- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.101
Ayy yerim ben onuAyaklarıyla yetinme kendine bakEki Görüntüle 1914692
Ayaklarıyla yetinme kendine bakEki Görüntüle 1914692
Vayyyy bugun ne çok foto attınız yaa
Kimse görmemiştir yaanam kimse sallamadı ya beni
Özellikle göbek bölümünden gitmişş.
Vayyyy bugun ne çok foto attınız yaa
Harika bi değişim..Çok değişmişsin.
Eminim daha güzel görüneceksin.
Özellikle göbek bölümünden gitmişş.
@nilsub kız bi selam verip kaçtın nerelerdesinn??
@morordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??
@inatettimolacak şimdi nasıl oldun canım. Daha iyisindir umarım. Civan perçemi varsa azıcık hafifletiyor sancıyı
candy_candy haftasonu giremiyorsun ama haftaiçi aktif olmaya çalış canım.
Diyet nasıl gidiyor. Dukana yarın mı başlacaksın.?
Çok güzel olmuşsun cnm senin omuzlar dar goguslerden küçük alt daha gelişmiş kalanlarda gider eminim
evet yaa böyle istediğimiz kiloda kalabilsek keşke hep vermesi zor alması kolay bu kiloyuoff süper değişim, ben 63-65 civarını çok beğendim öle kal hep
amin canım, bende kaçamakları engelleyim tekrar diyet moduna döneyim hemde hamilelikten gelen 25 günün bi kısmını ödeyim istedim ama dur bakalım nolcak.
Yaaa harikasın işte fark buna denir ne kadar fark var canım ikisi arasında merak ettim.. valla çıtır olmuşsun maşallah sana
Eki Görüntüle 1914661
hayatım 20 kilo az değil ki benim bu üstteki resimde 17 kilo falan fark var şişko olan resimde bide göbeğimi içine çekmiştim resim çekinirken hep içine çekerim zaten hamile misin diye soran bile olmuştu banaarada baya fark var göğüslerim küçüldü kollarım göbeğim helede yüzüm 44 bedenden 38 bedene falan düştüm
Ayaklarıyla yetinme kendine bakEki Görüntüle 1914692
Çok güzel olmuşsun cnm senin omuzlar dar goguslerden küçük alt daha gelişmiş kalanlarda gider eminim
Yaaa harikasın işte fark buna denir ne kadar fark var canım ikisi arasında merak ettim.. valla çıtır olmuşsun maşallah sana
ah ah.. before after larhayatımda en çok özendiğim şeyler hepiniz harikasınız.
canım harika gitmiş gerçekten baya fark var yailki 70 üstü ikinci 61 yaklaşık 10 kilo var ama tamamı simitten ve koldan gitti gördüğünüz gibi
yok öle özeniyorum falan, şimdiden çek before fotolarını, afterı 1-2 aya yapıcaksın inşallah.
canım sende yapcaksın yakında böyle before after güveniyoruz sanaah ah.. before after larhayatımda en çok özendiğim şeyler hepiniz harikasınız.
medusa38 senin ufaklıkta senden iyi rol çaldı haaa maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?