- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.061
Bana da sanki bir 10 kilo filan fark varmış gibi geldi. Açıdan mı artık anlamadım ama çok belli olmamış fotograflarda.hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
Wendycim sende bize katil bacim ayseyle gzel kilo vericegime inaniyorum ben
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu banaResm cekilme acisida farkli mesela borbolu kiyafetinde fark belli oluyo ama kirmizilida cok belli olmuyo ama daha cok kilosu gobekteymis oyuzden yandan cekilmis bi fotosu olsaydo dha iyi anlardik giden kilolari
Vay kız sende evrim geçirmişsin. Kaç kilosun bu resimlerde? Evet 20 kilo her türlü belli ediyor kendini. 3 5 kilo kıyafetten fark edebilir de 20 kilo gosteriyorEki Görüntüle 1914661
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu banaarada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm
Evet baya fark var seninkinde gozle grulur bi sekilde belli isde kisiden kisiye degisiyo galiba bilemedmEki Görüntüle 1914661
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu banaarada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm
Kaçamak sonrası +200'düm ama bugun tartılamadım. Eşimin çıkması gerekiyordu direk kahvaltıya oturduk.canım lahanaya devam mı senin? bırakınca aldın mı? kocam almadı valla, akşama ona da lahana yapcam, sabah normal kaffaltı yaptı ekmeksiz ama.
Canım lahana bittikten sonra da hafif takılmak gerekiyor. Bende geri gelmedi..sıkıldım ama ya her pazartesi böyle oluyo kendimi dövesim varr
lahanayla verilen kilolar geri gelmiyor mu harbiden ya bende mi yapsam acepp
Tmm canim beklerizkuzum niyetliyim inşallah bu hafta, önümüzdeki haftaya geleyim sen başla
4.günden sonra yapmamıştım.Bu hafta tekrar başlayayım dedim.Sen yarıda bıraktın anlaşılan.günaydın daha yapıyomusun lahana
Allah kabul etsin canım. Bende lahanadan sonra oruç tutmayı düşünüyorum.Bana çok iyi geliyor.Hem bırcum var hemde az yemiş oluyorum.kuzucum valla ben başladım bile, niyetliyim zaten, akşam saf proteinle açıcam, bu hafta da öyle devam edicem, benim çok kilom kalmadığından gitmiyo maalesef, sen eminim dukanla süper vericeksin ama, durdugun hata inan ki, bende kamuda çalışıyorum, illaq hergün bi protein çıkıyo, diyet menüde falan, olmadı light ton balığıyla idare ediceksin öğleleri.. bu arada sınırlı izinlileri çok mecbur kalmadıkca kullanmamak gerekiyomuş, duraklama yapıyo bilgine
şişko halimde 83-84 kilo zayıf halimde 65 falan olmam lazım düğünümde 63 kiloya kadar düşmüştüm canım valla evrim geçirdim herkez çok şaşırmıştıVay kız sende evrim geçirmişsin. Kaç kilosun bu resimlerde? Evet 20 kilo her türlü belli ediyor kendini. 3 5 kilo kıyafetten fark edebilir de 20 kilo gosteriyor
baktım böyle takılıp kalırsam yaparım belki bende lahanaCanım lahana bittikten sonra da hafif takılmak gerekiyor. Bende geri gelmedi..
şişko halimde 83-84 kilo zayıf halimde 65 falan olmam lazım düğünümde 63 kiloya kadar düşmüştüm canım valla evrim geçirdim herkez çok şaşırmıştı
baktım böyle takılıp kalırsam yaparım belki bende lahana
Belki onu çekildiğinde seksendim tam hatırlamıyorum kilolu olunca pek resimde çekilmiyordum başka yokhadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
173 benim boy canım boy uzun bence baya gösteriyorum fazla bile olabilirim hatta çünkü insan kiloluyken tartılmak istemiyor daha fazla bile olabilirim o resimdeO resmde 83 kilomusun sende benim gibi ince kemiklisin galiba bzim kilolarimiz cok belli olmuyo galiba ya bid senin byunda var ondan da belli olmaz orda 83 gstermiyosun ama 75 fln gbi geldi bana
Lahanam bitmemişti bendebitene kadar yapayım dedim.Yeniden mi basladin lahanaya şuan kaç kg sun
Ayy çok geçmiş olsun.Kızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
Muhteşemsin yaaİşte kızlar yeni ben
Geçmiş olsun canım.Kiloyu düşünme biliyorsun şişkinliktenKızlar selam. Bütün hafta sonu sabittim yoğun bi h.sonu geçirdim cumartesı sadece kahvaltı edebıldım,pazar da mısafırım geldı acık bufe kahvaltıya gıttık marul kemırdım bolca..bın cesıt peynır.. bıraz bıraz yedım dıgerlerınden de sımıt yedım kacamak sayılacak borek fılan yımedımm,akşamüstü de 2lahmacun yedim.. Ve dün gecee regli oldum tüm gece ağladım sancıdan..okula da gidemedim. tartı da 70,1 gördüm sağolsun. tam +900noldu yanı.. cumaya allah kerim
Çok şükür eksiyle gelen biri çıktıKizlarrrrrr ben 200 gr eksideyim
68.9 kiloyum 68 de gordum
Vayy işe yarıyor demekkDunmedusa38 diyetine basladm 1 kilo gtti dunden bugune bakalim cumaya hedefim 66.8 bakalim tutturabilcekmiyim
Anam ben hala L beden gyiyorum bazen Xl ama omuzlarim genis benim dgru bak ben 1 sezeryan oldm ama normal dgumla cok farkli gbek kaliyo ister istemez oda sporla gidecek artikBelki onu çekildiğinde seksendim tam hatırlamıyorum kilolu olunca pek resimde çekilmiyordum başka yok
Senin boy uzun ve ben 164 sanıyordum ama diyetisyen 162 ölçtü
Benim kilom her zaman usttedydi çok farklı gelmeyebilir hastalıktan sonra goguslerden iltihaplanması sisti ve çok büyüdü,sporla toparlamaya çalışıyorum gobekte 2 sezaryan var yılbaşında ancak sporla toparlarim belki L beden büyük geliyo şuan ustumdeki L eskisi gibi açık değilim kapaliyim o yüzden darda giymiyorum
Olursun tabi neden olmayasın.Muhteşem gidiyorsun..Yılbaşında böyle olurum belki kim bilir
Ayy sendede çok aşırı fark var..Bu halinle gayet güzel olmuşun..Eki Görüntüle 1914661
belkide göğüslerden belli olmuyordur canım geçmiş olsun bahsetmiştin hastalıktanBelki onu çekildiğinde seksendim tam hatırlamıyorum kilolu olunca pek resimde çekilmiyordum başka yok
Senin boy uzun ve ben 164 sanıyordum ama diyetisyen 162 ölçtü
Benim kilom her zaman usttedydi çok farklı gelmeyebilir hastalıktan sonra goguslerden iltihaplanması sisti ve çok büyüdü,sporla toparlamaya çalışıyorum gobekte 2 sezaryan var yılbaşında ancak sporla toparlarim belki L beden büyük geliyo şuan ustumdeki L eskisi gibi açık değilim kapaliyim o yüzden darda giymiyorum
sağol canım gerçekten çok fark var ben kendimi çekik gözlü sanıyorsum meğersem kilodan öyleymiş gözlerim kilo verince gözlerim büyüdü ortaya çıktıAyy sendede çok aşırı fark var..Bu halinle gayet güzel olmuşun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?