- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.081
dgru dyosun canim ben mesela cok kiloluyum cok cirkinim dye gezerken tandklarm hayr okdr gstermiyosun diyolardi gcik ediyolar beni173 benim boy canım boy uzun bence baya gösteriyorum fazla bile olabilirim hatta çünkü insan kiloluyken tartılmak istemiyor daha fazla bile olabilirim o resimde
ayy saol canim evet ise yaricak galibaLahanam bitmemişti bendebitene kadar yapayım dedim.
Sabah tartılamadım. Ama cumartesi 58.9 olmuştum.
Ayy çok geçmiş olsun.
Muhteşemsin yaa
Böyle gidersen yakında manken olacan
Geçmiş olsun canım.Kiloyu düşünme biliyorsun şişkinlikten
Çok şükür eksiyle gelen biri çıktı
Vayy işe yarıyor demekk
Normal doğumda daha mı az göbek kalıyor..Anam ben hala L beden gyiyorum bazen Xl ama omuzlarim genis benim dgru bak ben 1 sezeryan oldm ama normal dgumla cok farkli gbek kaliyo ister istemez oda sporla gidecek artikama en son triko aldm standart bedendi baskada almadim suan kac beden giyiniyorum bilmiyorum
Bence kiloluyken çekilen resim yandan olmadığı için net olarak belli değil ama yinede bayağı fark var. Muhteşem bi evrim.belkide göğüslerden belli olmuyordur canım geçmiş olsun bahsetmiştin hastalıktan
o yüzden üst kısım iri duruyor biraz ama hepimizin gayesi aynı umarım istediğimiz vücuda sahip oluruz hepimiz
beni yanlış anlama belki de dediğin gibi daha zayıfken çekilmiş bir resimdir o çünkü arada 20 kilo var gibi durmuyo gerçekten
Kolların göbeğin bacakların özellikle yüzün çokçok değişmiş. Sanki başka biri oluvermişin..sağol canım gerçekten çok fark var ben kendimi çekik gözlü sanıyorsum meğersem kilodan öyleymiş gözlerim kilo verince gözlerim büyüdü ortaya çıktı
Bence ole kimibgrsem normal dgumla dgum yapan gobeksiz ama sezeryan olanlarin hepsinde zayfta olsan kiloluda olsan gbek oluyo en zayflarnda bile ayva gobegi gbi kaliyoNormal doğumda daha mı az göbek kalıyor..
Aynen yandan olsaymis daha gzel belli olurmusBence kiloluyken çekilen resim yandan olmadığı için net olarak belli değil ama yinede bayağı fark var. Muhteşem bi evrim.
Canım kemik iriliğine göre değişiyor.Benim görümcem doğumdan sonra 68'di ama baksam en az 75 dersin. Aramızda bikaç kilo fark var..dgru dyosun canim ben mesela cok kiloluyum cok cirkinim dye gezerken tandklarm hayr okdr gstermiyosun diyolardi gcik ediyolar beniama benim boy kisa ya 1.60 boy benim topac gbiydim ozmanlar
Isde onu demek istiyorum canm ben ince kemikliyim kilomu gstermiyorum okadrCanım kemik iriliğine göre değişiyor.Benim görümcem doğumdan sonra 68'di ama baksam en az 75 dersin. Aramızda bikaç kilo fark var..
Aslında başta hep normal doğum yapayım diyordum ama korkuyorum. Buda aklımda bulunsun.. Bi sağlık sorunu olmadan tercih etmem artıkk..Bence ole kimibgrsem normal dgumla dgum yapan gobeksiz ama sezeryan olanlarin hepsinde zayfta olsan kiloluda olsan gbek oluyo en zayflarnda bile ayva gobegi gbi kaliyo
Evet cnm benim omuzlar gens Ma bacakların inceCanım kemik iriliğine göre değişiyor.Benim görümcem doğumdan sonra 68'di ama baksam en az 75 dersin. Aramızda bikaç kilo fark var..
Canim dgum tercih meselesi olmamsi lazm bence dogaya tabiyata brak kendini ben normal dgurcam dye yirtindm cok bekledm agladim zirladim ama 40 hafta 3 gunlukken sezeryan olmak zorunda kaldm olucaklar oluyo degistiremeyizAslında başta hep normal doğum yapayım diyordum ama korkuyorum. Buda aklımda bulunsun.. Bi sağlık sorunu olmadan tercih etmem artıkk..
Kız 55'de bile genç kız gibi duracaksın sen..Doğum yapmak herkeste farklı oluyo henüz bebek sahibi olmayanlar bebekten sonra aynı kiloda farklı kuracaksınız bende bu ust bölgeden dolayı hedefi 50 ye çekeceğim göbeği eriteyimde varsın gogus büyük dursun genç kizligim gibi olmamı beklemeyi anacim 38 yaşındayım
Bende kalıplıyım. Çok değil ama kemiklerim iri sayılır.Evet cnm benim omuzlar gens Ma bacakların ince
Evet öyle nasip meselesi ama benim kuzenim bi sıkıntı olmadığı halde sezeryan istemişti. Böyle bi durumda normal isterim ama yapacak bişey yoksa mecbur..Canim dgum tercih meselesi olmamsi lazm bence dogaya tabiyata brak kendini ben normal dgurcam dye yirtindm cok bekledm agladim zirladim ama 40 hafta 3 gunlukken sezeryan olmak zorunda kaldm olucaklar oluyo degistiremeyiz
Eki Görüntüle 1914661
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu banaarada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm
Allah kabul etsin canım. Bende lahanadan sonra oruç tutmayı düşünüyorum.Bana çok iyi geliyor.Hem bırcum var hemde az yemiş oluyorum.
şişko halimde 83-84 kilo zayıf halimde 65 falan olmam lazım düğünümde 63 kiloya kadar düşmüştüm canım valla evrim geçirdim herkez çok şaşırmıştı
sağol canım gerçekten çok fark var ben kendimi çekik gözlü sanıyorsum meğersem kilodan öyleymiş gözlerim kilo verince gözlerim büyüdü ortaya çıktı
Benimde çocukların ikisi de başı yukardaydi normal doğum imkansızdı hayırlısı boyleymis goguslerim şuan çok sarkti bu daha kuculmus halı o hastalık mahvettin nerdeyse kaldıracaktır curumustu ama bi mucizeyle iyileşti varsın sarkık olsun benim olsunCanim dgum tercih meselesi olmamsi lazm bence dogaya tabiyata brak kendini ben normal dgurcam dye yirtindm cok bekledm agladim zirladim ama 40 hafta 3 gunlukken sezeryan olmak zorunda kaldm olucaklar oluyo degistiremeyiz
İşte kızlar yeni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?