Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
Bana da sanki bir 10 kilo filan fark varmış gibi geldi. Açıdan mı artık anlamadım ama çok belli olmamış fotograflarda. medusa38 senin boy kaçtı?

Resm cekilme acisida farkli mesela borbolu kiyafetinde fark belli oluyo ama kirmizilida cok belli olmuyo ama daha cok kilosu gobekteymis oyuzden yandan cekilmis bi fotosu olsaydo dha iyi anlardik giden kilolari
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu bana arada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm

Vay kız sende evrim geçirmişsin. Kaç kilosun bu resimlerde? Evet 20 kilo her türlü belli ediyor kendini. 3 5 kilo kıyafetten fark edebilir de 20 kilo gosteriyor

Evet baya fark var seninkinde gozle grulur bi sekilde belli isde kisiden kisiye degisiyo galiba bilemedm

Allah kabul etsin canım. Bende lahanadan sonra oruç tutmayı düşünüyorum.Bana çok iyi geliyor.Hem bırcum var hemde az yemiş oluyorum.

Vay kız sende evrim geçirmişsin. Kaç kilosun bu resimlerde? Evet 20 kilo her türlü belli ediyor kendini. 3 5 kilo kıyafetten fark edebilir de 20 kilo gosteriyor
şişko halimde 83-84 kilo zayıf halimde 65 falan olmam lazım düğünümde 63 kiloya kadar düşmüştüm canım valla evrim geçirdim herkez çok şaşırmıştı
Canım lahana bittikten sonra da hafif takılmak gerekiyor. Bende geri gelmedi..
baktım böyle takılıp kalırsam yaparım belki bende lahana

O resmde 83 kilomusun sende benim gibi ince kemiklisin galiba bzim kilolarimiz cok belli olmuyo galiba ya bid senin byunda var ondan da belli olmaz orda 83 gstermiyosun ama 75 fln gbi geldi bana

hadi yaa 20 kilo mu fark var bu resimlerde cidden ..
kız ne yalan söyliyim bana en fazla 10 kilo fark var gibi geldi ..
Belki onu çekildiğinde seksendim tam hatırlamıyorum kilolu olunca pek resimde çekilmiyordum başka yok
Senin boy uzun ve ben 164 sanıyordum ama diyetisyen 162 ölçtü
Benim kilom her zaman usttedydi çok farklı gelmeyebilir hastalıktan sonra goguslerden iltihaplanması sisti ve çok büyüdü,sporla toparlamaya çalışıyorum gobekte 2 sezaryan var yılbaşında ancak sporla toparlarim belki L beden büyük geliyo şuan ustumdeki L eskisi gibi açık değilim kapaliyim o yüzden darda giymiyorum

O resmde 83 kilomusun sende benim gibi ince kemiklisin galiba bzim kilolarimiz cok belli olmuyo galiba ya bid senin byunda var ondan da belli olmaz orda 83 gstermiyosun ama 75 fln gbi geldi bana
173 benim boy canım boy uzun bence baya gösteriyorum fazla bile olabilirim hatta çünkü insan kiloluyken tartılmak istemiyor daha fazla bile olabilirim o resimde

Yeniden mi basladin lahanaya şuan kaç kg sun
Lahanam bitmemişti bendebitene kadar yapayım dedim.
Sabah tartılamadım. Ama cumartesi 58.9 olmuştum.
Ayy çok geçmiş olsun.
İşte kızlar yeni ben
Muhteşemsin yaa
Böyle gidersen yakında manken olacan
Geçmiş olsun canım.Kiloyu düşünme biliyorsun şişkinlikten
Kizlarrrrrr ben 200 gr eksideyim
68.9 kiloyum 68 de gordum
Çok şükür eksiyle gelen biri çıktı
Dun medusa38 diyetine basladm 1 kilo gtti dunden bugune bakalim cumaya hedefim 66.8 bakalim tutturabilcekmiyim
Vayy işe yarıyor demekk

Anam ben hala L beden gyiyorum bazen Xl ama omuzlarim genis benim dgru bak ben 1 sezeryan oldm ama normal dgumla cok farkli gbek kaliyo ister istemez oda sporla gidecek artik ama en son triko aldm standart bedendi baskada almadim suan kac beden giyiniyorum bilmiyorum

Ayy sendede çok aşırı fark var..Bu halinle gayet güzel olmuşun..

belkide göğüslerden belli olmuyordur canım geçmiş olsun bahsetmiştin hastalıktan
o yüzden üst kısım iri duruyor biraz ama hepimizin gayesi aynı umarım istediğimiz vücuda sahip oluruz hepimiz
beni yanlış anlama belki de dediğin gibi daha zayıfken çekilmiş bir resimdir o çünkü arada 20 kilo var gibi durmuyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…