Günaydınlar takımların en güzeli, arkadaşların en tatlılarıopuyorumnanaktan
Piacım kedi işine üzülme bazen daha hayırlı olabiliyor, çocuklar sorumluluk almadıktan sonra beslemeninde bir sebebi yok, mesela bizim kediyi alacağımız zaman 6 aylıktı ve obezdi, ona bakan kızcağız sabahtan akşama dek evde olamıyordu önüne mama koyup çıkıyordu evden hayvancağızda yemiş durmuş daha sonra diyet mamaya başlamışlar ama daha çok daha çok kilo almış bakımı zor bir hayvandı mamaları diyet olduğu için aşırı pahalıydı ben biraz tereddüt ettim ama kızlar tüm sorumluluğu üzerlerine aldılar kendi aralarında plan yaparak kum temizleme işini yani kedinin wc olayıboshayallersmile haftadan haftaya bölüştüler sırayla giderler, tararlar, alıp beraber yatarlar çünkü bildiğin bir bebek gibi bakıma ihtiyaçları var onlarında eksik yapılacaksa hiç alınmaması daha hayırlı...
bu arada bizimki bize geldiği zaman hareket edemiyordu kilodan ama ev katlı olduğu için sürekli hareket etti diyet mamayıda kestik normal mamadan normal ölüçüde yedirdik geldiğinde 9 kilo olan kedi 6 kiloda sabitlendibayanssulusmile
sizin içinde belki çocukların biraz daha büyüyüp sorumluluk üstlenmek istemeleri gerekiyordur...gelip bizimkileride sevebilirsinizopuyorumnanaktan
mersacım viyol şey hayatım yaaa tohumların ekildiği pilastik kap, hani yumurta kartınları olur ya onlara benziyor önce tohumları onlarda yetiştirip daha sonra saksılara alıyorum...
ne yediklerimide yazayim baska sey yemiyecegim cünkü.
sabah bir kahve espresso sonra iki cay ile normal kahvalti.
ara 200gr kadar yogurt
eksili izmir köfte bir kepce yarim dilim ekmek turp havuc salatasi
yüryemedim hala aksama kaldi bugün ama mutlaka tamamliyacagim
aperim ablama ne kadan az yemişopuyorumnanaktan
bende çok çok az yedim boshayallersmile sabah ne yediğimi unuttum mafoldumben tostmu yoksa ayaküstü kahvaltımı ettim bilemiyorum yaaa hafızam durmuş..
öğlen bol yeşil salata yedim akşamda salata yoğurt ve bir patates yedim... 2 de kahve içtim o kadar...
ay kallisim sey geldi aklima sen bunu deyincenaniknanik hani senin saf ayse kendini taksiden atmisya adam bana tecavüz edecek söför diye
allah seni napmasin cok güldüm.:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: ablam gitme bak orman morman :roflol:
yaa dün sen yazınca bende istanbulumu özledim burada hiç ama hiç yeşil alan yok oysa istanbulda ormanı içinde yaşardık adım atsan sahil ve orman zaten:çok üzgünüm: çok özlüyorum çokkk:çok üzgünüm:
ben bu haftada gidemiyorum vardır bir hayır dedimmafoldumben ablamın eltisi pazar gidiyormuş tabi tek kişi değiller kalabalıklar, kendilerini çok severim ama senede bir kez geliyorlar rahatsızlık vermiyim istiyorum üstelik bende ablamı ve yeğenlerim çok özledim onlarla vakit geçiremem gidersem.. birde zaten hafta sou ablamın ufak kızın yzme yarışları varmış gelsende sabah çık akşam dön yapmak zorundayız dedi ablamvereliniortak
ewettt bugun ne yedim
sabah 8.30 gibi bir simit 2 tane içgen peynir ( inceydi)
11 gibi bir elma
12 buçuk gibi 4 zeytin- 1 çatal peynir- yarım dilim k.ekmek-maydonoz- 1 domates
saat 4 gibi sahanda yumurta ile 2 dilim kepek ekmegi azda kahvaltılık
7 gibi fırında sebzeli balık ile 2 dilim k.ekmek bolca maydonoz
çitolüm ağır ablalardan biri bemiyim:roflol::roflol:
ama senin yediğini çok çokkk beğendimmm:teytey: