Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom kim ne derse desin olurmu sonra büyük pişmanlık yaşarsın allah göstermesin daha öncede kötü deneyim zaten yaşadın nasıl o bebişe bu kötülüğü yapmayı göze alıyorsun ki evin tozu pisi bebişinden daha mı kıymetli..

o gelişmeyen gebelikti kallisim yani tutunmuştu düşmesi gerekirken düşmemişti aksine kürtaj olmuştum. yani hareket etmemle bir ilgisi yoktu. şimdi de kanamam yok bi şikayetim yok yavaş yavaş yapıyorum. evi topladım bir güzel. şimdi dinleniyorum 15 dk sonra süpürücem sadece kollarımı kullanarak. bir 15 dk sonra da mop la silicem eğilmeden. biraz dinlenip toz alıcam hoop sonra yatarım bütün gün yerimseniben

bijom bak igilip kalkmadan agir kaldirmadan toz al.. yorulmadan ütü yap..yemekte yap. ciceklerini sula.. baskada birsey yapma bak raporluyum gelir kalliside alirim siler süpürürüz ortaligi.. haa kahveyide koy tememmiiiiiii?????kaydirigubbakcemile

bijom bak igilip kalkmadan agir kaldirmadan toz al.. yorulmadan ütü yap..yemekte yap. ciceklerini sula.. baskada birsey yapma bak raporluyum gelir kalliside alirim siler süpürürüz ortaligi.. haa kahveyide koy tememmiiiiiii?????kaydirigubbakcemile

tamam reyhan ablaaa sen merak etme.. ben zaten belimden dolayı eğilmemeye bişey kaldırmamaya antremanlıyım. süpürcem silicem toz alıcam yemek var, ütüyü de başka gün yaparım. hadi siz çıkın yola ben kahveyi hazırlarım opuyorumnanaktan

tamam reyhan ablaaa sen merak etme.. ben zaten belimden dolayı eğilmemeye bişey kaldırmamaya antremanlıyım. süpürcem silicem toz alıcam yemek var, ütüyü de başka gün yaparım. hadi siz çıkın yola ben kahveyi hazırlarım opuyorumnanaktan

birtanem ne olur zorlanma sözmü? bak böyle bir melek yolda.. sen önemlisin kendine cok dikkat et

Eklentiler

• $DSC00045.webp
    $DSC00045.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
merhaba hanımlar
ahh tombili ne bitmedik derdinvarmış
ama bunada şükür neler var hayatta cnmm

bijo durumun ne kadar riskli bilmiyorum ama
sürekli hareketsizlikte iyi deyil
hafif hafif yaaprsın ufak tefek
hiç deyilse için daralmaz

kallissim agır ablam yazını kopuyaladım sonra okucam başım agrıyo şimdi kaldırmama bekdim akannehir

birtanem ne olur zorlanma sözmü? bak böyle bir melek yolda.. sen önemlisin kendine cok dikkat et
ayy bu minik adam bana çok pozitif enerji veriyor yaaaaa :nazar::nazar:

bijo durumun ne kadar riskli bilmiyorum ama
sürekli hareketsizlikte iyi deyil
hafif hafif yaaprsın ufak tefek
hiç deyilse için daralmaz
ah çitolcüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu sabah biraz domates biraz salatalık yedim.. hatta biraz değil çok az.. çünkü rahatsızdım arada 3 tane kuru kayısı yedim.. şimdi midem daha fena öğlen biraz ekmeğe yönelicem hem midemi tutsun biraz hem de ilaç alabilmek için.. ızgara bişeyler yiyebilirim.. bu öğlene çorba düşünmüştüm ama öyle allak bullak oldum ki hiç cesaretim yok sıvı bişeye.. akşamaa bişey yemem gibi görünüyor ya hadi bakalım.. zaten gider uyurum hemen.. yürüyüş bu gece için pek bi imkansız.. ama ben de mersa gibi adım sayıyoruum haftasonundan beri.. yalnız ben iki tane adımsayar aldım ikisini de beceremedim kullanmayı.. yürüyüş bandında sabit hızda yürüdüğüm için bir dakikada attığım adım saayısını saydım (110) ona göre ayarlıyorum..

selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.

bijom rahat dur accık 1 -2 ayı atlat ondan sonra istediğini yap ama şu an çok hassa bir dönemdesin.bak reyhan ablamla kalistemde kızmışlar bende kızıyorum sana .kahveyi 3 tane koy bende gelecem buralardan kaçmak istiyorum zaten hazır fırsat çıkmış.jetime binip senin evin damına konacam şimdi.ben pas pas yaparım gelince camları kaliste silsin....

bijom rahat dur accık 1 -2 ayı atlat ondan sonra istediğini yap ama şu an çok hassa bir dönemdesin.bak reyhan ablamla kalistemde kızmışlar bende kızıyorum sana .kahveyi 3 tane koy bende gelecem buralardan kaçmak istiyorum zaten hazır fırsat çıkmış.jetime binip senin evin damına konacam şimdi.ben pas pas yaparım gelince camları kaliste silsin....

çok geçmiş olsun mersacım yaa valla dert tasa bitmiyor şükür ki dediğin gibi karşı tarafta ağır yaralanma vs yok..

gel gel geçerken kallisi de al bizim dama iner sizin jet :roflol: kallisim cam silmiyomuş zati bizim camları görseniz arkanıza bakmadan kaçarsınız. mübarek ev camdan oluşuyor bu soğuk memlekette :umursamaz:

selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.
mersacım çok geçmiş olsun canım çok korkarım kazadan beladan allah yazdıysa bozsun bazen yollarda bisikletliler görürüm o an öyle korkarım ki arabanın altına düşse ömür boyu insanda vicdan azabı olur bende zaten öyle bir korku var sitelerden birinde kamyon altında ezilmiş bir kadın gördüm yıllar öce ve hep kaldırımda yürürken arabayla giderken hep arabaların altına düşmek veya bizim arabanın altına bir şey girecek diye korku yaşarım bu benim düşünce bozukluğum ve saçma hayal gücüm ama sokakta hep bu korkuyla yaşıyorum yürüyorum veya trafikte olduğumda hep bu düşünce işte.... vicdan azabı en büyük olan tabiki allah kimseye telafisi olmayan kaza bela hastalık yüzü göstermesin sizede çok çok geçmiş olsun tekrardan...

öfffffffff:kedi:tamam illa sildirecek silerim tamam tamameyvahedigeldismile

ya bu çok şekerrr.:nazar:reyhan abla habire resimlerini koyup durma valla canım çekiyor.bu yaştan sonra banada bebek yaptırmayın.allahım esirgesin çok tatlııııı...

destur bismillah kaydirigubbakcemile3 dur yahu tam dinlenecek gezecek zamanımız eytinlere nasıl bakacan sonraalsanaalsanasmile

selam kızlar.
geçmiş olsun cnm
suçlu karşı tarafta olsa eger ölüm olsaydı mal mülk boş gelirdi cnmm
allahım bununla geçirsin
bu sabah biraz domates biraz salatalık yedim.. hatta biraz değil çok az.. çünkü rahatsızdım arada 3 tane kuru kayısı yedim.. şimdi midem daha fena öğlen biraz ekmeğe yönelicem hem midemi tutsun biraz hem de ilaç alabilmek için.. ızgara bişeyler yiyebilirim.. bu öğlene çorba düşünmüştüm ama öyle allak bullak oldum ki hiç cesaretim yok sıvı bişeye.. akşamaa bişey yemem gibi görünüyor ya hadi bakalım.. zaten gider uyurum hemen.. yürüyüş bu gece için pek bi imkansız.. ama ben de mersa gibi adım sayıyoruum haftasonundan beri.. yalnız ben iki tane adımsayar aldım ikisini de beceremedim kullanmayı.. yürüyüş bandında sabit hızda yürüdüğüm için bir dakikada attığım adım saayısını saydım (110) ona göre ayarlıyorum..
vaşş yawrum Şeniz
bahtsız bedevim sempatiksalakcinni
nedir sendeki bu durumlar :umursamaz:
bi kıçını dogrultamadın nan :mymeka:

vaşş yawrum Şeniz
bahtsız bedevim sempatiksalakcinni
nedir sendeki bu durumlar :umursamaz:
bi kıçını dogrultamadın nan :mymeka:

valla yahu.. hepimiz birlik olsak doğrultamayız ya neyse.. ben bi ayaklanayım depar atıcam ama.. öğlende yiyemedim bişey zaten.. kakaolu süt içtim.. ilaç da içtim.. midem çok fena yahu.. ilaç yavaş yavaş etkisi gösteriyo sankim bi toparlanma oldu bende.. ama ödemin daniskasını gördüm valla göbek kilo hakketire.. tartılmayacaktım cumaya kadar ama o göbeği görünce tartıldım korkudan.. neyse toparlayacağım ben sistemi de kendimi bi toparlasam boshayallersmile çok heves ettim mezunların topiğinden bayanssulusmile

kallisim cevap verdim sana hamileyim topiğinde yazarken bile güldüm hahaha :)
işlerimi bitirdim tek şikayetim çoook susadım kaydirigubbakcemile3

Bu nasıl bir güzellik....Allah bağışlasın:nazar::nazar: mersaaam haklı insanı yoldan çıkarmayın.Zaten bebekleri gördükçe bir hoş oluyorum.Alıp mıncık mıncık sevesim var.
Ama içerdeki cadıları duydukça varya allah olmayanlara hayırlısını versin diyorum.

Back
X