Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom ayy sakın haaaa sakın yapma bak hepimizi üzersin sende çok üzülürsün düşünme bile.. ayy ne olacak sizin evinizin tozundan pisliğinden allah aşkına zaten iki kişisiniz kirleten yok pisleten yok...
kaç para verecen ben geliyim adam gibi kadınım:roflol::roflol::roflol:

ceylanımada selam söylersin hem toto hem göbüşmü büyüteceksiniz:roflol: bakalım kim daha çok büyütecek ölçücem gelip:roflol:
gel kallisim boşver süpürgeyi kahve içeriz kaydirigubbakcemile3
söylerim selamını onun da bebişinin cinsiyeti belli olduuu
oğluşu olacakkk :emir_bebek:
bijom bende senin gibi sokağa çıkmamak için zor duruyorum kötü zamana denk geldin evde yatmak için :) ama sağlıkla geçirde gerisi önemli değil seneye bahara bebişinle gezersin inşallah..
hava nasıl nasıl güzel anlatamam mis gibi bahar kokuyor her yer güneş var sürekli..
gez gez kallisim benim için de gez ah ah bijo evde durur muydu şimdi mafoldumbenmafoldumben
sabırrr :Saruboceq:

selam haımlar sabah pazar alışverişe gittim gelince girdim ama msj yazdım gitmemiş

ya elektirikler kesik ya
kk ya girilmiyo
girilse sayfalar arası gezilmiyor

kallisim merak etmişin işte bölee boshayallersmile

cikolatam insanlar degişmiyor malesefff ... koly deyil yaşadıkların ama
güçlü bir kadınsın sen
elinde meslegin varr
bunu destek olsun diye deyil
gerçekten hissettigim için diyorum
sen çok çabuk toparlanıp atlatacaksın ve çok çok iyi yerlere geliceksin
inanıyorum ben

mrb arkadaşlar
okuldan yeni geldim
dün diette ilk günümdü ama pekte başarılı oldğmu söyleyemem:sinifsinif:
sabah: 1.5 dilim kpkli ekmk peynir zeytin
ara: 1 halleyeyvahedigeldismile
öğlen: kepek ekmeğine tost
ara: 1 elma
akşam:tarhana çorbası(1 kepçe) az haşlanmş tavuk ve pilav
ara: 1 kase pudingeyvahedigeldismile

30dk. yürüyüş

kilosu 170 lirami ne birseyler diyorlardi aaaa ben bundan ektim eger cikarsa zengin olduk demistimde gülmüstü cocuklar :))) böyle sari kiraz gibi birsey ama sararmis bir yapragin icinde. ya durun ben almancasini yazayim phisallis
way way wayyy ablam hem cildi gençleştiriyomuş hemde metabolizmayı hızlandırıyormuş bende arayayım bakayım ay bende nereye ekeceksem yakında eskiyen çorapların içine ekip balkonların altına asacağım:roflol: yerim yok yaaaa:umursamaz:
kallisim benide costurdun hava inanilmaz güzel burdada bende cikacagim gerci raporluyken disarda görünmek iyi olmaz ama belkide ormana giderim
ablam nerdesin ormanda başına bir hal gelmesin bak türk filmi gibi:roflol:
birde küstüm sana ayçiçeği tohumların çabuk çıkmasınımı sağlıyr benim neden haberim yok:umursamaz::umursamaz:

gez gez kallisim benim için de gez ah ah bijo evde durur muydu şimdi mafoldumbenmafoldumben
sabırrr :Saruboceq:
bijom fırsat bu fırsattır çok sıcaklarda çıkılmaz şimdi yapabildiğim kadar hareket yapayımda...
kahve içe içe bir hal olacağız heeeekaydirigubbakcemile3 birbirimize borcumuz bayağı kabardıkaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar
okuldan yeni geldim

30dk. yürüyüş
ohoooooosempatiksalakcinnizazez bak bunlar hiç olmamışmafoldumben halleyle ara olmaz bu birrrrrr sabah öğlen akşam sadece karbonhidrat yemişsin bu ikiiiiiiakannehir hiç sebze yok bu üçççççççççmafoldumben yoğurt yok bu dörttttttkafamçokkarıştı

merhabaaaa

günaydın piacım güzel annecim
senin oğlunla vakit geçirmene çok özeniyorum valla maşşallah allah bozmasın yani ben de hayal ediyorum ben de oğlumla böyle yapacam diye

ay ne güzel bir sözzz cok tesekkür ederim..oglum icin kedi almaktan vazgectim .. kallisim hani ben kedi alicaktim ya oglum istemedi..oyuzden malesef iptal ettik o arzumuzu komsularimizin köpek ve kedileriyle idare ediyoruz.. tombilicim simdi kizimla yürüyüse cikicaz oglumda bisikletle bize eslik edicek..kizim cok yogun onunla fazla vakit geciremiyorum ama mesela bu hafta sonu kizim evde olucak benim islerim, dersim vardi kizimin bos oldugu belli olunca bende bugün iptal ettim..harika bir hafta sonu geciricez inssss..ins seninkide büyüycek bak görüceksin ne laflar edicek nasil destek olucak nasil teselli edicek seni zor zamaninda..ben hep öyle derim onlar nefes biriyle aliyor digeriyle veriyorum..

sabah sabah bir sürü çiçek tohumu ektim hem kendime hem ablamasositosositosositososito 200 tane civarı sardunya ektimsositososito petunyalar daha neler nelersositososito birazda bahane olacak ben onları götüremem arabayla gitmemiz gerek değilmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama viyollerim bitti o yüzden bugün yine çıkacağım daha çok fazla ekmem gerek..

alişte maydanoz ekti bol bol..

allahim nasil bir keyifff..harika yaaa.. benimde bahcem var ama cok ilgilenemiy<orum sadece zorunlu yerlere yani ekilse guzel olucak ekilmesi lazim :) öyle yerlere ekebiliyorum sadece.. hem anlamiyorum hem ilgilenemiyorum yaa... ama 0 2-3- gül cicek bile nasil rahatlatiyo

Arkadaşlarrrr Mersama canım eşime yardımcı olun.Ben destek olamıyorum.
Geçen hafatadan beri bir ağırlık var üzerimde.Ben dedim size üzerimde bir ölü toprağı var.Allah sonumu hayır etsin!...
2 akşam önce eşim aynı şeyi söyledi."Bizim üzerimize sanki bir ölü toprağı serpilmiş.Yerimizden kalakamıyoruz."
Kızlar bildiğiniz dua birşey var Mı?Dua okuyaayım bari.Vallaha 6-7 aydır bir garip oturuyoruz yerimizde.
Geçmişi okuyamayacağım.kafam yerinden kalkmıyor.Dünden beri antibiytik ve vitamin almaya başladım.İlacı aldıktan sonra biraz düeliyorum.Ama 2-3 saat sonra gene pelte gibiyim.Kızlar gelene kadar biraz yatacağım.
Kendinize dikkat edin.Öptüm hepiniziiii

canim biliyorsan NAS ve FELAK sürelerini oku.. ben cok okurum cocuklarimada ... cok inanirim rahatlarim..her aksam yatarken cocuklara okurum ve öyle dua ederim kötü insanlardan kötü gözlerden bizleri koru diye..

u ,nasıl bir iş bu böyle evli kadını, kim ne demeye kaçırır.:umursamaz:zaten anlamıyorum.Neden hep erkekeler kadınları kaçırıyor.Yok mu şöyle 3-4 hanım gelsin beni kaçırsın.vallaha karşı koymam.Önüme ne koysalar yerim.isterlerse tacizde edebilirler."
Kısacasııı kocamı kaçıracak 3-4 hanım arıyoruuuuum.kaydirigubbakcemileBu arada bende kafamı dinleriiim.olumunekankayizsmile

oburum senin kafan kazan gibiydi az önce kaydirigubbakcemile3

kocanı kaçıracak olan olursa yanında hediye çocuklarıda verkaydirigubbakcemile3
pekte hevesliymiş kaydirigubbakcemile3 ama hayalinde ki kaçırma sahnesi mankenler tarafından sanırım, bir de her biri 120 kiloluk hatunlar tarafından kaçırıldığını hayal etsinkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

saksilkarda benim tohumlarim canim domates ve biber birde simdi türkiyede yeni cikmis adinida unuttum dün tvde gösteriyorlardi ondan ektim bakalim cikacakmi
seydi ya yaban kirazimi ne öyle birsey ismi kilosu 170 lirami ne birseyler diyorlardi aaaa ben bundan ektim eger cikarsa zengin olduk demistimde gülmüstü cocuklar :))) böyle sari kiraz gibi birsey ama sararmis bir yapragin icinde. ya durun ben almancasini yazayim phisallis
o tohumlarin bitkiye dönüsümünü izlemek zaten müthis bir zevk canim. ben cabuk ciksin diye her saksiya birde ay cicegi diktim. birden ciktilar yakinda eve sigmazlar :))

ohhh ablacim süpersinnn..simdi havalar isiniyor bahceni hayal edebiliyorumm

o yaban kirazini hep görüyorum aslinda merakliyimdir denerim ama bunu hic almaya tesebbüs etmedim ... tadini biliyormusun? nasil?

mrb arkadaşlar
okuldan yeni geldim

30dk. yürüyüş

kallisteye katiliyorum canim halley yerine meyveli bir yogurt yada bir elma sevdigin bir meyve yeseydin aksam ki pudding yerinede ayni seylerden biri olabilirdiyerimseniben

bende bugün yemek ögünümü sabah kulllandim güzel bir kahvalti yaptim
hersey vardi kahvaltimda
öglen elma yedim
ara yine elma
aksam yine elma yiycem

arkadaslar böyle yapmak zorundayim..artik "GIK" dedi

dünde "nedense" esim israr etmedi ve biz gitmedik..hem sevindim hem " ana noluyoz lan" niye israr etmedi gibi bi tribe girdim :) netice yemedim yani elmayla bitirdim günü:sm_cool:hihoyyyt

Merhaba hanımlaaar
nihayet gelebildim.ama fazla kalamayacağım.Cuma gününden beri sokak sokak gezdiğim iiçin sonunda yatak döşek hasta oldum.Bünye alışık değil tabii.....haftanın 1 günü sokağa çıkmaya alışmışım.Hergün çıkınca bünya şamşırttı.zaten ne dirilten ne de öldüren gıcık sürümcemde bir soğuk algınlığım vardı.inşaaallah bu sefer yatarımda dirilerek ayağa kalkarım.Kafam kazan gibi,sinüsler dolmuş........ayyyyy hasta ve yaşlı bir kadın oldum.

oburum geçmiş olsun seni merak ettim kaç gündür .

Arkadaşlarrrr Mersama canım eşime yardımcı olun.Ben destek olamıyorum.
Geçen hafatadan beri bir ağırlık var üzerimde.Ben dedim size üzerimde bir ölü toprağı var.Allah sonumu hayır etsin!...
2 akşam önce eşim aynı şeyi söyledi."Bizim üzerimize sanki bir ölü toprağı serpilmiş.Yerimizden kalakamıyoruz."
Kızlar bildiğiniz dua birşey var Mı?Dua okuyaayım bari.Vallaha 6-7 aydır bir garip oturuyoruz yerimizde.
Geçmişi okuyamayacağım.kafam yerinden kalkmıyor.Dünden beri antibiytik ve vitamin almaya başladım.İlacı aldıktan sonra biraz düeliyorum.Ama 2-3 saat sonra gene pelte gibiyim.Kızlar gelene kadar biraz yatacağım.
Kendinize dikkat edin.Öptüm hepiniziiii

ah eşim ah sen hasta oldun gittin bende pazar günü sapıttım ama kalisteyle bijo hakkımdan geldiler.gözün arkada kalmasın ama çabuk dön..

oburum senin kafan kazan gibiydi az önce kaydirigubbakcemile3

kocanı kaçıracak olan olursa yanında hediye çocuklarıda verkaydirigubbakcemile3
pekte hevesliymiş kaydirigubbakcemile3 ama hayalinde ki kaçırma sahnesi mankenler tarafından sanırım, bir de her biri 120 kiloluk hatunlar tarafından kaçırıldığını hayal etsinkaydirigubbakcemile3

ay ben hayal ettim ve çok korktum şunu 100 bari yapsanız adama yazık .

reyhan ablam sen bahçeye çiçek dikmekten bahsediyorsun ya hep saksılara dikiyormusun yoksa sadece bahçeyemi... ben geçen hafta yine tohum ekmiştim 7-8 tane çıkmış dün akşam nasıl zevkle izliyorum anlatamam.. sende biber filan ekmiştin gerçi çıkmadımı hala..

yaa siz ekip dikiyosunuz bende dün zeytin ektim ben zeytin le kafayı bozmak üzereyim bir yetişsinler ticaretini bile yaparım.hepsi çiçek vermiş önceki ektiklerimin çok güzeller zeytinleri olsun yine resmini çekip size gösterecem.bende sitenin bahçesini çiçeklendiriyorum lalerimiz açmaya başladı .çok güzeller.

ay yok duramayacağım şidi balkona çıktım ve dayanamayıp sokağa çıkacağım :))
gidip 2 viyol alayım bahane işte yürür gelirim...

kalistem viyol ne 2 dir okuyorum anlamadım.

herkese selamlar...
hepinize birşeyler yazmak isterdim ama keyfim yok. ev buldum,taşınıyorum,boşanıyorum! dava yarın açılıyor.
anlaşmalı boşanıyorum,çabuk bitsin diye...eşim sadece imam nikahında söz verdiği mihir bedelini verecek,onun dışında birşey yok,uğraşamayacağım.evden ben çıkıyorum,annemlere yakın bir yerde ev buldum. ayrıldığım işime geri döndüm. hayat devam ediyor,zor günler geçiriyorum.
bu muhabbetten bıktınız biliyorum.ama 3 yıldır hergün ne yaşıyorsam yazdım buraya,bugün de ne yaşıyorsam onu paylaşmak istedim siz dostlarımla.
heee bu arada dostum yok demiştim ya..varmış..gerçekten varmış. bunu yeni farkettim,zor günümde yanımda olduğunda...ona haksızlık yaptığım için(dostum yok diyerek),o görmese bile ondan özür diliyorum.(izmirden gelen arkdaşım, burcu) zorla para verdibiraz param var ama işten ayrıldığımı bildiğinden zorladı...,gerekirse benim için kredi çekebileceğini söyledi...ağladım... bana daha büyük birşey verebileceğini sanmıyorum,o kadar büyük bir duygu yaşattı ki..uzun zamandır kendimi bu kadar güvende hissetmemiştim. çok mutluyum bu anlamda...

canımm hakkında hayırlısı olsun..
asla sıkılmadık bu muhabbetten, hayatımızda ne varsa paylaşıyoruz.
elbette bunu da paylaşacaksın..

rüyamda görmüştüm demiştim ya seni ve eşini..
demek ki bu malum olmuş bana..
aklıma da gelmişti ama dile getirmek istememiştim..
Allah yolunu açık etsin..hep yanındayız..
öpüyorum..

ay canım yaaaaopuyorumnanaktan okul olmasaydı ayçayı yollardım sana yardım eder arkadaş olurduboshayallersmileama sadece izliyoruz buradan..

ay çok teşekkür ederim kallisim,bunu düşünmen bile çok memnun etti beni. sizler en çok yanımda olan canlarımsınız zaten benim,orda bunları yazman yeter de artar bana..

günaydinnnnnnnn
cikolatam birtanem söylenecek herseyi söylemis arkadaslarimiz. rabbim ne verirse hayirlisini versin. biliyordum bekliyordumda demiyecegim birtek sey söyliyecegim.. biz seni cok seviyoruz.akraba gibi kardes gibi evlat gibi seviyoruz.. ihtiyac duydugun ve duyabilecegin her türlü ama gercekten her türlü destek icin buradayiz seninleyiz.:1hug:
biten her sey aci verir. ben senin en az hasarla kurtulmani diliyorum bu evlilikten.duygulu icten samimi bir insansin. sanatcisin incesin seven kadinsin. ne olur herseyi icine atma. gel anlat sacma düsüncelere kapilma iste basinizi sisirdim bilmemne diye.. tamammi bülbülüm.opuyorumnanaktan

teşekkürler ablam,saçma şeyler değilse de sürekli tekrar eden şeyler olduğu için,sizi sıkmış olabilir diye düşünmüştüm ama öyle olmadığını söylemeniz beni rahatlattı gerçekten. ben iyiym ve daha iyi olacağım söz!desteğin için çoook sağol canım ablam opuyorumnanaktan

Az önce kafamı kaldıramıyorum çıkıyorum dedim.Amma Reyhan ablamın yazdıklarını okuyunca senin ne yazdığını merak ettim.Canımmsın yaa hakkında hayırlısı olsun.Ne diyeceğimi bilemedim.ama en azından anlaşmalı olduğuna ve sen böyle daha huzurlu olacaksan en iyisinin olmasını dilerim.saçmaladı ama sen anladın benim demek istediğimi.Takma kafana aynen yazdığın gibi yaşam devam ediyor.Veee herkes dünyaya 1 kere geliyor.kendini yiyip bitirip huzursuz olacağına belki böylesi daha iyidir.baktın ki böyleside olmuyor.tekrar evlenirsin!...Benim bir tanıdığım vardı.Eşinden 4 kere boşanıp evlenmişti.
Bir de sakın yazdıklarımla canınızı sıkıyorum diye dertlenme!.....ne için buradayız,Tabikii bir birimize destek olup elimizden geleni yapmak için.Belki tam destek olamıyoruz ama inan buraya gelip iki kişiyle dertlerimizi paylaşarak hafiflemek bile insana iyi geliyor.Onun için her zaman için sıkıntılarını yazacaksın ki bizde elimizden dilimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağızzzzz.

sağol oburum , geleceğin çıtır hatunu :) çok tşk ler yanımda olduğun için. öpüyorum

cikolatam insanlar degişmiyor malesefff ... koly deyil yaşadıkların ama
güçlü bir kadınsın sen
elinde meslegin varr
bunu destek olsun diye deyil
gerçekten hissettigim için diyorum
sen çok çabuk toparlanıp atlatacaksın ve çok çok iyi yerlere geliceksin
inanıyorum ben

canım benim,inşallah söylediğin gibi olur. tek korkum para sıkıntısı çekmek şuanda,çünkü ben daha önce hiç bir ev kirası ödemedim. gerçi eşimle oturduğum bu evde bir ev geçindirmiş kadar oldum ama..yalnız olmak başka şey tabi...

canımm hakkında hayırlısı olsun..
asla sıkılmadık bu muhabbetten, hayatımızda ne varsa paylaşıyoruz.
elbette bunu da paylaşacaksın..

rüyamda görmüştüm demiştim ya seni ve eşini..
demek ki bu malum olmuş bana..
aklıma da gelmişti ama dile getirmek istememiştim..
Allah yolunu açık etsin..hep yanındayız..
öpüyorum..

akla gelmeyecek gibi değil ki be oceanım :) her ay aynı muhabbet.
inşallah bu sefer son.
çok sağol bitanem opuyorumnanaktan

kizlar hava inanilmaz yilin en sicak en sahane günü. esim salincagimi hazirlamis minderlerini günesligini falan..az sallandim.. ille bahceye ek birseyler tonla sogan var falan diyor.

ben bu son mesaji yazali 4 saat falan oluyor. ama gönderememisim, kaan geldi sallandik oynadik o salincakta uyuyakaldi. sonra gittiler ben yemek yaptim diger kizlarim geldi yemek yedik ben buraya kactim baktim gündüz yazdigim mesaj öylece duruyor burda simdi gönderdim :))))

ne yediklerimide yazayim baska sey yemiyecegim cünkü.
sabah bir kahve espresso sonra iki cay ile normal kahvalti.
ara 200gr kadar yogurt
eksili izmir köfte bir kepce yarim dilim ekmek turp havuc salatasi
yüryemedim hala aksama kaldi bugün ama mutlaka tamamliyacagim

tam 64 dakika yürüdüm 5,1 km ypmisim 400 calori yürüme bandi böyle gösteriyor.
ama banda ciktigimda 2000 adim yapmistim gün icinde demekkki onuda hesaplarsak ben 500 cal yakiyorum hergün. adim sayicim 321 diyor ama hic inanmamistim zaten ona uyduruk adim sayici ne olacak.naniknaniknaniknaniknaniknanik
allahim yandim susuzluktan cok yoruldum

ablam nerdesin ormanda başına bir hal gelmesin bak türk filmi gibi:roflol:
birde küstüm sana ayçiçeği tohumların çabuk çıkmasınımı sağlıyr benim neden haberim yok:umursamaz::umursamaz:

ay kallisim sey geldi aklima sen bunu deyincenaniknanik hani senin saf ayse kendini taksiden atmisya adam bana tecavüz edecek söför diye
allah seni napmasin cok güldüm.:roflol::roflol::roflol:

akla gelmeyecek gibi değil ki be oceanım :) her ay aynı muhabbet.
inşallah bu sefer son.
çok sağol bitanem opuyorumnanaktan

canım benim, sen çok tatlısın, çok iyi niyetlisin..
inan daha iyilerine layıksın..
daha huzurlu daha mutlu olmak herkes gibi senin de hakkın..
inşallah bu hakkını elde edeceksin..
haa bir de umarım yıpranmadan çirkinleşmeden biter, yeterince yıprandın çünkü..

mrb arkadaşlar
okuldan yeni geldim

30dk. yürüyüş
agır ablalar begenmemiş ama
ben begendim menünü
sempatiksalakcinni

ay çok teşekkür ederim kallisim,bunu düşünmen bile çok memnun etti beni. sizler en çok yanımda olan canlarımsınız zaten benim,orda bunları yazman yeter de artar bana..

teşekkürler ablam,saçma şeyler değilse de sürekli tekrar eden şeyler olduğu için,sizi sıkmış olabilir diye düşünmüştüm ama öyle olmadığını söylemeniz beni rahatlattı gerçekten. ben iyiym ve daha iyi olacağım söz!desteğin için çoook sağol canım ablam opuyorumnanaktan

sağol oburum , geleceğin çıtır hatunu :) çok tşk ler yanımda olduğun için. öpüyorum

canım benim,inşallah söylediğin gibi olur. tek korkum para sıkıntısı çekmek şuanda,çünkü ben daha önce hiç bir ev kirası ödemedim. gerçi eşimle oturduğum bu evde bir ev geçindirmiş kadar oldum ama..yalnız olmak başka şey tabi...
kimse için deyil kendin için yaşıcaksın
bak herşey o zaman daha kolay olacak
hem yeniden aşık olursunn ahh ahh
kış ortası çiçek açarsın boshayallersmile
ara 200gr kadar yogurt
kuş kadan yiyosun nasıl ayakta duruyosun yaww
maşallah diyimde nazar degmesin

ewettt bugun ne yedim
sabah 8.30 gibi bir simit 2 tane içgen peynir ( inceydi)
11 gibi bir elma
12 buçuk gibi 4 zeytin- 1 çatal peynir- yarım dilim k.ekmek-maydonoz- 1 domates
saat 4 gibi sahanda yumurta ile 2 dilim kepek ekmegi azda kahvaltılık

7 gibi fırında sebzeli balık ile 2 dilim k.ekmek bolca maydonoz

Günaydınlar takımların en güzeli, arkadaşların en tatlılarıopuyorumnanaktan

Piacım kedi işine üzülme bazen daha hayırlı olabiliyor, çocuklar sorumluluk almadıktan sonra beslemeninde bir sebebi yok, mesela bizim kediyi alacağımız zaman 6 aylıktı ve obezdi, ona bakan kızcağız sabahtan akşama dek evde olamıyordu önüne mama koyup çıkıyordu evden hayvancağızda yemiş durmuş daha sonra diyet mamaya başlamışlar ama daha çok daha çok kilo almış bakımı zor bir hayvandı mamaları diyet olduğu için aşırı pahalıydı ben biraz tereddüt ettim ama kızlar tüm sorumluluğu üzerlerine aldılar kendi aralarında plan yaparak kum temizleme işini yani kedinin wc olayıboshayallersmile haftadan haftaya bölüştüler sırayla giderler, tararlar, alıp beraber yatarlar çünkü bildiğin bir bebek gibi bakıma ihtiyaçları var onlarında eksik yapılacaksa hiç alınmaması daha hayırlı...
bu arada bizimki bize geldiği zaman hareket edemiyordu kilodan ama ev katlı olduğu için sürekli hareket etti diyet mamayıda kestik normal mamadan normal ölüçüde yedirdik geldiğinde 9 kilo olan kedi 6 kiloda sabitlendibayanssulusmile
sizin içinde belki çocukların biraz daha büyüyüp sorumluluk üstlenmek istemeleri gerekiyordur...gelip bizimkileride sevebilirsinizopuyorumnanaktan

mersacım viyol şey hayatım yaaa tohumların ekildiği pilastik kap, hani yumurta kartınları olur ya onlara benziyor önce tohumları onlarda yetiştirip daha sonra saksılara alıyorum...

ara 200gr kadar yogurt
aperim ablama ne kadan az yemişopuyorumnanaktan
bende çok çok az yedim boshayallersmile sabah ne yediğimi unuttum mafoldumben tostmu yoksa ayaküstü kahvaltımı ettim bilemiyorum yaaa hafızam durmuş..
öğlen bol yeşil salata yedim akşamda salata yoğurt ve bir patates yedim... 2 de kahve içtim o kadar...

ay kallisim sey geldi aklima sen bunu deyincenaniknanik hani senin saf ayse kendini taksiden atmisya adam bana tecavüz edecek söför diye
allah seni napmasin cok güldüm.:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: ablam gitme bak orman morman :roflol:

yaa dün sen yazınca bende istanbulumu özledim burada hiç ama hiç yeşil alan yok oysa istanbulda ormanı içinde yaşardık adım atsan sahil ve orman zaten:çok üzgünüm: çok özlüyorum çokkk:çok üzgünüm:

ben bu haftada gidemiyorum vardır bir hayır dedimmafoldumben ablamın eltisi pazar gidiyormuş tabi tek kişi değiller kalabalıklar, kendilerini çok severim ama senede bir kez geliyorlar rahatsızlık vermiyim istiyorum üstelik bende ablamı ve yeğenlerim çok özledim onlarla vakit geçiremem gidersem.. birde zaten hafta sou ablamın ufak kızın yzme yarışları varmış gelsende sabah çık akşam dön yapmak zorundayız dedi ablamvereliniortak

ewettt bugun ne yedim
sabah 8.30 gibi bir simit 2 tane içgen peynir ( inceydi)
11 gibi bir elma
12 buçuk gibi 4 zeytin- 1 çatal peynir- yarım dilim k.ekmek-maydonoz- 1 domates
saat 4 gibi sahanda yumurta ile 2 dilim kepek ekmegi azda kahvaltılık

7 gibi fırında sebzeli balık ile 2 dilim k.ekmek bolca maydonoz
çitolüm ağır ablalardan biri bemiyim:roflol::roflol:

ama senin yediğini çok çokkk beğendimmm:teytey:

günaydınnn
dün bütün gün dizi izledim. akşam 8 dedi mi uyuyorum tabi herşeyi kaçırıyorum. iyi de oluyo günlerim doluyor. şimdi de lost iniyo dün amerikada oynadı hemen indiriyorum meraktan çatlicam :roflol:
ben de size örnek bir menümü yazim mesela dün

sabah: 3 galeta, beyaz peynir, haşlanmış yumurta, zeytin, meyve suyu
ara: muz
öğlen: 1 kase patates püresi, 2 dilim ekmek, zeytin
ara: yine muz
akşam: 2 kaşık pilav, 2 kaşık zeytinyağlı barbunya (zorla)

midemi bastıran şeyler gazoz, zeytin, muz.
sulu yemek yiyemiyorum malesef. hergün 1 maden suyu içiyorum. midemin düzgün olduğu zamanları çok özledim böhü

Back
X