde geziyodun artı sana hic olmamis canim
Menulerini de gordum aslinda neden arti geldin ki? Odem falan mi oldu acaba ya da regl dönemi mi yaklaşıyor?
Haydiii bir artı daha... Aslinda iyi gidiyordun sen, neyse gecici bir seydir diye umalim bari
Cok gecmis olsun canım Dukan ile toparlarsin diye dusunuyorum
bekliyoruzzzzzAticam cnm az bekle
Aynen merakla bekliyoruz
Malesef bende haftasonundan + 800 çıktım. Ama o çekirdeklerden ve çiğkofte den sonra olacağı buydu. Neyse ağlamaya gerek yok haftaiçi tam gaz dukanla vereceğim inşallah. Şu 70 in altını bir göreyim baya rahatlayacam. Ama inanın sürekli diyette olma düşüncesi çok sıkmaya başladı. Kolay değil 22 kilo oldu. Hani rahat rahat verebilsem zamanım kısıtlı olmasaydı iyiydi. Şuan 100 gram alsam diken üstünde gibiyim.Kızlar selam. Bütün hafta sonu sabittim yoğun bi h.sonu geçirdim cumartesı sadece kahvaltı edebıldım,pazar da mısafırım geldı acık bufe kahvaltıya gıttık marul kemırdım bolca..bın cesıt peynır.. bıraz bıraz yedım dıgerlerınden de sımıt yedım kacamak sayılacak borek fılan yımedımm,akşamüstü de 2lahmacun yedim.. Ve dün gecee regli oldum tüm gece ağladım sancıdan..okula da gidemedim. tartı da 70,1 gördüm sağolsun. tam +900noldu yanı.. cumaya allah kerim
İşte kızlar yeni ben
super degisimmm dimi amaİşte kızlar yeni ben
Ya ilk başladığım resmi silmisim eşimin hafıza kartında kilerde telefon değişirken silindi burdakine 85 kg yum fark 20 Evet benim kilo hala usttetebrik ediyorum canımm
senin kilo sadece üstteymiş canım bacaklar ince
kaç kilo fark var arada ?
Saol cnm hep beraber inssuper degisimmm dimi amamasallahin varr gnden gune eriyosun canm merk etme gelinlik resmlerndeki gbi olucaksn yaknda emnim ben
Sağol cnm benimgeçmiş olsun matildacım
Sağol cnm hastalık çocukları çiçek gibi solduruyorcanım geçmiş olsun kıyamam ben ona
İnşallah cnm bende öyle düşünüyorumSelam kizlar nazar mi degdirdim nedir arti pek yok yazmistim dun bugun çıktı ortaya artılar
Menulerini de gordum aslinda neden arti geldin ki? Odem falan mi oldu acaba ya da regl dönemi mi yaklaşıyor?
Haydiii bir artı daha... Aslinda iyi gidiyordun sen, neyse gecici bir seydir diye umalim bari
Cok gecmis olsun canım Dukan ile toparlarsin diye dusunuyorum
Sağol cnmGeçmiş olsun cnm
hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..Ya ilk başladığım resmi silmisim eşimin hafıza kartında kilerde telefon değişirken silindi burdakine 85 kg yum fark 20 Evet benim kilo hala ustte
Resm cekilme acisida farkli mesela borbolu kiyafetinde fark belli oluyo ama kirmizilida cok belli olmuyo ama daha cok kilosu gobekteymis oyuzden yandan cekilmis bi fotosu olsaydo dha iyi anlardik giden kilolarihadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
Vallahi tam ben yazicaktim bencede bi kursun doktursunler nazar degdi bizeKaptanlarım takıma bi kurşun döktürün yaw, nazar mı değidi bize naaptı artı gelmeyen 2 kişi var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?