Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aysenin diyeti iyi geldimi sana canim sebzeler fln kabizligina cozum olmustur
Evet dgru soluyosun yasam tarzimizi degistrmek en gzeli ayse kendine iyi gelen seyleri buldu kurtardi kendini :) sende insallah bida almazsn canm verdigin kilolar bende 10 kilo aldm smdi hem onlari hemde daha fazlasini vermkle ugrasiyorum :olamaz:
Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsini

azaydidem azaydidem canım bide dikkatimi çekiyor form çayı bitki çayı fazla tuketuyorsun zaten kabızlık var üstüne bunlarla wc ye çıkmaya çalışmak bağırsak tembelliği yapar ve fazla kabızlık çekersin
en güzel çözüm.
Lif oranı yüksek besinler tüketmek
Yeşillik bol su ve egzersizle hepsi yoluna girer. Bizim en büyük hatamiz ani çözümler aramak. Hemen kilo vermek gibi

Canim sen zaten dukani bayagi aksattigin için dukan yapıyorum geri alaçam diye korkma yani. Ayşenin diyeti en makul sağlıklı bir diyet. Geneli sebze protein meyve den oluşuyor.. haftada 2 gün saf prosu var.hamur işi şeker tatlı olmadığı için sağlıklı olarak gidiyir kilolar.
Bence dukani tamamen bırak bir düzeni oturttur.
Ayrıca kim hangi diyeti yaparsa yapsın. Dikkat etmediği sürece geri alır kiloları. Koruma da en az 1 yıl aynı kiloda kalmali insan ve saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeli ki verilen kilolar tekrar donmesin bize.
Dogru soluyosun canm ama zaten 1 ay snra cocuk dusundugum icin gene alicam isde ondan snra vermem lazm ve kalici vermem lazm brazda ondan dukani brakmayida dsunmuyoda deglim ama dukani bifakinca sacmalamktanda korkmuyo deglim ness bseyler dusunuyorum bakalim ;)

azaydidem azaydidem canım bide dikkatimi çekiyor form çayı bitki çayı fazla tuketuyorsun zaten kabızlık var üstüne bunlarla wc ye çıkmaya çalışmak bağırsak tembelliği yapar ve fazla kabızlık çekersin
en güzel çözüm.
Lif oranı yüksek besinler tüketmek
Yeşillik bol su ve egzersizle hepsi yoluna girer. Bizim en büyük hatamiz ani çözümler aramak. Hemen kilo vermek gibi
Aynen canm aslinda aysenin diyeti tam benlik ama o siralar heo kacamkli gecti oyuzden nasl oldu anlamadm ama galiba tekrar dnucem gibi bende korkuyorum bu biki caylari yuzunden sagligimi bozmktn :(

Bende menümü yazayım;

Sabah; 2 haşlanmış yumurta, kk peynir, acı sos

Ara; sütlü şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk, tavuk sote bol baharatlı, yanında yoğurt

Ara: Türk kahvesi, yeşil çay

Akşam; 2-3 çatal yumurtalı ıspanak, bol tarçınlı yoğurt, bi kaç parça da çiğ lahana (eşim yeniden lahana diyetine başlıyo da :))

Su; 1,5 lt üstü
Spor; 200 zıp zıp, 30 mekik, 50 sn plank, 30ar yan bacak hareketi :spor:

@morordek @inatettimolacak @toplight @nilsub

Esin çok mu kilolu ki lahana diyeti yapıyor canim

Dogru soluyosun canm ama zaten 1 ay snra cocuk dusundugum icin gene alicam isde ondan snra vermem lazm ve kalici vermem lazm brazda ondan dukani brakmayida dsunmuyoda deglim ama dukani bifakinca sacmalamktanda korkmuyo deglim ness bseyler dusunuyorum bakalim :KK66:

Canim hamile olunca zaten kilo alaçam diye korkma hiç sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline geturdigin zaman kilon da normal sınırları seyreder

Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsini

O kadar yeşillige kabız olmak zor biraz.

aysenin bu beslenme tarzını ben kızım dan sonra kilo verme süreci de yapmıştım. Kuruyemiş te ekleyerek 6 ay da 17 kilo vermiştim.. ben de kendi düzenimi oturtacagim 10 kilom kaldı zaten. 2 ayda gideriinşaallah olmadı 3 ay olsun

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu

1 kuralımız
Kaçamak yapmamak:deli:
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak

Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak :sampiyon:

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin:21:

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

Sabah 10. 30
tavada yumurta
Peynir
Salatalık domates roka

Ara
1 tarçınlı hurma
2 yk yoğurt
limonlu yesilcay

Akşam 18.30
1 tabak limonlu acılı haşlanmış ıspanak

19.30
1 kase yoğurt

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Medusa38 hedef 58

1 kuralımız
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

Canim hamile olunca zaten kilo alaçam diye korkma hiç sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline geturdigin zaman kilon da normal sınırları seyreder
aynen bende suan bi karar verme asamasndayim aysenin diyetine gecip hamilelige kadr onun dyetine yapip hamileykende safprotein gnlerini ckaricam o listeden devm edim dyorum canm

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN

1 kuralımız

Ve 1 sonucumuz olacak

ay ben varimmmmm ;)

Back
X